Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberKõik, kes trenni teevad, haisevad !Pidin ikka kommima seda väidet!!!
Ma ausalt loodan, et tegid nalja praegu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberAhsoo- või nii !Ja kui kõrval aeroobikasaalis käib nii kõvasti muusika, et ma ei saa keskenduda, mis ma siis teen ? Hakkan foorumis vinguma või hoopis lähen palun neil vaikseks selle panna ?
Spordihoone kõrval käib ehitustööd. Lähen palun neil ehituse selleks ajaks peatada, kui trenn läbi.
Hästi elame !
Ah ma ei viitsi suga vaielda, paistab et sa nagunii aru ei saa milles point on!
Lexusl
MemberPlätude koha pealt nii palju, et need kes viimast salgavad kannavad ju tosse- kuidas see saab neid mõjutada? Ainult need on ohus, kes ise kas plätudega või paljajalu. Ja tossudega läheb sul jalg enne haisema ja tekib sobilik keskkond seentele. Äkki hakkame virisema, et dušširuumis, kui tossud eemaldatakse, siis selline hais üleval!!!Ja muideks, kui kükki või tõmmet hakkad tegema, siis toss(jooksu) pole kah õige jalats. Pealegist tossudega käid sa väljas kah sporti tegemas, nendega ei tohiks üldse jõusaali ronida….
Jõusaali eeskiri on ennekõige sinu ohutuse tagamiseks, õigemini teadvustamiseks ja kui sa vastavalt nendele ei käitu, siis kahju korral oled ise süüdi, mitte jõusaali eest vastutaja.
Ma argumenteerin siis ka.
Kui mees paljajalu nende mattide peal on mida mina ka kasutan, siis ohustabki.
See, et tossu sees läheb jalg haisema on omaette teema, isiklik hügieen. (pealegi see kes käib paljajalu, kus mina tean kuidas ta hügieeniga lood on, kui ta on tossu sees, on mul sest savi)
Sellega ühinen, et jooksutoss ei ole kõige parem kükkimiseks.
See, et mõni mees käib samade tossudega väljas ja trennis sees, on sama teema mis käid plätudega saalis. (AUSTUS TEISTE VASTU)
Ega keegi ei aja siin midagi oma tahmise järgi taga, kõik see on kirjas SISEKORRAEESKIRJADES.
Lexusl
MemberSelleks on leiutatud kõrvaklapid ja erinevad vahendid muusika kuulamiseks.Sama võiks ka öelda siis, et tolad on need, kes vinguvad teiste kallal, ei ole süvenenud trenni ja ringi vahivad. Sest kui sa oleksid süvenenud oma treeningusse, ei paneks sa mingeid jutumehi tähele.
Ega ikka ei ole külla nii!
See on umbes nii, et kui pooltel on külm ja teistel on palav, siis keerame kütet juurde ja las need kel on palav siis higistavad, sest rohkem riideid ei saa ära võtta, kuna pole enam sünnis. Nii jah.
Enamik rahavast saalis siiski ei kanna kõrvaklappe, sest need segavad rohkem kui aitvad ja peale selle sa ei kuule ka kui keegi tahab sulle midagi öelda, et mitu seeriat sa veel teed? vms, siis tuleb sealt vastu… mh.. äh.. möh…
Ühesõnaga ma tahan sellega öelda, et ma ei pea oma loomulikku olekut hakkam muutma selle pärast, et mingi mees saaks oma äri/sügavalt isiklikke -kõnesid kõva häälega pidada.
Lexusl
MemberMis funktsioon sel saunal on siis, kui leili ei saa visata? Samahästi võid radika ees ka istuda.Jõusaali saun on ühiskasutatav saun.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal peab teistega ka arvestama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NV-l võid oma kodus või sõbra/tuttava juures lahmida nii, et nahk pealt maha koorub.
Võtan ka ise mõningatel nädalalõppudel korralikku sauna, koos korraliku leili ja vihaga. (Aga siis ei eelne sellele ka rasket trenni ja ma ei pea oma südant üle koormama, mida on juba korduvalt mainitud siin ka)
Ühiskasutatavad saunad ei ole selleks, et seal oma vastupidavust demonstreerida.
Lexusl
MemberAga selle pealt ka ei teeni, kui lasevad niisama müüa.
Nad ikka loodavad, et sa selle litsentsi ära taotled, et neid “ravimeid” müüa saaksid.
Päris täpselt ka ei tea mis, kui palju või kui tihti seda maksu peab maksma aga summad on kindlasti korralikud!!!
Näiteks praegu on aktuaalne teema see, et võiks müüa mitteravimeid tavalistes kauplustes.
Seegi teema ajab ravimihulgimüügi firmadel harja punaseks, kes samuti müüvad selliseid tooteid.
Lexusl
MemberSiin ju puhas kasumiäri taga.
Muidu võiks ju iga pood neid müüa ja ravimiametil jääks kui palju tulu saamata.
Rasked ajad sunnivad tegema meeleheitel ja absurdseid tegusid.
MASU, MASU ja veelkord MASU!!!
Midagi pole teha.
veebruar 2, 2010 at 6:32 e.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253307Lexusl
MemberEks ma öelnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne igal juhul!
Lexusl
MemberTähelepanelik oled sa küll, seega märkad kindlasti ka seda, et paljudel ei ole oma pilt.Vaevalt, et Lexusl näiteks auto on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen TRANSFORMER
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Member179/86/28179/93/28
Lexusl
MemberÕnnitlused sünnipäeva puhul.
Lexusl
MemberOsad vennad ajavad siin küll juba sellist hülgemöla, et mulle aitab

Käige edasi paljajalu ja plätudega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberOIOI, tundub et keegi on kustutamas käinud! Osa poste kadunud……..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mainisid klubi nime äkki??
Lexusl
MemberMa arvasin, et eestlased on ikka tugev rahvus, aga ei kõike kardetakse.Mis kurat selle tugevusega siin pistmist on????
Lexusl
MemberMa mäletan oma kehalise kasvatuse tunndidest ainult head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tund algas nagu ikka rivistusega pikkuse järjekorras ja kohaloleku kontrolliga.
Peale seda otsustas õpetaja (tavaliselt) mida tunnis teeme.
Kui näiteks mängisime kossu, rahvastepalli siis lugesime endid kaheks- esimene, teine, esimene jne. Praegu on minumeelest nii lahe sellele ajale tagasi mõelda.
Seejärel soojenduseks saaliringe, kui palju ei mäleta!
Kui mängimist ei toimunud siis oli valikuvariantides veel paljugi muud:
Trapetsi peal harjutused (mu lemmikud), rööbaspuude peal harjutused, üle kitse hüpped-kasutati hüppelauda (see oli ka üli lahe)
Siis olid veel sellised akrobaatilised harjutused nagu tirelisse tõusud, hundirattad, kukerpallid jne. Väga lahe oli.
Talvel sai päris palju ka suusatatud, läksin isegi hommikul kooli suusatades.
Nii kui kevadel ilmad soojaks läksid ja kannatas juba väljas midagi ette võtta, siis seda me ka tegime.
Valmistusime igakevadiseks spordipäevaks enne koolivaheaega, kus siis kõik said üksteiselt mõõtu võtta kergejõustikus.
Kuhu kuulusid sellised alad nagu:
60m jooks
400m jooks
800m jooks
kaugushüpe
kõrgushüpe
kuulitõuge
pallivise
No olid ikka ajad..

-
AutorPostitused