Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
MemberSelline probleem, et triitsepsi välimine pea on kõvasti maha jäänud arengust, mis harjutusi peaks tegema et just välimist pead järgi aidata???Kui prantsuse surumist ei tee siis lisa kavasse! Minu puhul töötab väga hästi see harjutus.
Lev
MemberOlen 19 a neiu. 170cm pikk ja 57kg. Töötan pubis ettekandjana ja tööpäevad max 17h pikad, pidev liikumine ja päev otsa jalul. Sooviksin vabaneda liigsest rasvast kõhul ja reitel.Oskab keegi anda kiireid näpunaiteid mida süüa ja mida mitte, millest kindlasti loouda, millega asendad. Ja kas piisaks selleks ainult oma toitumise muutmisest või oleks vaja juurde teha ka trenni.
Ehk kasulikke linke, viiteid artiklitele(püüan neid muidugi ka ise leida)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi see tundub sinu jaoks absurdne siis sa ei saa rasvast enne lahti, kui hakkad rohkem sööma. Pead vähemalt 3 korda päevas normaalselt sööma. Normaalne eine sisaldab valku ja süsivesikuid ning natuke rasvu.
Kui sa sööd liiga vähe siis keha hoiab rasvadest kinni!
Hoidu Suhkrutest nii palju, kui saad. Söö vähe rafineeritud rasvu. Aga, kui sa oma toitumist paika ei pane siis ma ei näe vahet, kas jood kohvi suhkruga või ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberBasic heavy weight is what builds muscle!! Kui sa ikka korraliku venitusega lõuatõmbeid teed ja endal ripub 25kg hantel vööl siis vaevalt su selg ei kasva. Kui tekkib seisak vaheta harjutust või kordusvahemikku. Pole olemas mingit imeharjutust, mis kõigile Colemani seljad annaks. Mulle on öeldud, et mis mõttega sa kasutad lõuatõmbel 6 kordust, see mõtetu ju. Aga pikemas perspektiivis saan ma niimoodi jõudu kiiremini juurde. Seega peagi teen selle sama raskusega millega tegin 6 hoopis 10 kordust.
Ei väida, et see õige ja ainus aga mul toimib(Y)
Lev
MemberMinu telefoni kvaliteet ei ole jah hea, aga kui ei näe, siis kuula.Hehee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . pea saab rohkem vatti kui selg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberHera 80, kreatiin, beta-alaniinKreatiin su kusele ajabki. vb võtad natuke rohkem kui vaja?
Lev
MemberSooviksin teada, milliste harjutustega treenida erinevaid triitsepsi osasid?Pea kohalt surumine, prantsuse surumine ja ploki alla surumine.
Kui tahad valida ainult üht siis soovitan prantsuse surumist, kuna see koormab kõike võrdselt ja mulle on see harjutus triitsepsile korraliku kuju andnud.
Lev
MemberTere!!Oleks selline küsimus, et kas BSN-i NO-Explode ja Volumize-i võiks koos kasutada. Lugesin nende kohta ja nagu explode-i võetakse enne treeningut ja seda volumize-i võetakse treeninguajal, kas koos võttes läheks asi äkki liiga hulluks vast?? Arvatavasti kui eraldi tuleks võtta kalduks no-explode-i poole. Öelge mis te arvate.
Tänan vastajaid!
Võta ainult NO explode, sest seal juba niigi palju kofeiini. Kui mina seda kasutasin olid mul unehäired. Kui sa veel mingi toote lisad, mis koffeiini sulle juurde annab, siis ei saa sa lisaergutust vaid uimasuse. Ei soovita mõlemat võtta!
Lev
MemberPraegult peaks ka 4st toidukorrast piisama. Kuskilt jäi meelde, et 2 kuni 3 kg on kuus normaalne juurde võtta. On see tõsi?Kui sa oled kasvueas siis lihas vohab vahest ka 2kg kuus, kui mitte rohkem. Mul on näiteks nii, et kui võtan 6kg kuuga juurde siis sealt oma 3-4kg on rasva
Lev
MemberHuvitavat infot tuleb välja siin. Mina teen lamades horisontaalil surumist ja peale seda kaldpinnal hantlitega surumist, et tunnetust ja stabiilsust arendada. Et oleks efektiivsem hantlitega kaldpinnal surumine lendamise vastu siis vahetada?Kõik oleneb sellest, kui tugevalt sa horizontaalil teed rinda. Ma ise isiklikult treenin ülemist ja alumist eraldi perioodidel, kuna juba horizontaal võtab korralikult läbi siis kaldpingil pole enam minust suuremat asja. Seega lendamine on vist tõesti parem lahendus.
Üks variant , kuidas korralikult ka horizontaalis ülemist osa aktiveerida on lasta kang ülemisele rinnaosale. Tekkib mõnus venitus ja lihastunnetus on hea. Suurte raskustega seda tehnikat ei kasuta, kuna tunnen end siis natuke ebakindlalt.( suur raskus 90% max )
Lev
MemberMa ei viitsi siin foorumis pikalt ja laialt rääkida ka, aga lamades surumine on baasharjutus, kus töötavad rinnalihased, triitseps, delta esiosa ja veel mõned lihased. Kaldpinnal surumisel mõjutatakse rohkem rinnalihaste ülaosa, aga töötavad ka triiseps ja deltalihaste esiosa. Parem harjutus on lendamine käsikutega kaldpinnal, kuna see on isoleeriv harjutus rinnalihastele (minimeerib triitsepsi ja deltalihaste töö) ja töötab samuti rinnalihaste ülaosa. Kuna kasutatakse väikest raskust, saab paremini tunnetada rinnalihaste tööd, mis on eriti oluline algajatele.Säärelihastele on päkkadele tõus baasharjutus, kus töötavad kaksik-sääremarjalihas ja lest-sääremarjalihas. Koormatud on mõlemad. Istudes variandi puhul teeb põhitöö lest-sääremarjalihas. Algajal on tähtis, et koormuse saavad mõlemad.
Olen sinuga täiesti nõus! Aga kujuta nüüd ette seda poissi sellises kaalus nagu ta on. Sellises kaalus ei saa mingit rinda olla, seega tunnetust veel vähem, kuna midagi ei ole lihtsalt tunnetada
Lev
MemberNiisiis , naine kinkis mulle just blenderi , ainult probleem see et ei oska sellega midagi erilist peale hakata.Kui keegi oskaks soovitada mõnda head sheiki , siis oleks hea. Kui selles sheigis oleks palju valku ja toitained- veel parem
Lev
MemberLamades surumine, kaldpingil surumine – asja point?Säär püsti ja istudes – asja point?
Asja point? Ma ei viitsi siin foorumis nüüd nii pikalt ja laialt ka rääkida, miks üht või teist asja teha. ta võix ju ainult horizontaali ka teha aga , et natuke mitmekülgsem oleks soovitan ka kaldpingil, et ülemine osa ka koormust saaks. Sama kehtib sääre puhul.
Kui ma midagi halvasti soovitasin siis paranda mind.
Lev
Memberaga mis raskusega ma peaksin erinevate harjutustega hakkama ja mis raskusega lõpetama? nt hakkan pihta 50 % raskusega ja lõpetan 80% rekordist?Kõige lihtsam kava sulle on
Esmasp- Rind. Esmalt lamades surumine, kaldpingil surumine. siis tee kangiga biitsa ja triitsale prantsuse surumist.
Kolmap-selg. põhiline on lõuatõmme. jõutõmme ja näiteks kangi kõhtu tõmbed.
Reede-jalad. Kükk, säär püsti ja istudes. Reie tagumine masinal.
Selgita oma max raskused välja ennem kui treenima hakkad. Rekordite järgi arvutad välja, mis raskuseid kasutad! Näiteks rinnalt surud 100kg siis trenni teed 80kg( ehk siis 80% oma max). Soojendust tee max 2 seeriat kerge raskusega ja siis hakka oma tööseeriaid tegema. Ära tee ühe harjutuse kohta rohkem kui 4 seeriat.
Käsi võid tegelikult iga trennipäev teha aga siis tee mõõdukalt ehk siis max 4 seeriat biitsale ja triitsale.( vastasel juhul tekib raskusi taastumisega)
Lev
Memberhetkel olen 175 cm pikk ja kaalun hommikuti 65 kg . tahaks oma massi tõsta ja ka tulemusi parandada. lamades suudan suruda ainult 65 kg. bicepsit teen ka ainult 8kg.Kui sulle öeldakse, et söö ja veel kord söö siis ma seletan sulle natuke lähemal, mida see tähendab. Kui sa vaatad jogurtit siis seal on palju süsivesikuid mis? Aga need on suhkru arvelt, kuid sul on vaja liitsüsivesikuid. Kui planeerid oma toitumist siis lisa sinna palju pruuni riisi( mitte valget) ja tatart. Neis on palju liitsüsivesikuid, mis annavad sulle korralikult energiat, et treenida ja ületaastuda.( tatras ja riisis on omajagu ka valke, milles on palju kasulikke aminohappeid).
Valgud peaksid saama primaarselt lihast ( kui rahakott võimaldab). Head valguallikad on ka kohupiim( võta rasvata ja süsivesikuteta kohupiim) ja kodujuust. Ühesõnaga söö palju valke( sinule piisab 150g) ja liitsüsivesikuid nagu pruun riis ja tatar( sinule sobiks 250-400g süsivesikuid päevas). Söö vähem suhkruid, sest muidu näed kaalu tõusmas aga mitte lihaste arvelt:). Kasulikke rasvu ka ära unusta, kuna need aitavad hormoonidel funktioneerida.Kasulikke rasvade kohta loe mõnest varasemast teemast:)
Trenni tee madalate kordustega( 6-8 ). Saad kiiresti jõunäitajad üles ja stimuleerid korralikult lihaskasvu.( püüa iga nädal raskusi tõsta 2.5-5kg kaupa)
Suurtele lihastele nagu rind, selg ja jalad tee 10-12 seeriat. ( seeriate vahelised pausid olgu max 3min!)
Väiksemad lihased nagu biitseps, triitseps, õlad tee 6-8 seeriat.
Treeni mitte rohkem, kui 3 korda nädalas. Väldi aeroobset või limiteeri see 1h nädalas.
Usun, et kui nii toitud ja treenid hämmastad ennastki, kui kiiresti on võimalik areneda
Lev
Membermillised Muscletehci tooted yltse parimad on?Ja kuidas ntx mõjus Gakic Hardcore?Kui sul pappi on siis nanox9, andis mulle ränga pump effekti isegi karmil dieedil olles. Hea toode aga minu jaoks kallis.
AutorPostitused