Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberHoiame pöialt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberÕnnitlused ka minu poolt vastsele ilmakodanikule ja vanematele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMa olen oma Trek 3900 Disc-ga küll rahul (odav ratas)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On mind igati hästi teeninud ja mitmed rattarallid ja maratonid vastu pidanud, sealjuures ka mõned õnnetused.
Kõige karmim katsumus oli Rakvere Elion Cup vist 2008. Siis mõtlesin küll, et kui selle lõpetan siis on ratas end tõestanud ja nii oligi!!!
Ees käiguvajetaja Shimano SIS ja taga Acera:
PS! Suur unistus on ise 0-st ratas üles ehitada nii kuidas ise tahan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lexusl
MemberÕnne ka minu poolt tagantjärgi ja edu ikka suurtemate raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2010 at 7:35 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269955Lexusl
MemberEi leidnud kusagilt takistusraja ja sõudeergomeetri näiteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ühes videos panin tähele, et üks naisterahvas tegi lõuatõmbeid “jõnksuga” kas see on lubatud või on see ainult naistele lubatud?
Järgmine kord proovin ka kohal olla

Lexusl
MemberÕnne õnne ja kallisid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberJulmalt kuiv, lausa krudinat on kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küljepoosi pilt on võimas!!!
Go Taavi

Lexusl
MemberOi, seda tahan küll maitsta, loodan, et ikka jagub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberPalju õnne sulle sünnipäevaks Indrek ja et ikka lihas kasvaks
märts 4, 2010 at 11:51 e.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259696Lexusl
Memberjõin 7 päeva järjest , pärast seda hakkasin saalis käima
Sellepärast sa nüüd karskalne oledki jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberPäeva esimene klient oli Eesti üks parimaid bodyfitnessiste pärnakas Christina Alev. Minu küsimuse peale, et mida ta siinkandis teeb vastas ta, et tuli batoone ostma.Tõsi- ükski vahemaa pole liiga suur, et Kirbu käest lisandeid ostma tulla…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiiiii kurja.. oleks ma seda teadnud, oleks autogrammi jahile tulnud. Magasin hea võimaluse maha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 9:19 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257575Lexusl
MemberKuumenes üle vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mingi 9 kraadi sooja ju.Lexusl
MemberTrain Hard, Sleep Enough, Eat Smart!!!
veebruar 13, 2010 at 10:51 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #255888Lexusl
MemberLaskesuusatamine: Laupäev 13.Veebruar
23.00 Naiste 7,5 km
Eveli Saue 39.
Kadri Lehtla 42.
Kristel Viigipuu 67.
Sirli Hanni 57.
Laskesuusatamine: Pühapäev 14.Veebruar
21.15 Meeste 10 km
Indrek Tobreluts 38.
Kauri Kõiv 63.
Roland Lessing 24.
Martten Kaldvee 49.