Lenovo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lenovo
Member
Lenovo
MemberJa kes süüdi jääb kui tõstekang koerale peale kukub?
Hahh, mulle kohe “meeldivad” sellised inimesed kes alati hakkavad mingit teemat üles tõmbama. Kes SÜÜDI jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> SINA jääd.Lenovo
MemberSul on küll väga ilus amstaff aga poleks eriti okei kui trenni temaga läheksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja veavalt sellist saali leidud kus koeri kaasa saab võtta.. aga sa tee selline ja siis staffid saavad samal ajal mängida kui me trenni teeme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberKus like nupp on? Good, very
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
MemberMu probleem leidis lahenduse.. vahetasin klubi ja nüüd saalis pehmendus olemas. (valuvaba kohta pole endiselt leidnud) Jeyy
Memberi feel you ..
aga teemasse, nõustun ka Offence kommentaariga, et ütle lihtsalt tere ja kui joppab mehega siis ta ei ütle ainult tere vastu vaid kindlasti teema jätkub
MemberMilleks? mis vahet sel on kui raske see kang on kui sa lihast treenida ei oska. Stiilis keegi teeb biitsepsit 70kg kangiga, aga kõrval teeb 15kg kangiga. Üks mõtleb ja teeb, teine lammutab ja vehib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis see raskus näitab? mitte midagi kui sa just kuskile jõutõstjate võistlusele minna ei taha. Ühegi fitnessisti ega ka kulturisti käest ei küsita palju sa surud, kedagi ei koti. Need numbrid on ainult enda rahuloluks. Muidugi lahe on liigutada sadu ja sadu kilosi. Igaüks ei suuda, aga seda ei pea iga inimene tegema.
Sinu puhul ma ei usu, et asi on kangi raskuses, vaid lihtsalt sa ei ole endale leidnud veel seda kohta, kus kang saaks tunde ja tunde su turjal lihtsalt rippuda – hoiad selga valesti, kang vale koha peal, tõmbad midagi valesti paika, oled kuidagi pinges ja sul on ebamugav. Harjutamise asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lenovo
Memberja-ja, tegelikult tahtsid õletuseda niikuinii
Lenovo
MemberEsimese asjana soovitaks tehnika ja kangi asendi turjal üle vaadata.Väga paljudel on koer sinna maetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma palunud ka oma ala spetsialistil üle vaadata kangi asend, ta korrigeeris seda. Nüüd on kindlasti turjal aga ikkagi surub seal mingile lüile ja põhjustav valu.
Lenovo
MemberKui suur vajadus, siis mine ehituspoodi ja osta toruisolatsiooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänan asjaliku vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb ostangiLenovo
MemberKui suur see raskus siis on kui ta juba turjale hakkab ?
Ma ei saa aru mis see siia puutub?!?
Lenovo
MemberTahan osta seda kangi pehmendust. Teab keegi, et kus müüakse?
Lenovo
MemberOlen nüüd tibens-tobens back on track. Ja ainuke “ravim” oli aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kätekõverdusi, rööbaspuid muidugi veel teha ei julg veel, neid proovin võib-olla kuskil kuu pärast, aga muud asjad saan saalis kõik aetud. Whohoo!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Lenovo
MemberIkka tuleb optimistlik olla (ei maksa seda rõõmu ära võtta mul, las ma vähemalt loodan)! Konkreetselt seda harjutust (juba selle peale mõteldes jooksevad mul külmavärinad üle kere) ja nii mõndagi veel, mis koormavad rindkere, ei tee ma kindlasti lähima 2-3 kuu jooksul.
Vähemalt sain kõva õpetuse endale ,et ilma soojendamata ja niisama ,et “oh läheks teeks seda harjutust kah ” ei ole tee ma enam midagi, samamoodi hakkan enne ja peale trenni nüüd korralikult venitama, et edaspidiseid vigatusi vältida.
Targad õpivad teiste vigadest, aga mina nende tarkade sekka kindlasti ei kuulu
MemberMul ei ole seda “kõva raha” , seega selline teema jääb küll ära.
Aga muidu ma paranen ka juba päris edukalt, täna hommikul sain isegi kingi endale jalga aidata ja kallistada iseennast saan juba ka (väike valu lööb küll veel rinnakorvi keskele sisse aga see on üleelatav.) Ma väga väga väga väga väga väga(!!) loodan back on track olla järgmiseks nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused