Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberEhk siis need kommentaarid mis ma olen pildimängudele siiani kirjutanud?
Aga miks neid ei näe siis?
Ma ütleks, et see on viga. Juba see, et seda kommentaaride kogust kuvab selle pildi alla, mida ma kommenteerinud ei ole.Lexusl
MemberPildimängu all näitab 4 kommentaari.
Peale klikkides ei juhtu midagi.
mai 6, 2014 at 6:37 p.l. in reply to: XVI Solar Cup & XXXVII Šiauliai lahtised meistrivõistlused #365794Lexusl
MemberKas fännid saavad ka tasuta öömajale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMis nii viga linnapeal jalutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa vbl oli siis ikka miss bikini

Lexusl
MemberMis need lapsukesed laval tegema pidid? See on küll mu meelest juba naeruväärne.
Tulevased fitnessistid.
Lexusl
MemberKas lätlastel oli mingi naiste aluspesu fitness vms võistluskavas?
Lexusl
MemberFännikambas oli ühel päris pop kaamera ja sellega ta tegi päris mitu pilti.
Lubas Fitness.ee’ga ühendust võtta piltide jagamise suhtes.
Lexusl
MemberTere hommikust, kuidas tunned end?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kohvi sisse ja päev võib alata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et aru saada kui hästi Eestis asju korraldatakse, peab kogema midagi sellist mis toimus eile ja täna öösel Riias!
4h graafikust maas
!!! “Well done Läti”Võistlejad olid tublid, et vastu pidasid- respect!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Memberšansse peaks Sul olema küll – ega võiduks polegi vaja metsikut ostu. Piisab, kui iga batooni ostuga kupong ära täita, nagu sa ka teinud oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis pole enam vaja läbi piltide neiude vorme imetleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu ütlesin siis see õhulise riisiga batoon oli viimase peal, seda tulen kindlalt veel ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberPuhkus planeeritud, nüüd oleks veel seda va loosiõnne vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2014 at 7:20 p.l. in reply to: Arsti sõnul lihasfastsia vigastus! Andke palun nõu #364462Lexusl
MemberMul on praktiline teadmine lausa mõlema küünarnukiga kus oli epikondüliit.
Väliselt ei olnud midagi näha aga valu oli piinav. Trenni teha pm ei saanud, kuna haarata midagi ei saanud ja just sirge käega haaramisel oli megavalu.
Abi annab surveside aga ravib aeg ja ainult aeg, ilma koormuseta.
aprill 16, 2014 at 11:41 e.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364333Lexusl
MemberHolger on ehe näide sellest et ei ole vaja “tonne” kangutada, et lihas kasvaks.
Lexusl
MemberKirbu ja Raineri duell oli vägev, tuli ka üle tüki aja kananahk ihule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2014 at 1:25 p.l. in reply to: LELKV 2014: absoluutne võitja on Rückenberg! Videokokkuvõte! #363900Lexusl
MemberPealtvaatajana tekkis küsimus, et mille järgi mõni kohtunik vabakava hindas, kui ta ei viibinud antud hetkel saaliski?
Sama küsimus tekkis.
Lexusl
MemberTore oli näha sind üle pika aja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused