lennar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lennar
Membertäpselt. See Seagali ja Silva värk oli lihtsalt kaamerate pärast. Ja ma tean, et Norris on penionieas, see teeb asja veel debiilsemaks.
lennar
MemberSeagal ei ole kulturist ka ju või mis, vaid aikido spetsialist. Kui ta omal ajal oleks mma’d treenima hakand ehk oleks laineid lõõnud. Ja nüüd alles hiljuti Anderson Silva’l aitas valmistuda Vitor Belforti fighti jaoks.Ma tõin lihtsalt näite, kui lollid võivad inimesed olla. Filmid teevad ajuloputust. Chuck Norrise jalalöögid võtaksid samuti Emelianenkol pildi eest muide
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, või vähemalt nii räägitakse 
lennar
MemberSeda ei ole minu arust keegi kunagi arvanud, et kulturist suudaks poksijaga või maadlejaga võidelda.Inimesed usuvad tõsimeeli, et Seagal taoks Bas Rutteni mättasse… seega imestada pole siin midagi.
lennar
MemberTartusse trenni, ainus normaalne võimalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2010 at 5:16 p.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #278916lennar
MemberMis kellani Raju õhtune peaüritus umbes kestab?
august 22, 2010 at 11:35 e.l. in reply to: Uued BJJ/MMA baaskursused Tartu klubis Elustreening Eesti kevad 2010 #273920lennar
MemberTekkis paari sõbraga tahtmine sügisel uuele baaskursusele tulla, aga millal see hakkab?
august 1, 2010 at 1:36 p.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #272265lennar
MemberMa sebin arvatavasti esimese pileti ärr. Suur fänn, seega hind pole oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> RAJU on põhiline.lennar
Memberminu arvamus lihtsalt.oma tarkuse jutuga mine küll palun minema.tean täpselt mida knockout tähendab ja millal seda sõna kasutatakse:)arvamuse tasand on aga midagi muud ning vaidlemine mõttetu.
Kui maha kukkumine on knockout, siis misasi on knockdown? Siin ei ole mingit arvamust, mõlemad asjad on kindlalt ja üheseltmõistetavad.
juuli 10, 2008 at 8:59 p.l. in reply to: Abiks kokkajale: USA, briti ja detsimaalmõõtühikute võrdlemine #160261lennar
Member1 teelusikatäis (tl) = 5 milliliitrit (ml) = 5 mm?
5mm, mis mõttes? mis on mm, millimeetrid?
lennar
MemberMuide see üks asi, mida enne mainiti töötab küll, kui sulle kambaga kallale tullakse. Siis kui mingi 4-5 venda ülbama tulevad, tõmbad ühele JALAGA näkku ja kellelegi kohe rusikaga järgi. See ehmatab nad nii ära! Omast kogemusest räägin. Olin mingi 12 aastane tatt siis aga nh, ega olukord sama.
lennar
Memberme trennis proovisime igatahes kätekõverdusi hüppenööriga. Muidu polnud viga, aga maandumine oli valus.
lennar
MemberTegelikult kõhuga oli minul kah probleem paar aastat tagasi. Selge on see et 10 minutit intensiivset treeningut on rohkem kui piisav (ainult kõhule siis). Iga päev pole mõtet kõhtu teha, sest keha harjub pideva koormusega. Kui toitumise oled korda seadnud siis 3 korda nädalas kõhtu treenida, lisaks aeroobsele trennile on igati piisav.Ise hoian hantliga kuklatagant ,kõhtu treenides ,et koormust suurendada.Rasvapõletuseks aga teha rohkem kordusi ja arvatavasti lisaraskust pole vaja
A kui ma teen nii, et ükspäev 3 korda rinnale ja teine päev 3 korda kõhule ja nii 3 kuud. Iga kord teen 5 min. see aitaks korda saada ennast? tean, et lihast kasvatada ja rasva põletada samal ajal ei saa, aga ma siis söön juurvilju ja teen trenni, et rasvast lahti saada.
mul suurt kõhtu ees pole aga natuke ikka. Ise kaalun 55 kg. ja olen 172 cm pikk, 13a.lennar
Memberblablabla.
lennar
MemberTÄNUD!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lennar
MemberEi peagi eratreeneri juures käima. Kes seda öelnud on? Kahevõitlema õppimiseks on vaja kahevõidelda. Kellega sa seal kodus netist videosid vaadates kahevõitled?Videod võivad küll mingit asja selgitada, aga vaatamine üksi ei kinnista midagi. Üksi tehtud löögid õhku ei anna sulle samuti mingit aimu vastase tunnetamisest ja ajastamisest. Samahästi võid videot vaadata mõnest kulturistist ja arvata, et seetõttu kukub enda muskel ka vohama. Kes vaadata oskavad, need saavad küll heast videost informatsiooni, aga treenimist see ei asenda. No kohe mitte kuidagi ei asenda.
point oli selles, et pole vaja minna trennidesse. istud kodus ja õpid videote järgi. siis lähed maja taha ja proovid oma nipid mõne värdja peal ära, või harjutad sõbraga koos
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused