Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
MemberMa peksan paar korda nädalas jalgadega betoonseina, söön kaltsiumitablette ka, kondid on tugevamaks läinud küll.Alguses on jube valus ja võtab jala punaseks ,aga pärast on mõnus .
Hullud
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Palju Vandammet vaadanud.Lev
MemberTere,Mis arvate kavast ?
Mida tuleks kindlasti muuta/maha võtta ?
Ootan tarkade nõuandeid ja soovitusi.(mõni harjutus võib arusaamatu olla)
Kava:
Mina sinu asemel jätaks negatiivi rinda tehes välja. Vähemalt Otsuse raamatust lugesin, et sel harjutusel suurt mõtet pole. Ja kui sa nüüd mõtled, miks sa negatiivil suuri kaale kasutada saad, siis seal sama effect mis sildagi tehes. Aitad selja lihasega kaasa.
Ja 3x? palju kordi sa siis seerias teed
“> ?Lev
MemberOlen jõudu teinud umbes 5 aastat, ärge mind algajatega samasse patta pistke.Põhimõtteliselt, kui mul kodus igav on, teen niisama trenni. (Eestikeelseid harjutuste nimesid ma kõike ei tea, sest ma olen kõik harjutused kas bodybuilding.com või youtubest võtnud)
vahest teen clean’e, clean & jerk, kükke, jõutõmmet.
Aga ma ei suuda lihtsalt niisama paigal istuda. Iga päev teen umbes 50+ lõuatõmmet, kätekõverdusi ei loe. Järjest tuleb 100 ära aga tavaliselt nii palju ei hakka tegema.
Siis mu põhiline harjutus on triitspsile ja rinnalihastele- “Dips” (eesti keelset nime ei tea jällegi)
Neid teen ma umbes 10-30 seerias ja päeva jooksul võib umbes 200 ära tulla.
Ma ei tea, käed ei valuta, mingeid erilisi tundemärke pole, et oleks ületreening.
Ma sõõn palju. 6 korda päevas, tarbin palju valke ja süsivesikuid. (200+~g valke päevas)
Rasva ma ei jälgi, sest naguinii teen aeroobset trenni ka.
ajavahemikus umbes 6 kuud olen 8 kilo juurde võtnud, usun, et enamus lihasmass, muidugi ka rasva.
Magan kuidas kunagi 6-8 tundi tööpäevadel, 8-10+ tundi nädalavahetusel.
Kas ma peaksin ennast rohkem tagasi hoidma ja treenimist alandama?
“>ja unustasin mainida, jõusaalis käin ka muidugi.
6kuud ja 8kg täitsa normaalne ju. Kui lihas kasvab ja enesetunne hea siis milleks midagi muuta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberVanust on 17. Ei julge süüa neid..Kodujuustust ja kohupiimast sul reeglina rasva küll juurde ei tule kui korralikult treenid. Pigem võid natuke kartuli ja riisi ja selliste süsivesikurikaste toitude kogust vähendada. Aga nuh ma kujutan ette et need sul nii väiksed, et peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul mõni neti sait on kus su pildid üleval vms siis võiks paremini kommenteerida
“>Lev
MemberPigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi
MA ei SÖÖÖ Liha mitte ültse peale kala..
Kuidas siis alustada ja toitumist korda teha?
“>Heh joosta ikka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ära nälgi vaid söö korralikult ja söövitatavalt 6 korda päevas kui võimalik. Tee lihtsalt rohkem trenni aga ära vähem söö.
Lev
MemberPigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi
MA ei SÖÖÖ Liha mitte ültse peale kala..
Kuidas siis alustada ja toitumist korda teha?
“>Heh joosta ikka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodujuustu ja kohupiima sööd?
Lev
MemberTere!Et mul on selline probleem, et ainevahetus on väga kiire ning sellest tulenevalt ka lihast raske kasvatada. Mõtlesin, et äkki saab siit abi kuidas/millega ainevahetust aeglustada.
Söö rasvast toitu. Raskem seedida ja sellest ka seedimise aeglustumine. Aga kui tahad massi näha siis pead jh üle sööma ja kõvasti treenima( ja korralikult puhkama).
Lev
MemberTere!!Mul on toitumisega väga suur mure. NImelt ma ei söö lihatooteid, kartulit, makarone, magusat, rasvaseid piimatooteid.
Söön palju puuvilju ja juurvilju, lahjat kala(kuu aja vältel 2 korda) ning täisteraleiba. Mu kehakaal on tohutult langenud, aga kõhu peal olev pekk ikka ei kao ära. Püüan trenni teha, aga mul pole eriti energiat selleks(arusaadav Miks). Ma olen 17 aastane , pikkust on 161cm ja kaalun 45 kg, ennem kaalusin 58. Ma ei tea mida teha, ma ei julge eriti süüa, kartes, et söök läheb kõhtu. Ehk keegi oskab aidata ????
Ohh jumal sa ju räigelt alakaalus
. Hakka kohe sööma!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi. Söök läheb kõhtu??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide nälgimise tulemus on see, et hoiad oma keha kaua ilma toitaineteta ja kui neid annad siis ega organism loll ei ole. Organism paneb kõrvale, kuna teab et ei saa nii pea toitu. Seepärast söö kindlasti tihti ja väiksemaid koguseid. Igatahes surfa fittnessis ringi ja leiad vajalikku teavet. 
Aga jh see näljutamine on küll väga mööda:D:D:D
Lev
Membertere.hull jama on. olen 104 kg ja biits ulli väike. 42 cm. Jõudu asjal on,sirge kangiga ilma rapsimata 50 kg 5×6 pole probleem ja hantel 30 kg samuti. Tahax seda lihast suurex
.tegin valgu kuuri 5 päeva 5 kg valku ja kuu aega,mega sööma otsa sellele. oli hull paisumine ja tigimuutumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( 4 kg võtsin juurde ) Kogu keha muutus välja-arvatud käed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida ma valesti teen ? kui ma võtan 15 kg hantlid ja hakkan pumpama siis kaotan kogu oma saavutatud jõu ja käed on ikka samas seisus
oskate aidata kuidas ja mis harjutustega peax tegema ja kas harjutuse kiirus peab olema kiire,aeglane,normaalne ???
Pigem tõsta kaalu isegi kui ei jõua siis punnitad nii, et paned kaalu liikuma. Ma ise alustasin nt 50kg kangiga biitsepsi tegemist. Sellise kaaluga siiski keha õõtsub natuke kuid see tõõmaht mille lihas teeb on palju suurem, kui lihtsalt puhtalt tehes.
Nii, et minu soovitus on, et tee biitsepsit kuskil 60kg kaks seeriat ja kordused max 6-8max. Ma arvan, et see 5 seeriat natuke palju. Tee parem max 3 seeriat ja need tee sellise pingutusega, et juhtugu mis tahes…

Ja siin oli veel venitus armide kohta ka juttu ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Need ei ole venitusarmid vaid microtraumad lihastes.(ülepumpamine) Mind need isiklikult ei häiri, kui lihast tuleb nt. Ja ega need nii silmapaistvad ka ei ole nyyd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa ja kui nii teed nagu just soovitasin siis ära üle 2 korra nädalas kindlasti kätt tee!!
Memberkuidas tulemustega rahul olete?ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole.
Ma oma kavaga Väga rahul.
Vahetan alles siis, kui tunnen, et arengut enam ei ole. Koormus pole ka liiast.
MemberLoe uuesti ta postitus läbi. Ta räägib, et kaal kõigub, ilmselgelt on toitumises probleeme. Kõigepealt ikkagi toitumine paika ja siis vaataks alles treeningkava üle.Juhitav oleks teada, mis tema arust kaalu kõikumine
ja nuh muidugi võiks ta kirjutada kuidas ja mida ta sööb…Lev
MemberEga siis trenn sul kaalu ei tõsta, toitumine on siiski see. Postita siia oma päeva toitumine, siis saab uurida mis seal võiks valesti olla, et kaal ei tõuse.Sa võid süüa nagu metslane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui treening on vale siis kaalutõusu ei näe(lihase arvelt). 
Lev
MemberMitu korda nädalas saalis käite ja mitmeks on jaotatud teie kava?2 trenni 1vaba kaks trenni 1 vaba jne…
1päev rind, triitseps, biitseps
2päev jalad, õlg
Vaba
1päev selg, triitseps, biitseps
2päev jalad, õlg
Lev
MemberTerekest siis , et tahtsin küsida kas keegi saaks aidata mind kaalutõstmisega tahaks mõnusalt koguda lihasmassi ma toitun ja toitun nii kuidas saan . 5 korda päevas söön aga kaal koguaeg kõigub, küll l2heb alla , küll j2lle tõuseb , ma ei saa aru ma olen koguaeg proovinud parandada kõike , proovin nii kuidas suudan , aga lõppude lõpuks ei aita ikka midagi . AGA MA EI TAHA LOOBUDA !Loodan et saite midagi aru palun üritage mind kuidagi viisi aidata

Kui oled nii kindel, et õieti toitud siis viga treeningus ju. Vb teed liiga kergelt trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keskendu sellele, et trennis kaalud tõuseks. Siis näed ka oma massi.Lev
MemberOlen kuulnud kahte erinevat väidet,1# Raskemad harjutused jätta treeningu lõppu
2# Suuremate lihasgruppide harjutused teha enne kui väiksemate lihasgruppide harjutused
Kummale peaks rohkem keskenduma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna tihti on vähemalt minu treeningkavas ka suurematele lihasgruppidele raskemad, suurema pingutusega harjutused. Kuni praeguseni olen jätnud rasked harjutused trenni lõppu aga tundub, et ei jaksa siis neid enam maksimum-intensiivsusega sooritada, raskusega mida tahaks. Samas kardan, et kui teen tihti raskemad, suuremate lihasgruppide harjutused ennem ära siis ei jaksa enam pärast neid kergeid harjutusi teha
. Lühike, loll küsimus aga ei leidnud kuskilt vastust ega sobitanud seda küsimust ka kuhugi varasemasse teemasse.Ei ole loll küsimus. Aga sa mõtled vist pigem, et teed isoleeritud harjutusi ennem ja siis baasharjutusi? Ise eelistan teha baasharjutusi ennem ja seda sellel lihtsal põhjusel, et jõuad teha suurema kaaluga ja koormus on suurem. Hiljem hea isoleeritud harjutusi teha otsa, et täis pumbata lihas täielikult. Aga sedasi teen mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kindlasti võib ka teisiti teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused