Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
Memberlexusl-ile ma pole olnud siia mängu süvenenud ja kuna oli nädalavahetus oli mul üsna kiire et siia süveneda siis hääletasin lihtsalt nende vastu kelle vastu oli kõige rohkem hääli!Logish ju, istu 5+
Aga samakamees nägi sind siin luusimas???
Lexusl
MemberAga miks just bigroncolemanist peab alustama? Mina tahan küll Samakamehest alustada. Samakamehel on kahtlasem jutt. bigroncoleman on valitud täiesti huupi passiivsuse järgi.Kus ta siis huupi on???
Kui nüüd päris aus olla, siis maffiamehel on ükskõik keda hääletada, seni kuni pole oma mees ja seda bigroncoleman ka tegi.
Samal ajal jäi passivseks, et jumala pärast midagi moka otsast valesti ei ütleks ja ennast ei reedaks.
Lexusl
MemberMitte, et mul oleks põhjust bigroncolemani kaitsta, aga Samakamees on minu arvates kahtlasem.Kui sul põhjust kaitsta pole, milles siis probleem.
Hoolitseme kõige pealt bigroncoleman’i eest ja siis saab Samakamees oma osa!!!
By the way Samakamees- I DON’T LIKE YOU, nothing personal!!!
Lexusl
MemberNonoh, olete siin mind kõvasti taga rääkinud samal ajal kui ma trenni tegin jah??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alessile- see minu üks lause bigroncoleman’i kohta, mille peale rahvas reageeris oli ju päris tugeva põhjaga!!!
On ikka kahtlust äratav küll, kui mees on ainult hääletamas käinud siin, ilma ühegi seletuseta.
Nii palju aega ikka peaks leidma, et paar sõnagi oma teo põhjenduseks tuua.
Lexusl
Member……
Lexusl
MemberÕige mõte, ma löön ka kamppa!
Hääletan: bigroncoleman
Lexusl
MemberNonii, sai nüüd korralikult senine üle vaadatud ja kui see ka silmatorkav erinevus ei ole, siis lasen ennast ise maha!
Meil on siin täiesti olemas selline vend nagu bigroncoleman kelle ainsad postid on: “hääletan: Pacman” ja “hääletan: Lexusl”
Ei mingit seletust ega süüdistust????????
Keegi teine pole ka tema kohta ennem midagi öelnud????
Isegi aktiivsemad mehed siin, kes muidu on ikka mõnele mehele ette heitnud tema tagasihoidlikkust ei ole seda bigroncoleman’i puhul teinud????
No see mees peab olema maffiast!!!
Ja paar aktiivsemat venda ka veel kindalsti, et nad bigroncoleman’st juttu pole teinud (ei tahtnud teda esile tõsta).
Lexusl
MemberTegelikult on Samakamees ikka kahtlane kuju küll, iga posti järel irvitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMina võtaks kõigepalt need ette kes üldse sõna ei võta.Igate pidi on tegelt riski peale minek.
Tuleks ikka teha seda tänamatut tööd ja vaadata eelnevaid poste, hääletusi!
Lexusl
MemberMina näiteks vaatasin eelmist mängu ja sealsete maffialaste käitumist!
Oli nii ja naa, peale seda jäi käimasolevast mängust silma Rainerr, kes osutuski mafjossiks.
Mõtlesin tükk aega, et äkki prooviks Rainerr’i vastu hääletada, aga kuna asjad olid jällegi juba suht otsustatud ja ma ka tõsimeeli arvasin, et Nesatur on paha tegelane, siis jäin ikka enese juurde.
Eelmises mängus oli maffiast üks aktiivne tegelane Jackie, natuke väiksema jutuga emmimees ja veel väiksema jutuga renku!
Meil on üks vaikne mafjoss maas!
Arvan, et aless on ikkagi see aktiivne mafjooso
MemberMinus tekitab kõige rohkem siiski kahtlusi samakamees. Nesturi ja Lexusl on praegu tule all selle tõttu,et nad avadavad väga aktiivselt arvamust. Samas tähelepanek on see,et Samakamehe tekst kipub väga mafioosolik olema , täpitähti ei kasuta, mis viitab kaugelt tulnud külalistele.Seega kui mina järgmisena suren siis väike info on ehk saadud sellest käigust.
Hääletan:Samakamees
Pange tähele viimast lauset!!
Kas tegemist on järjekordse maffia poolt tillist tõmbamisega, või…..
Kiire järeldus oleks, et Samakamees on maffiast, aga see oleks liiga lihtne?
Ma arvan, et maffia tahab nüüd, et külamehed arvaks, et Samakamees on maffiast ja me talle otsa peale teeksime.
Tegelikult maffia aga teab, et Samakamees ei ole üks nende seast ja saab niimoodi veel ühest külamehest lahti.
See on minu loogika asjade käigust!
MemberOhhohhoo…
Krt küll ma ütlen, ma olin peaaegu 100% kindel, et Nesatur on maffiast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus juures kahtlustasin Rainerr’i isegi.
Tuleb välja, et see teooria peab natuke isegi paika, et maffiast on need kes hoiavad madalat profiili.
Nüüd tuleb teha kannapööre hääletamistes.
Ma tean küll, et kõik tahavad nüüd mind oksa tõmmata aga ütlen teile, te eksite siis jälle.
Aga küll te siis mõtlema hakkate, kui olete mind maha löönud!!!!!
Aga noh kolm on kohtu seadus!
Lexusl
MemberNo esimene vasikas läheb ikka aia taha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki teine VASIKAS ei lähe va salakaval mäletseja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põlise külamehena ja harrastusjahimehena tulistan sulle kindluse mõttes abaluude vahele!!

Hääletan: Nesatur
Lexusl
MemberMa panen puusalt laksu ära, kuna võimalik, et täna enam netti ei jõua. Samas kui jõuan, saan oma häält vajadusel muuta.Hääletan: Lexusl
Tundub, et su puusalt lask oli veel lisaks ka silmad kinni lask.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna su eelneva postituse ja selle postituse vahel mingit loogikat ei ole, pigem vasturääkivus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui olid silmad kinni, siis võib vist andeks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberÄkki sellepärast, et sa said aru, et teda enam ei päästa miski ja siis ei hääletanud tema vastu, et pärast seda sama lauset enda kasuks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul nupp nokib täitsa korralikult!!
Arvasin et keegi võib sellise järelduse teha, aga võibolla lihtsalt sellepärast, et ei tahtnud, et korduks ajalugu ja külamehed notivad üksteist maha.
Ja maffia naerab pihku samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused