Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
MemberNjh
Lev
MemberEga energiat siis raisata saa, ikka salvestatakse ja seekord rasvana
Lev
MemberSind teeb erksaks enne magama minekut söödud kohupiim.Õhtul 1.5 tundi enne uinumist söö veel saia meega ja piimaga.
Ma söön alati enne magama minekut 200-400g kohupiima. Mulle mõjub ainult hästi, kuna kui ma tunnen, et kõht natukenegi tühi siis magama ei jää.
Lev
MemberVäidetavalt saab uudishimu rahuldatud kõigil juba järgmisel nädalal:Ei saa kohe kommenteerimata jätta seda pilti seal
Lev
Memberplaan süüa 4x päevas 200g kana rinda ja 2x 5 munavalget!6 toidukorda!.On see norm?selles shutes et niipalju liha süüa`?Kui raha ja isu on siis miks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2009 at 12:28 p.l. in reply to: Miks kõik lihased ei ole tegelikult võrdsed … I osa #237360Lev
MemberTere
Võtsin teema üles, et pisut kogemusi ja arvamusi vahetada. Hea oleks, kui mõni spetsialist ka oma arvamuse sekka lisaks.
1.Kas mõlemaid lihastüüpe sama trenni jooksul koormata on mõistlik? ( ise kasutan sellist meetodit. Teen alguses lihase paari seeriaga soojaks ja siis teen 4 seeriat 3 kordust, kuni max raskuseni välja.Proovin ka rekordit) Hiljem teen nö pumpamist peale.
2.Kas tuleks treenida, lühikeste ja pikkade kordustega erinevatel perioodidel ja miks?
3.Esimesest küsimusest lähtudes…Kui selline treening pole hea, siis mis põhjustel( välja arvata närvisüsteemi taastumine)?
Lev
MemberTere kõigile!Tänase seisuga oleme Tartu noorte ja juuniorite grupiga koos treeninud ja õppinud umbes 2 kuud. Viimasel nädalal on liitunud veel 2 uut inimest ning sellel aastal enam uusi õpilasi gruppi juurde ei võta,sest vanemad käijad on juba päris kaugele eest ära jõudnud ning päris algajad jääksid “vanakesi” segama. Siinkohal kõikidele grupis osalejatele teadmiseks, et osasid tegelasi olen ma 2 kuu jooksul näinud mõned üksikud korrad ning mul on ka andmebaas nende liikumisest. Hiljemalt detsembri lõpus teen kokkuvõtted ning need, keda ei ole ammu nähtud ja kellel ei ole mingisuguseid mõjuvaid põhjuseid, arvatakse nimekirjast aasta lõpuks välja. Ülejäänud on olnud väga tublid ning juba paari nädala pärast alustame poseerimiskursustega, lisaks läheme üle uuele edasijõudnute programmile. Lõpetuseks üks pilt siiani kõige suurema üllatusmehe(25.novembri seisuga) seljast. Kes on pildil (vihje: fitness.ee aktiivne kasutaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )???Raimo Tobreluts w??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberTere,Öelge palun kas on võimalik umbes 5 päevaga saada juurde jõudu ja vastupidavust. Nimelt on mind ees ootamas füüsiline test, koosneb see kätekõverdused, kõhulihased ja 3,2 km jooks. hetkeseis on kätek. 45 kõhul.28 ja jooks 19 min. Vaja oleks saad u 5 päevaga tulemus kätekad 55, kõhul.36 ja jooks 12-13 min. kas see üldse oleks reaalselt võimalik? ehk mingi toiduaine annaks jaksu juurde või…ma ei kujuta ette, igasugu nippid on teretulnud.
suured tänud ette kes viitsivad vastata.
Kätekõverdustega on nii, et paari päevaga saad oma 55 kätte, kui hommikuti kätekaid teed. Kõhuga sama lugu. Vot jooksu kohta ei oska enam öelda:P.
Lev
Memberkas on mõtet jalgu ja alakeha suuremate korduste ja väiksemate raskustega ja ylakeha suuremate raskustega ja väiksemate kordustega?Võib juhtuda selline asi, et jalad reageerivad rohkematele kordustele veel paremini. Kui teeksid 100 kordust seerias siis usun, et see oleks juba laastav.
Lev
MemberVaevalt siin gynoga tegu. Mul sama asi ja see tuli just siis, kui nö massiperioodi teen ja täiega üle söön. Rasva on ka sitaks:D. Aga jõudu tuleb ka ropult.
Kui aga mingid tükid on nibus sees või nibud kuidagi liiga kikkis, siis kahjuks kisub gyno poole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 8:40 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236346Lev
Member100kg poiss ja surus 85kg:D:D. mida sihuke vend võistlustel teeb???.
92kg surus 140kg:P.( see juba päris norm võrreldes teiste tulemustega)
Peab vist hakkama ka võistlemas käima
. Saab natuke vidinaid koguda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberMulle tundub, et ainuke asi mida selle harjutusega treenib on: “KANNATUS” (KAUA MA SEDA TEHA SUUDAN, KUNIKS KEEGI TULEB JA KÜSIB MIDA MA TEEN)
Lev
MemberSee on jonnipunni harjutus.
Olen ka selliseid kohanud.Samas võisid olla käes ka 60kg hantlid, mida ta pikemat aega käes hoidis, et haaret parandada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
Membertreeneri koostatud kava on ka kindlasti sysikaid täis! Ma soovitax patupäevade asemel teha patu toidukordi, soovitatavalt peale trenni, mind hoiab selline lähenemine paremini vormis/vaos, teen 3-5x nädalas(laadimise päeval)! Magusat ma eriti ei söö, “patustan” sushi, datlite ja kohupiimaga ning protein bars, need pole vist erilised patukad
Kohupiim ja patukas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma patustan sel juhul iga päev 500g
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lev
MemberOlen nüüdseks kaks kuud käinud regulaarselt (neli korda nädalas) jõusaalis. Kasutan üht tüüpilist neljapäevalist nädalakava, niiet üks päev on vahepeal treeninguvaba päev ja siis jälle kaks päeva trenni, ning siis nädalavahetusel ka jõusaalis ei käi. Kõnnin palju ka jala ja harrastan paar korda nädalas kiirkõndi õhtuti. Üks treener tegi mulle ka toitumiskava, mida olen jälginud päris täpselt, aga mitte nädalavahetuseti. Siis on mul tavaliselt täielikud söögisööstud, söön kõike mida nädalasees ei söö ja saa süüa, (olen suur magusasõber).Trenni eesmärk oleks mul kasvatada lihast ja jõudu, eelkõige ikkagi lihtsalt treenitud vormi saada. Aga praeguseks on mu kaal ainult tõusnud, olen lausa mitu kilo juurde võtnud, lohutan end küll sellega, et lihas kasvab ja kaalub, aga vormis olemisest on asi kaugel. Eriti jalad ja keskkoht on suuremaks läinud. Olengi nüüd probleemi ees, mida teha, kas treenida jalgu vähem ja kõhtu rohkem. Või on ikkagi toitumine,(mida teen nädalasees, igapäev viis toidukorda, mille sees ka valgusheik) liiga palju minu jaoks , sest tõesti varem ma niipalju ei söönud, lausa ajan sisse seda sööki päeval endale kolme- neljatunniste vahedega. Mida ma peaks tegema, midagi tuleks muuta, sest muidu tuleb varsti kogu garderoob väljavahetada, kuna midagi ei lähe enam selga:(Ma millegipärast arvan, et sul keskoht on laiemaks läinud kuna kõht SUUREM mitte paksem. Ehk siis 5 korda päevas süües venib magu ilusti välja:D. Aga sellest pole midagi! Ega sa vähe süües kasvama ei hakka kh, nii, et õgi edasi
AutorPostitused