Leraak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leraak
MemberPAKS,sa ei tea selle tähenust plikatirts!Pigem alakaalus!Kuigi sport ja õige toitumine on alati teretulnud!Natuke mõistvamat suhtumist!
Leraak
MemberMaitseasi, ise võtan viinamarjasuhkru ja veega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
MemberTavaliselt, kui poes allahindlused kanal ja kalal, olen ise nende kasuks otsustanud
MemberKui on kindel soov oma keha vormida, siis soovitan mina fitness-ist omale toitumiskava võtta
MemberKirjadejärgi ei tohiks läbi tulla, aga ma ei ütle midagi kindlat.
Leraak
MemberMis selles 5.1 digihelis nii erilist siis on ? Minuarust heli on korralik kõigil kanalitel, ajaks taga rohkem pildikvaliteeti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõustun, ma oleksin ka rohkem huvitatud kvaliteetsest pildist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 8:23 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #220466Leraak
MemberTäitsa loetav, jäin rahule
MemberSee jutt on kindlasti natuke üle paisutatud. Päris nii hull ka pole.
Leraak
MemberMa käin Haapsalu Kutsehariduskeskuses ja võin öelda, et natuke alla keskmise jõusaal seal, annab kõik täitsa ära teha seal, kui tahtmist
MemberKui huvi on, siis lase paika panna omale toitumiskava. Hakkad treeningkavajärgi jõusaalis käima, vahepeal ka aeroobset, siis peaks ka tulemusi ilmnema.
Leraak
MemberTüüpiline jutt sellistel, tahaks aga käsivart trimmi saada, ma leian et su käetreening ainult vilja ei kanna, alusta toitumisest.
Leraak
MemberHea toidupeal lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused