Skip to main content

Lev

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 256 through 261 (of 261 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rasvapõletus ja lihase kasvatamine #148406
    Lev
    Member

Kellel siis on õnnestunud neid kahte samal ajal korraga teha või mis te sellest arvate.

Ise suutsin 10kg rasva põletada, niiet lihast ei kadunud ja jõunäitajad ei muutunud..

Raskused tuleb üleval hoida. Ja dieet peaks sisaldama palju valku. ülejäänud oleneb juba dieedi tüübist.

in reply to: Kasv! #148382
    Lev
    Member

Et lugesin siin müüte ja korraks mainti kasvu,aga vatsust ei saanud..

On seetõsi et jõusaalis käies jääb kasv kinni?Et kindlasti peab seal kaua käima vms,et mul pole mõtet karta veel eks?

in reply to: Jõu suurenemine #148413
    Lev
    Member

Kas ma saan aru, et kui tahan jõudu juurde saama ei tohi kaalus alla võtta vaid hoopiski vastupidi?? ise hoian hetkel kehakaalju ja se on 69,7-70,9 kõigub seal vahepeal aga siiski suht sama kaal koguaeg. Ja tõesti on tunne, et riti jõudu juurde ei tule aga kas ma peaksin siis kaalus juurde võtma , et siis tuleb jõudu kamh juurde??

Samas on muiugi õige , sest siis tuleb ka massi ju juurde aga tahaks mõne targema arvamust veel kuulda??

asi ei käi nii et suurem kaal ja suurem jõud. Hoopis suurema jõuga kaasneb suurem lihasmass. ehk siis kui sul jõudu tuleb lisandub ka lihasmassi. Sinu jutu järgi järeldan, et sul vale toitumine või vale treening. Jama on siis kui sul mõlemad korrapäratud.

in reply to: Jõu suurenemine #148417
    Lev
    Member

Kas on reaalne, et treenides, kaalu langetades jõunäitajaid suureneksid? Ehk siis, kui treenin ja toitun nii, et mu kaal pidevalt langeks, kas samal ajal on ka võimalik jõudu juurde saada?

Vastuseks jh on küll. Minul on hetkel selline faas. teen dieeti ja kaotan kaalu. samal ajal aga tuleb jõudu juurde.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #148428
    Lev
    Member

soov huvi mõttes teada saada veits foorumlaste nimetatud näitajaid, mis need otil on võiks teadjamad kah kirjutada

mina: 187cm, 92kg, 27a

Pikkus 178cm. kaal 82kg. Vanus 17a. Rasva protsent 16%

Mõõdud: Rind 110cm, Biitseps 40cm, Jalg 63cm, Säär 40cm, puus 82cm.

Näitajad: Rinnalt surumine 120kg. Kükk 150kg. Jõutõmme 160kg( seda sai 7 kuud tagasi proovitud)

in reply to: Rasvapõletaja #148449
    Lev
    Member

Kasutan ka hetkel Thermonexi, pean aga koguseid vähendama, sest see tekitab iiveldust,unetust, ärevust, pilt kõigub jne..aga kaalule mõjub. Kui kasutan fatburnerit siis see küll mingit tulemust ei andnud…puhas raha räöövimine..aga see thermonex on väga karm!

See ikka väga jama, kui lausa iiveldab ja unetus jne. Loomulikult kaal kaob, kui su organism koguaeg stressis on. Vb nii see Bnsi toode toimibki. Muide kuidas sul dieedi tulemus oli? läks palju lihast kaduma, või läks ainult rasv? kaldun arvama et pärast unetust ja iiveldust, küll eriti ilus lihas välja ei näe:P. Muide ise teen keto dieeti, mille põhimõte on tarbida palju rasvu ja valku nind max 30g süsivesikuid päevas. effekt hea ja enesetunne ka ok.

Viewing 6 posts - 256 through 261 (of 261 total)