Leraak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leraak
MemberJah Garminil on üks selline.
Komplekti kuulub pulsivöö, huvitav milleks seda siis eraldi veel vaja?
Leraak
MemberJah. Tasakaalustavad harjutused, kehatüve staatilised harjutused, lõdvestus-pingutusmeetod venitamisel (staatiline pingutus venituse “otsas” enne venituse suurendamist) and you’re good to go:)
http://www.mobilitywod.com – super sait
tänud jrx
Leraak
MemberÜhesõnaga peaksin kava koostama tuginedes baasharjutustele ja tasakaalustavatele harjutustele ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
MemberEt siis jõusaal on esmane ja taipoks teisene? Sest massi kasvatava ja tugevaks tegeva kava kõrvalt oleks vaja korralikult puhata ka.
Taipoks ikka oleks esmane, mõtlesin sinna kõrvale hakata jõusaali trenni tegema.
Leraak
MemberMida sa selle MASSIGA teed?? jõud peaks ikka olulisem olema.massi tuleb niivõinaa juurde kui korralikult treenid.
ning saalis jõutrenn on selle alapuhul küll abistavat laadi mitte põhiasi millele keskenduda.
Lugesin kunagi kuulsa sprindi treeneri John Smithi kirjutatud teksti kus mainis,et kui enamus sprintereid unustaks selle tohutu saalis rassimise ning keskenduks väheke rohkem tehnikale siis oleks väga palju neid kes jõuaks ka reaalselt olümpia mängudele.
Sellega ma ei taha öelda,et saali ei tohiks minna vaid,et treening tuleb loogiliselt ülesehitada.Kindlasti käib see ka Taipoksi kohta.
Okei, väljendasin ennast natuke valesti, mass kaasneb ju lihaskasvuga, ei pidanud silmas massile suuremat tähelepanu pöörata. pigem just tugevaks.
Leraak
MemberSöö nagu loom
sööma peab, aga trenni peab ka tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
MemberMis on jõusaalis käimise eesmärk?
Massi juurde ja tugevaks.
Leraak
MemberArvan, et see peaks tõesti päris hea olema.
1. päev – Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht Seeria Surumine kangiga lamades 3 x 6 – 8 Surumine kangiga lamades kaldpingil 3 x 8 – 10 Lendamine hantlitega lamades 3 x 10 – 12 Ületõmme hantliga (pullover) 3 x 8 – 10 Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 3 x 8 – 10 Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes 3 x 8 – 10 Prantsuse surumine kangiga lamades 3 x 6 – 8 Triitsepsile ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 10 Jalgade tõstmine rippkangil 3 x max Keretõste kõhupingil 3 x max 2. päev – Reie esiosa, reie tagaosa, säär Seeria Kükk kangiga, kang turjal 3 x 8 – 10 Jalapress trenazööril 3 x 8 – 10 Jala sirutus ette trenazööril 3 x 10 – 12 Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3 x 8 – 10 Jalgade kõverdamine trenazööril istudes 3 x 8 – 10 Pöiasirutus hack-kükk trenazööril 3 x 8 – 10 Pöiasirutus trenazööril istudes 3 x 10 – 12 Säärte sirutamine kallutusseisus (Eesel) 2 x 6 – 8 3. päev – Õlg, selg, kõht, alaselg Seeria Surumine kangiga kukla tagant istudes 3 x 8 – 10 Lendamine küljele hantlitega seistes 3 x 10 – 12 Lendamine küljele trenazööril 3 x 8 – 10 Tõmme rippkangil althoidega 3 x 6 – 10 Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 3 x 8 – 10 Tõmme plokil ülalt kitsa haardega 3 x 8 – 10 Eest ülestõmbed plokksüsteemil 3 x 8 – 10 Keretõste alaseljapingil 3 x 8 – 10 Keretõste kõhupingil 3 x max Kerepöörded trenazööril
Leraak
MemberKüsimus siis selles, kas keegi on kursis, kas spartas taipoksi võetakse uusi kindlal kuupäeval või võib saab minna sinna igal ajal ?Vastus käes, oktoobrikuust algab uus algajate grupp DIII, treeningajad on E;K;R 20.30 – 22.00
Leraak
MemberOlen 13aastane ja kaal on 46, pikkus 167cm. Arvan, et olen alakaaluline, kes teab.Jõusaalis ma pole veel käinud, aga lähen kohe kindlasti. Mida ma peaksin sööma, et kaalu juurde saada, kuna ma olen praegu tõeline luukere
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks väga kaalu juurde saada ja taas vormi saada. On mul mõtet enne trenni kreatiini ja peale trenni proteiini süüa vms?“Taas vormi saada” ?
detsember 28, 2010 at 2:56 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284851Leraak
MemberJeerum, kuidas niipalju korraga üdse talle sisse mahtus.Suur tüdruk ju ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2010 at 2:47 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284847Leraak
MemberKrt, millised numbrid! Mul hakkab magu ja pärakas juba seda teemat lugedes valutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 11:48 e.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284698Leraak
Memberkogused on ulme – ei kujuta ette…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on juba hullem kui Mikk peale võistlusi….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kujutad sa juba seda ette, kui sööd 20kg kalkuniliha ? Ega vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 11:33 e.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284696Leraak
MemberVäga mõistlik eesmärk sellel naisel..Unistuste kehakaal 455kg !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leraak
Membersellest projektist lähemalt ka kirjas kusagil:P`?Pole nii põhjalikult sellekohta infot otsinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused