Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberSpordi ajaloo suurhetked on jäädvustatud sõnasd ja pildis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (rahvas on hämmeldunud nagu Bob Beamoni imehüpe omal ajal)…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No johhaidii…..

mul kõht kõverasTundub, et süüa saate liigagi hästi, isegi nii hästi, et hüpata ei jaksa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberTõnis ka sinna ära eksinud.
Lahe teil seal ikka on, seda tuleb tunnistada taas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Täpilisel on head eeldused Bikini jaoks
MemberNeed on kaks erinevat asja, tegemist oli Eestisisese ja otseselt amatöörsporti mõjutava arusaamade erinevusega nii siis kui täna (st. otsest dopingupoliitikat). Täna me räägime IFBB pro – st. kes tuleb Eestisse kui ma ei oleks seda siin kirjutanud, siis seda teemat siin ei olekski, sest mees tõenäoliselt paar päeva siin veedab.
Mina ja ka. paljud teised kasutajad, kes Bon saidil käivad on ka seda meelt, et kui on keelatud siis on keelatud!
Ja ma arvan, et pole viisakas ja õige nimetada kogu Bon saiti keemikute saidiks, nagu näiteks TarmoP seda teeb.
Kahjuks on tunda sellist hoiakut ka mõnede teiste siinsete kasutajate poolt, võiks ikka üksteisega hästi läbi saada, olenemata mis foorumites käiakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan aru, et äris on eetika piir teistsugune aga üksikute isikute pärast tervet saidi külastajaskonda keemikuteks sõimata on juba liiga madal.
Sorry Ott, et sellest sinu blogis räägin, nüüd lõpetan!
Lexusl
MemberSeda, et IFBB profispordis puudub dopingukontroll ei ole vaja vist lisada, kuid see ei tähenda seda, et nende inimestega läbi käia ei tohiks.
Ai ai Ott, olen enam kui sama meelt selle väljaöelduga aga mis kriipima hakkas praegu on see, et miks Bon foorumi külastamist tauniti algusaastatel Fitnessi poolt ja mingil määral ka praegu, kuigi inmesed ju ei hakanud tööle Bon’i heaks, vaid lihtsalt käidi nö. läbi?
Lexusl
MemberPäris hea ju!
Alex platseeruks nende tulemustega 5ndaks.Lexusl
MemberTublid Eesti naised!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnnitlused Reedale super 3. koha eest.PS! Endla kõht on lihtsalt sõnatuks võttev
MemberVõimas värk, Darolale ka õnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberSuurepärased uudised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju õnne Endla!Lexusl
MemberNüüd küll näitasite seal!
Õnnitlused kõigile.
Lexusl
MemberÕnnitlused ka Imrele!
Lexusl
MemberRainil läks siis küll väga hästi, palju õnne!
Lexusl
MemberPidin ma nüüd vastu õhtut seda videot vaatama?
Isu ajasid peale krt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis sa räägid, et lehmi pole maal, küll ju.
Lexusl
MemberKas seda protokolli polegi mõeldud suuremana kuvada?
Jube väike kribu on ikka nii lugeda
MemberEile tegite selle viimase video või juba täna hommikul?
Homme ka muidu oled rassal? Vbl olen ka. Kui mingi trenn plaanis siis tuleks viskaks ka pilgu peale või lööks kaasa isegi?
Lexusl
MemberVähe sellest, et see kommentaaride link ei tööta, ei tööta ka see kui oma kasutajanime peale klikin.
-
AutorPostitused