Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberEga see mingi saate tegemise käigus alla võtmine vist eriti efektiivne saagi olla!
Kuna stressi tekib seal ka omajagu ja kaalulangust see arvatavasti ei soodusta ka!
Pigem annabki juurde!
Muidugi oleneb ka teistest faktoritest.
Lexusl
MemberNo see friik on ikka väääääga kõrgelt kukkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberTervitused ka minu poolt uuele ilmakodanikule ja õnnitlused vanematele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberNo on ju jube erutav teada, et üks tegija on võibolla patustanud, eks see kahujurõõm on ju see kõige suurem rõõm- kahjuks
november 28, 2009 at 3:47 p.l. in reply to: Fit Night üritus sellel laupäeval 28 novembril FitShop Spartas LIVE #237602Lexusl
MemberMina igal juhul hakkan oma samme jälle Sparta poole seadma, et ikka õigeks ajaks kohal olla, kui hakkab “trennitähe” valimine
november 28, 2009 at 2:02 p.l. in reply to: Fit Night üritus sellel laupäeval 28 novembril FitShop Spartas LIVE #237574Lexusl
MemberSee oli tegelikult taaskohtumisrõõm
Lexusl
MemberMa ei saada kedagi ära, ka neid kes tegelikult treenivad mujal – eeldus on muidugi see, et te saaksite aeg ajalt ennast näitamas/konsulteerimas käia ja võistlutel esindate Reval – Sporti.No mina sain siit omale vastuse kätte, kahjuks ei tule siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teistele jõudu ja jaksu, ning inforohket päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberRaudselt lähen vaatama!
Ootan natuke aega veel, las läheb veidi hõredamaks see külastatavus.
Lexusl
MemberUurisin selle toote kohta natuke ja vaadake mis viimasel real kirjas on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Lexusl
MemberTäna saade eetris nagu alati kell 20.00. Seekord käeküljes alkohoolikust Mark, kes on 20 aastat tänavamuusiku ametit pidanud, olnud ka 4 aastat heroiinisõltlane….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Teises osas olen koos korstnapühkijaga – seega sai ka katusel ära käidud (eks vaadake ise)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ka ei hoia ennast tagasi, on ikka igasuguseid sul käe külge aheldatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga anna minna, see ju müübki!
november 27, 2009 at 8:28 e.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #237329Lexusl
MemberLexusl
MemberV2ga tubli!Ma lahterdaks siin inimesi kolmeks.
Esimeses kastis on need, kes peaegu v6i yldse mitte ei tarbi. Nad tavaliselt ei varja seda, et nad ei tarbi.
Teise paneks need, kes on veel kindlad, et nad juhivad v2gesid, tarbivad alkoholi…vahest ka liiast, kuid tavaliselt nad seda ei varja.
Kolmandasse kategooriasse l2hevad need, keda valitsebki pudel, kellel on selle t6ttu pidevad riiud ja pahandused. Nad peidavad pudeleid…igasse v6imalikku kohta. See on nende suurim saladus. Ykski v2gi ei pane neid tunnistama, kui palju nad tegelikult alkot tarbivad.
Tee siis statistikat!
uhhh..
Ma juba mõtlesin, et peab veel ühe kasti tegema, kui esimest rida lugesin aga ei pea, see “PEAAEGU” lahterdab ka mind seega esimesse kasti
MemberNo aga milleks oma TRENNI aeg teisi vahtida? Ma näiteks keskendun oma trennile ja absoluutselt ei huvita mida keegi kannab, tehku kasvõi kartulikott ümber kükke, no ei häiri. Aint siis sekkuks kui näeks et mõni väga algaja kohe omale viga tegemas tehnikaga. Ma mõtlen trenni aeg aint trennist, harjutustest ja mis lihaseid ma sellega mõjutan. Väga raske oleks trennis olla kui teised nii väga korda lähevad. Mõni mees passib siin kella kes kui palju mida teeb jne. See on nende oma mure kui ei oska või ei taha intensiivselt trenni teha. Milleks peaks see mulle korda minema?Ma kordan oma sõnu- Vingumine ja hädaldamine on ebamehelik!
Asi polegi selles, et vahiks kedagi pingsalt. Sellised asjad lihtsalt jäävad silma, midagi pole teha. Ja kui jäävad silma, siis hakkavad häirima ja igakord ei suuda enam korralikult keskenduda selle tõttu!
Ja muide- tänitamine on ka ebamehelik
MemberNo mul tuli ikka 3p ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused