Lev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lev
MemberTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
Lev
MemberNo seda olen ka üritanud ja just nii et lasen raskuse tagasi aeglaselt ja tõmmates natuke kiiremini.Just selle “tundega” soorituse jaoks olen soetanud ka need rihmad ja konksud.Olen neid kasutanud nüüd mõned kuud ja eks see on natuke asja parandanud aga siiski tunne on ikka veel selline et oleks vaja midagi kardinaalsemat muutust.
Kui sa veel proovinud ei ole siis proovi 2-3 korda nädalas teha trenni seljale. Igas trennis kuskil 40 kordust. Näiteks 4×10 või 4×12. Iga trenn teed erinevat harjutust. Trennidele jäta vahet vähemalt 1 päev. Üle kuu aja ära nii palju tee muidu hiljem ületreening.
Lev
MemberKüsimus minujaoks ongi selles, et kas hind vastab kvaliteedile, st kas tõesti mõju nii hea, nagu kirjeldatakse toote juures ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Soonte esiletõusu sooviks vältida, kuid kas aine toob neid väga julmalt välja ?
Sooned tulevad sul eriti esile siis, kui sa oled kuiv. (On ka erandeid )
Olen muidu kasutanud ka aga ainult 3 nädalat. Liiga kallis minu jaoks. Aga pump oli võimas!
Lev
MemberTerv!Tehes suurtemate raskustega trenni siis ju arvatavasti lihas kasvab rohkem kui teha märkimisvärrselt väiksete raskustega.Aga nüüd kui jõusaal jääks pooleli ja alustaks väiksemate raskusetega ja jäädagi selle peale,kui palju võib lihas kahaneda ja et see on siis fakt et seda suurem raskus seda suurem oled jah?
Vale! Alati ei pea suuri raskusi kasutama. Kindlasti tuleb teha jõuperioode ja massiperioode. Massiperiood kujutab siis endast väiksemaid raskusi kuna pausid seeriate vahel on väiksemad. See muidugi ei välista, et jõuperioodiga massi ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
Member“Sööme – joome kõike ja vaatame mis saab?”Kus lõppeb atleetvõimlemine ja algab KULTURISM?
Avaldage oma arvamust sel teemal, pakkuge kui suur % IFBB amatööride tippe on oma näpud keelatud ainetest eemale hoidnud, ehk siis POLE KUNAGI KASUTANUD? Ärme räägi teemat, “kui vahele pole jäänud siis pole ka kasutanud.” Räägime reaalsusest. Oletatavast reaalsusest oleks ehk korrektsem.
Vastasin algul 0% naljaga pooleks. Kindlasti on mõned, kes pole kasutanud aga sel juhul peab ka päris hea geneetika olema, või pole lihtsalt nii suures kaalugrupis, et hakata midagi kasutama.
Lev
MemberMis mõttega sa selle teema tegid, kui sa nõuandeid ei taha?
Juba teema alguses on aru saada, et siit mingit tõsist juttu ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Keegi ns teeb pulli ja küsib nimelt lolle küsimusi. Vb teisel pool arvutit on 10a?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lev
MemberVäga suureks nad vast ei arene nii? või siiski? Aga ma ka suvel pumpasin põhiliselt kätekõverdusin kuna jõusaalis käia ei olnud võimalik nii tihti kui praegu. Midagi ei muutunud paremaks pigem hoidis vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tempoga manipuleerides on kõik võimalik! Näiteks sooritad kätekõverdusi 4 0 2 0 süsteemis ja seeriate vahelised pausid max 1min. Ega iga mees 10 seeriani ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja kui liiga tugev oled siis võid ühe käega kätekõverdusi seeriatena teha.Lev
MemberEt treeningud hakkavad taas. Proovin teha 3x nädalas lampi kava järgi, kuna pole suutnud kokku panna midagi mõistlikku.. Kas MASS2 on kasulik asi? Ja kas tasub ära toidukava ostmine? Kui elan vanemate pool..Kui sa ei söö korralikult ja nagunii korralikult sööma ei hakka( ise tead mis teed ). Siis ega sellest Mass2 kahju küll ei oleks! Ma ise soovitaks sul osta pigem whey vadakuvalk mis maksab kuskil 200kr ja sinna kõrvale trauben sucherit mis maksab 25kg( kõigest jätkub kuuks ajaks, kui 3 korda nädalas treenid).
Lev
Member1a tagasi oli probleem, et ei saanud kaalu juurde kuidagi. Tegin tugevalt trenni ja sõin palju valku ja süsivesikuid, rasvu.Suitsu maha jättes sain kahe kuuga 9-10kg juurde millest vähemalt 6kg oli lihast.
Siiamaani pole suitsu teinud ja ei taha ka.
Lev
MemberTere.Otsisin netist aga ei leidnud rahuldavat vastust..ehk siin keegi teab.
Lugu selline et sai pannile pandud u 300 g marineeritud sea sisefileed koos natukese õliga. Peale praadimist oli liha järgi jäänud u 220 grammi ja panni põhja märgatav kogus lihast välja tulnud vedelikku.
Segadust tekitab mis valmidusastme liha ja millise koguse kohta ma nüüd kaloreid pean arvutama? Kas 300 või 220 grammi kohta? ja kui palju üldse praadimine/küpsetamine, marinaad ja natuke rasvainet praadimisel muudab toorliha kaloraazi ja vastavate toitainete kogust 100s grammis?
Tänud vastajatele
Kusjuures ma olen alati arvutanud valmis tehtud liha järgi( mis tegelikult pole õige ). Seega kui ise arvasin, et sõin 30g valku siis sõin hoopis 60g. Nüüd läheb raha tunduvalt vähem, kuna arvutan toore massi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks selle ka ära, et kasutan liha praadimisel ainult vett mistõttu jääb liha mahlasem. Lihale ei teki kõvemat koorikut ka peale.(igalt poolt pehme)
Lev
MemberAga millise poosiga see proportsioonii erinevus näha on?http://www.fitnessatlantic.com/mandatory-b…lding-poses.htm
Kas sealt lingi alt poosiga nr 2 (seal nimetatud see “Crab Most Muscular”)?
Trapetsi vähemalt kaheks võiks ju mõtteliselt jaotada, ja rääkida kasvõi osast mida (poseerijal) eest vaates näeb ja teisest ülejäänust osast, mis vaid seljatagant näha on, et kummast millisest trapetsi osast sa räägid?
Kui vaatad neid poose, siis märkad tollel poseerijal ka ilmselt nagu mina märkan ebaproportsiooni, selles mõttes, et inimesed ongi sellised ebaproportsionaalsed, et sellest ennast häirida lasta pole mõtet minumeelest.
Mõned süstivad ebaproportsiooni aspekti alusel lihasesse kemikaale, mille tõttu aja jooksul tekib õlijas vedelik lihasesse ja paisutab lihase suuremaks, proportsiooni teise sümmeetrias oleva lihasega minuteada, ja see säilib seal isegi mitu aastat ja keha lõpuks viib selle aine sealt lihasest välja mõne-paari aastaga, siis vaja uuesti sama korrata, kahjulik see ei pidavat eriti olema tervisele, aga minetea, tuleks uurida täpsemalt.
Ma usun, et teema algataja peab silmas just ns eestvaates ilma poseerimata. Poosid pole alati perfectselt võetud ja seetõttu võib jääda mulje, et üks pool suurem:D. Aga võin ka eksida:P
Lev
Memberjust äsja peeglist jälgida siis on mul vasak pool veidike suurem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga väga vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ei kehti kõigi puhul, kuid mina kuulun nende hulka, kes pole lapsena rühti jälginud ja nii on näiteks üks õlg pisut allpool jne. Kui hoiak pole täiesti proportsionaalne( eriti õlgades ) siis võibki üks trapets suurem tunduda.
Lev
MemberPäris lihastesse keha ajada ei taha, sest ise ei tegele Fitnessiga, oluline on jõudu suurendada jneVale toode jõu suurendamiseks. See siiski pump toode, mis vohab sul lihased trennis verd täis. Natuke kiirem taastumine samuti( seeriate vahel).
Lev
MemberTänane Postimehe uudis:http://sport.postimees.ee/?id=169315
Dopinguprobleem ei ole ainult kulturismis. See teema on tuttav küll vist kõikides spordialades. Oodatud kõik mõtted ja arvamused sellel teemal.
Kui ta teadis, mida ta kasutab siis oleks võinud ajastuse peale ka mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 28, 2009 at 2:31 p.l. in reply to: Surudes kangiga kaldpingilt.(kysimus harjutuse sooritamise kohta) #222679Lev
MemberNimelt kui tegin tava pingil(lamades sellili surudes kangi rinnalt)Sis lamades oli nii et silmadega motse kangi all(kui kang on hoidja peal)
Kui aga kaldpingilt surun sis silmad pole enam nimodi.
Sooritan harjutust sis kas peaks tegema väiksemate raskustega ja rohekm surumisi seerias või vastupidi et rohkem kordusi vähem surumisi yhes seerias aga suurema raskusega?
Kaldpingil lased kangi ilusti ülemisele rinnaosale. Ennast sätid puki alla nii, et saaks korralikult kangi võtta. raskuse valid väiksema, kui lamades surumisel ja kordused jätad samaks.
-
AutorPostitused