Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2011 at 9:32 e.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296653
Lexusl
MemberHr. Taru oli minu silmis selline, kellena tahan ennast näha tulevikus. Kui midagi võiks parem olla siis selg vähe suurem. Vbl jäi selja suurus poseerimisoksuse taha?
aprill 9, 2011 at 4:42 p.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296606Lexusl
Memberveebruar 8, 2011 at 10:20 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289243Lexusl
MemberVot see oli sündmus, mida rahval oli vaja
??:”>Aga oli publikut ka siis või? Kes spetsiaalselt seda üritust vaatama olid tulnud?
Lexusl
MemberPäris lahe seiklus sul selle väljalennuga
??:”>Täielik asjade kokkulangemine!
Lexusl
MemberOi, palju palju õnne teile Gerbel ja Guy
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMartin- eks inimene õpib ikka läbi tegevuse!
Ja neid kritiseerijaid ole ikka aga korraldada ei taha keegi.
Järgmine kord läheb juba libedamalt
Lexusl
MemberPane 60 kilosele 10kg juurde vaata palju ta siis teeb.Nii see küll ei käi!
Ideaalis peaks sama koostisega aga erineva kaaluga mehed tegema sama palju kordusi!
Kui suurema kaaluga mees teeb vähem, siis on ta järelikult nõrgem.
Lexusl
Member.
Lexusl
MemberSee on küll karm pilt Otist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu mingi ulmekas

Lexusl
MemberPidage vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2010 at 9:31 e.l. in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278658Lexusl
MemberSelliseid lugusid oleks rohkem vaja avalikkuse ette tuua!
Minule mõjus see küll hästi
Kevinit ja Mirkkot näen Spartas alatihti ja kui ei teaks siis ei ütleks, et mehed tegelevad võitluskunstide harrastamisega.
Tunduvad sellised sümpaatsed ja rahulikud mehed, mitte sellised kellel rusikad väljaspool saali sügelevad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks see kes asja südamega võtab jätabki sellise “vana rahu” mulje!
Aga mis puutub nendesse enesekaitsevõtetesse, mida Renno ja Mirkko demonstreerisid siis jah, selle nina alla löögiga tuleb kohe meelde selline film nagu “Vanglaekspress” kus Nicolas Cage’i tegelaskuju virutab surmava löögi ühele ülbitsejale. Aga eks see ole jah löögitugevuses kinni.
Samas inimene kes ei tegele regulaarselt sellise trenniga ei oska ka oma löögitugevust hinnata ja võib sellega ekstreemolukorras üle pingutada!
Tundub, et see jalalöök kolmnurka või kõhtu oleks vist tõesti selline ohutum variant.
Lexusl
MemberJõudu Kirp
Lexusl
MemberEi maksa selles suhtes eriti targutada. Olen käinud viimastel aastatel päris paljudel suurvõistlustel ja eriti Norra võistlustel olen näinud vägagi kummalisi asju, kus neljast mehest kõige nõrgem lambist esimeseks pannakse. Praeguse seisuga oli kuuest mehest 3 tugevalt esikolmikust maas ja kaks nendest meestest olid vist vähemalt 100 aastased. Minu hinnangul on võitleb Jüri praegu 1-2 koha peale. Tema tugev konkurent teeb praegu vabakava ja sellel mehel on klassikalises kulturismis oma trumbid ja tundub, et ka kogemused. Siit arvutist saame mingi ülevaate, aga kõige paremini saavad võrrelda ikkagi kohtunikud lava eest ja nüüd sõltub kõik nendest. Loodan, et tuleb kuld ikka Jürile!Ega ma Imre Jüri medali saamise peale ei imestanudki, vaid sellele eelneva postituse peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jüri- palju õnne sulle, väga tubli

Kui näeme siis pigistan kätt!!!