Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
MemberKahju, et just sellised nö pehmed end paljaks koorivad. Aga jh eks need juuakse ilusaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberKaua sa jõusaalis aega veedad? 2-3h
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa dopingut kasutad siis VB lõikad sellest kavast isegi mingit kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mida rohkem seda uhkem trenni puhul ei kehti. Lihas kasvab siis kui puhkad. Tee 3 – neli korda nädalas trenni ja tee tugevalt, mitte igapäev ja lahjalt.
Olen igast spets
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> süsteeme kasutanud aga 3 korda nädalas on minu meelest kuldne keskmine.Aga see minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mõni jälle teeb 5 korda nädalas ja kasvab hästi. Easy Gainer. Edu!
Lev
MemberLeidsid ka nüüd mida uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Segaseks jääb see, mis eesmärgil selliseid võrdlusi tehakse. Tollel ajal oli jõudu vaja ja nüüd läheb rohkem ajusid vaja. Täpselt nii on ka kohanetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mida mõeldi selle all, kui öeldi, et neandertaali naised seljataksid Arnoldi? Kas lihastega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberMida siis targemad inimesed kah arvavad sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tahaks näha kuidas mõni suurema polstriga mees või naine seda kasutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Keha hakkab niimoodi vibama, et saab näga kõhtu ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta üks järjekordne veider leiutis ole. Kes siis selle jõusaaliga asendaks?
Lev
MemberKui keegi pole veel näinud siis visake pilk peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lesukovi vanem vabakava. Samuti väga võimas!Lev
MemberKui võtta sellelt sõbralt need rohud käest ära, siis ei oleks seal enam hullu midagi – aga selles seltskonnas kus ta figureerib on kõigil samad reeglid, seega midagi on ikka kaasa ka antud. Mäletan teda alles 2 aastat tagasi meeste MM -lt, kus ta võistles veel -85 kg ja oli suht pehme, nüüd siis 93,5 ja pole väga pehme enam midagi (muidugi lõppteravuseni on veel aega).Minu meelest on ta vaieldamatult parim olgu siis rohtudega või ilma. Geneetiliselt on tal väga ilusad lihased ja vabakavad on ka viimasepeal.
Tahaks teda kunagi Mr Olümpiate seas näha.
Lev
Membersee on arstide poolt soovitatud vahest,puhastab keha aitab ka kaalust alla võtta.Kui sa sel päeval trenni teed siis ai ai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see võib valulik olla. Aga jh kaalust saad alla sõna otseses mõttes sita arvel ja seda vb 2kg kui mitte rohkem. Kui mina peaks sellise päeva tegema siis isegi voodis lamades oleks see väga piinarikas ja magamine poleks ka vist võimalik. Hetkel on nii, et kui 4h pole söönud siis pea hakkab juba ringi käima ja kõht tühi. Samas on mul üks sõber, kes sööb päevas paar võileiba ja rohkem ei taha ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mis põhjusel arst midagi säärast soovitas? On sul tervisega probeeme?
Lev
MemberRätikuga lõuatõmbed:Ja jõud on siiski peamiselt närvisüsteemi efektiivsuse näitaja.Kõige suuremat jõudu njuutonites mõõdetult inimeste puhul rakendavad olümpiatasemel tõstjad rebimise teises faasis. Kõige kergem kaaluklass meestel on seal kuni 56kg ning nad tõstavad üle sajakiloseid raskusi pea kohale. Suurus määrab jõu?
Päris vilets tehnika! Ei saa korralikult selga treenitud ja käsi saab ainult suure pumpi osaliseks.
Lev
MemberBiits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..Kõvad spetsialistid siin koos ma vaatan
Lev
MemberNali naljaks
Lev
MemberKahe kuuga 6kg lihast on väga küsitav …seda ei saa mehed ka aastaga..Noor organism areneb palju kiiremini!! Kui veel korralikult süüa ja treenida siis tulevad korralikud tulemused. Muidugi ei tule iga kuu 2kg lihast juurde:D:D.
Lev
MemberPanen ka oma lahjad mõõdud kirja siis
Lev
MemberTerv!Mis teha kui kehaaerendamine hakkab kujunema kinnisideeks?Jälgin toitumist ja treeningut minuti täpsusega.Pidu ei pane ja hoidun paljudest asjadest.Tunne et asi hakkab käest minema.Kas kellegil on sama juhtunud?Lihase areng lihtsalt nii meeldib et elan selle nimel
..aga ikkagi,mis soovitate kinniidee puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahest peab pidutsema aga, kui palju juua siis damn, kuidas mõjub trennile
. Ise olen suht selline nagu sa just kirjeldasid. Vahest on tunne, et lähen liiale aga samas see meeldub nii väga, et vahet pole. Kellele meeldib juua ja pidu panna, kellele meeldib treenida ja areneda. Kõike korraga ei saa:PLev
MemberNitro-tech pidi hea olema küll… Aga keegi võiks müstilise Superpump 250 ära proovida ja kommenteerida(tegemist küll pre-workout joogiga)
Lev
MemberTahaks teada mitu korda on nädalas selga treenida ?Mina treenin näiteks rinda ja selga koos. 2 korda nädalas. Harjutused lihtsalt erinevad. Nt esimene trenn on lõuatõmme ja teine trenn kangiga kõhtu tõmbed. Aga jh toitumine peab korras olema, et ära taastuks.
ja nagu mainiti juba, et oleneb eesmärgist. Tavaliselt tehakse seda lihasgruppi rohkem, mida soovitakse eelisarendada. Mina teen kuna tunnen, et muidu jääb väheks:P
AutorPostitused