leinekas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
leinekas
MemberTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
Ma arvan ,et sa oled antud alal algaja ,siis algajale ma esmaseks kuuriks antud ained ei soovita , pealegi oled sa kursis kuuril “mahatulemisega”.Soovitan sulle sellise lehe kasutajaks registreerida nagu http://www.elitefitness.com.Vaatan ,et siin leheküljel liigub palju koomikuid veel – kes peavad valku “lemmik toidulisandiks”
leinekas
MemberÜtleme ausalt ,et tänapäeval on 100kg meeste aeg MR Olympial otsas.Kui kellegil võimalus tõmmake endale MR Olympia 2002 (aegade parim võistlus), seal antakse “jõusaalikarudele” uus tähendus.
leinekas
MemberMa ei saa aru sellest arutelust teemal Troy Alves ja tema ootamatult kehv positsioon võistluste lõpus .See mees ei ole kulturist – vaid fitnessist.
leinekas
Memberproteiin NO1 kohta ma ütleks ,et selle lahustamine on suurem töö kui trenn ise.Aminohapete ning vitamiinide sisaldused arinevates proteiinipulbrites on tühised ,et ainult sellepärast neid osta ei ole mõtet.Sinu poolt väljatoodud toodetest on parim m100,massi rasvaarvelt saab koguda ka pizzat süües
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 10:29 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205623leinekas
MemberSoovin Kiivikasele edu ning loodan teda näha enne oma karjääri lõppu võistlemas ka raskemas kaalukategoorias.
leinekas
MemberJa jälle tuleb kuulata seda lapsikut eneseõigustust keemikutele.Miks oli see onu selline koll ja kõrgel tasemel “sportlane”? Põhjused tähtsuse järjekorras:
1. Geenid
2. Keemia
3. Trenn
Sinu arusaamatu jutu kokkuvõtteks lisaksin Don Youngbloodi öeldud lause:People that turn me off are stereotype bodybuilders, the people that give bodybuilders a bad name. The little guys in the gym that thinks they are bodybuilders, and they have a bad attitude, and make other bodybuilders look bad.
leinekas
MemberKas Otil või Janaril on 35cm biitseps? Või siis Argol või Morozovil. Ei tea, et ükski neist keemik oleks.Alla 50cm jämedust biitsepsit ma ei loegi biitsepsiks- kuid see on ju ainult minu arvamus.
leinekas
Memberpaneks t2hele et see on k6igest sinu arvamus .Usun ,et võin nii ikka väita kuna vahepeal kadus mr olympia võistlus meedia huviorbiidist ,populaarsuse saavutas ta uuesti ,kui lavale astusid uued suure massiga kulturistid : Coleman ,Cutler,Ruhl.Kui sulle meeldib 35 cm biitsepsit vahtida mine Lasnamäele või Maardu järve äärde seal selliseid kõik kohad täis-joovad balloonist õlut ning naudivad särgita päikest.
leinekas
MemberMölisege vähem. PUHAS, MUST, valge punane või kollane. TRA mees tegi trenni üle kümne aasta enne kui temast keegi saama hakkas. Tema eesmärk oli vaevalt, alustades, saada Leningradi meistriks atletitseskaja gimnastikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enamuses teist kes te siin soiute, et pro kulturism on jube kole ja ebasportlik ja mis ig, on lihtsalt ise suutmatud midagi oma elus saavutama. Puudub usk endasse. Puudub julgus võtta riske. Ei siis puhtalt ( ei jätku püsivust, mõistust ja tahtejõudu ) kui ka keemiaga, ( kardetakse , et munad kukuvad küljest, maks läheb ###### jne) Nõrgad soiuvad alati, alati on midagi pahasti.
Mees oli omal alal ikkagi maailma tipp, ok, peaaegu. Kes teab mis oleks siis kui vigastust poleks olnud. Ennast vigastavad ka “puhtad” ja puhtad paid amatöörid. Paljud noored aga loobuvad kohe kui korra trennis selja ära tõmbavad. Esimene dieet tundub üle mõistuse raske jne. Tuues sada vabandust oma tegelikult nõrgale tahtejõule. Pisikesele nõrgale usule endasse. Ma ei usu, et see mees armastas ja arvatavasti armastab ka siiani oma ala vähem kui meie Ott, lihtsalt tema sihit olid teised ja nende saavutamiseks oli mees sunnitud mängima vastavate reeglite järgi. Täpselt nagu kõik teised kes tahavad olla ja on kulturismi pro maailma tipus. Riskitakse igas elu valdkonnas. Kes tahab rohkemat peab arvestama suuremate riskidega. Nii oli on ja jääb! / BONSUNA on rääkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /Vägagi nõus , Mr Olympia kaotaks oma mõtte ,kui seal seisaks 35cm biitsepsiga naturaalsed kulturistid kaaludes 70kg.Pealegi astuda korra Mr Olympia lavale koos teiste legendidega on kulturistile suurim saavutus.Naturaalse kulturistina sa maailmaajalugu ei tee.Kahju ,et siin foorumis leidub liiga palju inimesi ,kes arvavad ,et ntx rammumehed kannavad 200kg kohvreid süües vanaema pannkooke.
leinekas
MemberLeidsin siit teemast endale uue iidoli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mees kes kasvatas rinnalt surumise ühe korduse maksimumi mõne kuuga 50kgleinekas
MemberJay cutler oli vist esimene kord jõusaali tulles surunud 140kg jäi kuskilt meelde.Aga samas ta oli enne töötanud isa ehitusfirmas lihttöölisena.
Cutler teeb vähemalt oma treeningvideotes sageli poolikuid kordusi.Proovisin ise ka ning tehes lõpetamata kükke 270kg ,kasvas paralleelini tehtava küki ühe korduse maksimum 200kg.
leinekas
MemberSul on ainult selle võrra raskem ,et mida pikem inimene seda rohkem peab ta massisaamiseks sööma.Pealegi kui sa sellega hakkama saad ,näed sa palju parem välja võrreldes lühikeste poistega.
leinekas
Memberei kaota .Ainult sa ei tunne enam energialisa ,mida põhjustas lämmastiku taseme tõus kehas,
leinekas
MemberMillegipärast toovad jõmmid iga jumala kord ettekäändeks sellesama väite, et Cutler joob ka Cocat.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Coleman on veel suurem mees ja sõi iga päev good old chicken, beans, corn and cornbread, samas ma kahtlen, kas see ta edu saladus oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peace out!
Ma usun ,et me suuremas osas kõik teame , mis nende edu saladus on.Pealegi ,miks võivad osad inimesed hormoone süüa ning ennast naiseks lõigata,kuna tundsid ,et on valesse kehasse sündinud,Kui mina tunnen ,et nt marcus ruhl on siia ilma sündides juba minu keha äravõtnud ,kas siis on ka minul moraalne õigus ja arstide poolne tugi hakata erinevaid steroide kasutma.
leinekas
MemberÄra ennast Jay Culteriga küll võrdle ja samamoodi tegutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa nüüd tähelepanelikult seda teemat järgid siis mina ei olnud mitte see ,kes selle asja siin väljakäis.Lihtsalt konstanteerisin fakti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused