leopold
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
leopold
MemberLapsel vara pole keemiat joota???
leopold
MemberMais Spar’is on ka maksis 17.- millegiga . . . .
leopold
MemberMis mõte on 40grammil, kui räägitakse et üle 30g valgu nagunii organism korraga ei omista…
Ja kui ma peaksin 2-3g/kg kohta valku tarbima (see teeb ca300-400g) mis ajavahemikus oleks siis vajalik see 400 grammi ?
leopold
Memberleopold
MemberErxs, miks arvad et lastega, just ütlesin ju et üldse ei käi, liiga igav ja pole suht minu kaalu sport ka.
Kalevipojale täh nõustuse eest, a siiani pole keegi siin huvi üles näidanud
leopold
MemberSelleks tuleb unetuse põhjus eelnevalt välja selgitada, et abi selle vastu leida, tavaliselt psüholoogiline põhjus, või kui ka trenni palju teed võib asi ületreeningus olla. Konsuldeeri perearstiga !
leopold
MemberViimati kaalule ronisin olin 127, a seda kokkujoksmist harjutatud ka noormas eas, trennis oli soojenduseks midagi ragbi taolist, et ükskõik kuidas, peaasi et vastase korvis pall on (jõukorvballiks nimetas treener seda).
Pole siis pärnus huvilisi??? Ise leiaks paar selles kaalus sõpra veel kes kaasa teeks …
leopold
MemberHeh, mul pole midagi selle vastu 150 kilosega kokku põrgata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tavaline vutt liiga igav, ei viitsi üldse proovidagi. Kui asi käsile võtta pärnus oleks vaja inimest kes suht hästi jagab seda värki.VABATAHTLIKE?
leopold
MemberPärnus pole midagi sellist?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>leopold
MemberJaani enam ei näe arvatavasti
MemberNojahh, a mitte sellistes kogustes selliseid asju . . .
MemberTäiesti umbes jutt, mis on kärbeste ja inimeste organismil ühist, olge normaalsed……
MemberTo Barbarian:
Pohmakat ei tekigi kui peale pidu, enne magamaminekut ühe tabal efferalgaani vees ära lahustad ja sisse tõmbad!
MemberNjaa, OldMan on mainint et eks see neti õpetus on üsna tänamatu töö. Näe leidub ikka inimesi kes oma tänu ka oskavad avaldada .
Jätka samas vaimus ! ! !
MemberNo kuule, ära rõvetse ! ! !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused