Lenovo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lenovo
MemberEi, mulle ei antud mingeid juhised. Ainult, et alguses külma peale ja kõik. Siis mainis veel ,et kätekõverdusi ja liblikaid trennis nüüd mõned aega ei teeks (mida ma muidugi ei teegi, sest ma ei saa hetkel üldse trenni teha). Muidugi ma ei küsinud midagi, ma olin jumala shokis sellest mis minuga juhtus.
Aitäh “edu paranemise” eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberPalun siis head ortopeedi mulle soovitada, läheks laseks end hea meelega kiiremas korras üle vaadata.
Lenovo
MemberÜhest käest poleks kasu, mul on mõlemalt poolt see ühtlaselt valus.
Üldsegi, ma saan aru küll dumb-dumb olen aga kuidas on võimalik, et lihasest selline raksatus läbi käis? Äkki ei olegi lihas mis raksatas? Või kas üldse lihas saab raksatada?
Lenovo
MemberMhm, no selge selge.
Esimesed kaks päeva panin külma ja eks siis nüüd hakkan soojas hoidma.Eriti paremaks pole läinud, hullemaks ka enam mitte. Kohati on väga invaliidi tunne, sest kätega ei saa keha üldse abistada. Tooli/voodi pealt ei saa püsti end tõugata käte abiga jne.
Aga kas mingeid soojendavaid geele apteekist on ka soovitav panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberEi, ei ole mingi võistleja. Lihtsalt asja-armasjata ja ega tegelikult ei jäägi muud üle kui oodata siis järelikult. Paranemis protsessi kuidagi kiirendada tõenäoliselt ei saa?
NIng lisaks, kas on normaalne ,et valu läheb kogu aeg hullemaks?
Lenovo
Memberokou, nii palju mul küll selle probleemi jaoks aega pole anda, praktiliselt midagi ju ei saa teha nii, et rindkere ei liiguks.
??:”>Lenovo
Membertrennikaaslane leitud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberJah, eks harjumise asi siis. Kindlasti oleks lihtsam kui saalis käiks veel naisi. Hetkel tunne nagu oleksin meeste territooriumile sisse murdnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberNo väga hea, siis ma ei ole üksi oma “murega” ja kava oleks tõenäoliselt hea lahendus. Olen jõusaalis üsna uus ka ja ei tea neid masinaidki. Eelminekord oli tõesti selline tunne ,et wtf ma siin teen. Ja eks see mul tegelikult pisut enda ettekujutus ka ,et kõik niiviisi “vahivad”? Äkki tegelikult keegi ei vaatagi halvustavalt, aga mulle just tundub nii. Oma kiiks.
AutorPostitused