Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
Memberkas keegi oskab nõu anda et kas toidulisandid võivad tekitada sapikive ja neerukive ja maole halvasti mõjuda, kui vgõtta normaalsete kogustena ja lühendada eluiga? seda rääkis mulle perearst.Vb mõtles natuke karmimaid lisandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vaevalt see valgupulber ja kreatiin midagi hullu teevad 
Kui ma näiteks koolis vererõhku käisin mõõtmas siis mainides, et tegelen kulturismiga küsiti kohe kas steroide panen
.Lev
Memberma ei tea, kas see on trenniga seotud, kuid eeldan seda. Umbes 10 minutit pärast 1,25 tunnist treeningut jõusaalis hakkas ninast verd jooksma. Et seda põhjustab liiga kõrge vererõhk?Kui nina ei nokkinud siis jh.
Kui tihti selline asi juhtuma hakkab siis tasub arstiga rääkida.
Lev
MemberKas on müüt või tõene, et inimese keha hakkab rasva koguma enne talve? On see üheselt protsentides või mingites ühikutes määratud palju ta seda teeb või individuaalne?Mul siin viimasel ajal kõht lodevamaks läinud. Et ei tea kas on see sellest, et ma oma toitumiskava kaloraazhi tõstsin(mõistlikkuse piirides) või võin asja talve kaela ajada?

Talvel on organism just kulukam, kuna on külm ja keha peab sooja tootmiseks rohkem vaeva nägema. Seda loomulikult, kui sa palju väljas oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga, kui aus olla siis suht mõtetu teema oled teinud… väga igav pidi ikka olema.

Loogiline, et kehakaal tõuseb, kui kaloraazi tõsta.
Lev
Memberterstosterooni boostereid küll alla 25a vaja pole, kui tahad oma hormoonid sassi ajada ja kehakeemia, organism on veel arengus ja ei tohi hormoonide tööd rikkuda, liigne testosteroon läheb östrogeeniks ja saad omale kenad tissid + akneÜks asi on testosteroon ja teine on testobooster. Üks asendab ja peatab keha enda tootmise. Teine tõstab keha enda tootlikust.
Lev
MemberJah, olen sama asja proovinud ja toimis päris hästi.Kiiresti sa selle kaalu tagasi said?
Lev
MemberPalju tuleks hardgaineril Malto6 segada koos whey goldi ja trauben zuckeriga.Rasv oleks ainult kasuks hetkel!Kui rasva ei karda pane 100g trauben sucherit
Lev
MemberVanus: 18a
Pikkus: 178cm
Kaal: 95kg
Rinnalt surumine: 140kg
Kükk: 180kg
Jõutõmme 200kg
Lev
MemberTere.Selline mure, et täiskõhuga tekib aegajalt õhupuudus ja ka õhtuti raske magama jääda nagu ei saa normaalselt hingata.Kõige hullem just peale söömist ja istudes, samas näiteks ringi kõndides või trenni tehes pole mingit probleemi.Kunagi sai Soomes töödates sama probleemiga arstil käidud ja arst kontrollis kopse, südant, tegi vereanalüüsi ja ei osanud muud öelda kui et kas ülekoormus ja adrenaliinitase kõrge või mingi astmaatiline haigus.Nüüd enam Soomes pikki päevi tööl ei tee ja jõutreeningut ka ainult 3-4 korda nädalas nii et mingit ülekoormust küll olla ei saa.Milles probleem võiks olla?
Lev
Memberseeriad on sellised siis : 4 x 8-10preagu teen pausi mingi 2 minutit…aga lugesin kellegi kava siin ning tal oli 1minut ja harjutuste vahel 3 minutit
kui kaua peaks tegelt tegema?
Ise teen hetkel 1min pausidega. Pm on nii, et 1:1. 60sek seeria kestus ja 60 sek paus. Selline asi pumpab lihase väga rängalt täis. Ja nii palju, kui ma uurinud olen siis pidavat ka lihase hüpertroofiale hästi mõjuma.
Tee esialgu lihas soojaks. siis tee mõned jõuseeriad 3x max( kasuta suuri raskusi ja puhka vabalt). Olles 3-4 seeriat jõudu teinud kasuta eelnevalt räägitud tehnikat. Nii tagad lihase jõu ja massi kasvu.
Lev
MemberLihase erinevaid osasid ei saa treenida. Sa saad teha harjutusi ja süüa aga see milliseks lihas kujuneb otsustab geneetika.Vahelduse mõttes on aga küll hea mõte erinevaid surumisi proovida mitte ainult iga kord täpselt sama asja teha.
Rinnalihas jaotub kaheks. Ülemine rinnalihas ja alumine. Kui teha negatiivi, siis rõhutad eelkõige alumist. Kui surumisrekordit taga ei aja siis suurt mõtet nagu pole sellel, kuna enamustel on just ülemine rinnaosa maha jäänud.
Lev
MemberRaudselt kirurgidel oli katsejänest vaja ja see mees osutus selleks lolliks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lev
MemberAsi on kehvasti küll aga see pole maailmalõpp. Tunned ennast hetkel kindlasti nagu 13 aastane poiss kes on vannitoas pihku lüües isale vahele jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga arvesta, et seda teevad või on teinud kõik mehed. Kulturimis on sama asi keemiaga. Elu läheb edasi. Eks hetkel on sitt aga küll kõik korda saab. PEA VASTU!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näited elust enesest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga pole hullu… palju see keeld nüüd tuleb? Paari aasta pärast saab ikka võistlema ju.(Y)Lev
MemberMis sa oskad kosta, kogu seltskond jällegi nagu kõiksemees “pildis”. Nagu vanal, natu paremal ajal.
Hea video!
Eriti lõpp.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
Member“Stanozolol saab minu teada jõuda organismi vaid süstla abilVähe teab siis
Lev
MemberSee muidugi eriline üllatus ei ole, et isegi Eesti tasemel pole võimalik võistlustel midagi erilist ära teha, ilma et kordagi mõnda nö. keelatud ainet tarbinud poleks. Kui aga keegi “oskab” vahele jääda, siis see väike üllatus on.
AutorPostitused