Leraak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leraak
MemberTal läheb kaelakee kah järjest jämedamaksIsasemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
Memberhttp://i39.tinypic.com/2rz84s0.jpg
Motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
MemberMa söön peale trenni kohe, kohupiima ja keedumuna
Leraak
MemberPalju õnne ja jõudu !
Leraak
MemberÕnnitlused ka minupoolt !

Leraak
MemberHantlite lennutamine 3×10-12 , Hantlite lennutamine

Leraak
MemberMa eriti ei tormaks arstile, kuna ei ole nendega erti head kogemused… vb see viga, kes teab.Käisin kunagi õlgadega vist pooled eesti arstid läbi ja igast suust tuli, et sporti ei tohi teha. No 1,5a vms virelesin nagu pooleldi invaliid (kord kuus käisin arstil… koguaeg suunati kuhugi edasi), bussiga sõitmine tekitas isegi probleeme (pidi ju postist kinni hoidma). Lõpuks taastusravi arst ütles, et ega midagi kaotada ei ole proovi jõusaali jälle minna. Umbes paari 3-4 kuu pärast olid õlad juba täitsa ok.
Kindlasti siis vaata, et sa üle ei koorma oma küünarnukki.
Leraak
Memberhttp://www.ekspress.ee/news/paevauudised/e…i.d?id=29844905Sellise artikli leidsin ekspressist… Kuidas kommenteerite?
Mis karistus see paar tuhat on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
Memberma ootaks veel paar kuud selle kiire asjaga…Soovitaksin ka kiiresti kontrollima minna.
Leraak
MemberSuur respect kõigile spordihuvilistele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
MemberTere!olen 20a mees kaalun 100kg ja olen 182cm pikk.Soovin enda keha kuju muuta ilma kaalu langetamatta. Kuida ma peaksin treeninguid alustama ja kas pean toitumis harjumusi muutma?
Siis oleks õige valik jõusaal. Ja samas korralik toitumine.
Leraak
MemberPõhimõtteliselt söön seda mida on ja millal on. Kaootiline ühesõnaga:DVõiksid kirja panna siia millest toitud, kindlasti soovitaksin ka spetsialisti koostatud toitumiskava.
Leraak
Memberah mis asja, kui tahavad tegelda miks mitte? Igaüks teab ju ise, mis ta teeb.
Leraak
MemberKalor ei ole kunagi lihtsalt kalor. John Berardi tõi hea näite kus tõstis inimese kaloraaži 1500 Kcal võrra, treeningkoormust ei muutnud, ja inimene kaotas kaalu ja rasva%.njaa

Leraak
MemberMis piir ? Toitainete jaotus on oluline, st. kui palju valku, rasva ja süsivesikuid.Seda küll, aga ma eeldasin, et see valgu, rasva ja süsivesikute vahekord on juba õige.
AutorPostitused