leinekas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
leinekas
MemberKasuta Hr. Rotter i menüüdHommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Noo sa pead ikka sellele ka mõtlema ,et sageli inimesed ,kes käivad veel koolis või elavad vanemate kodus juba rahaliselt sellist menüüd järgida ei saa.Isegi paljud meist ,kes käivad igapäevaselt tööl ei saa endale sellist
menüüd lubada.Isegi ahastan vahel kui kuu toiduarvete peale mõtlen.Mida kõike selle eest ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>leinekas
Membertüdrukud tüdrukud nüüd nii ka ei ole vaja teha,milleks treenida endast onu
leinekas
Memberaga kui eesmärgiks on massikasv ,siis selliste näitajatega võtab kohukeseks saamine ikka suht
palju aega.Nagu ei tee sind ka nädalavahetustel rummikoola nautimine alkohoolikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vist ma vähemalt loodan ning ei soovita.
leinekas
MemberKrt ise proovisin ka kreatiini,tegin kuuri läbi, jõudu tuli juurde aga keha läks nagu liiga vett
täis, nii et vee arvelt saad natukene kaalu juurde.Kui rahaline võimalus lubab ,siis mina soovitaks
rohkem tähelepanu suunata näiteks kohukeste söömisele,seal on samas palju kaloreid,rasva ning ka valke.
Kui lihasmassi kasvatamine on eesmärk omaette puhul tuleks muuta kogu seniseid söömisharjumusi ,rohkem rõhku valgule.Endal võttis enda söömiskava järgimise paika saamine oma 3-4kuud aega,
friikartul ja pizza on palju maitsvamad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>leinekas
MemberMõned aastad tagasi, mul esines rinnus väike valus, käisin arstil, seal selgus, et vasak või parem vatsake lasi rohkem verd läbi, aga rohkem nagu ei ole olnud…
“>Südame vatsakeste suurenemine on pea kõigil ,kes spordiga natukene rohkem tegelevad,
kuna koormused on suuremad kui tavainimesel ning ka süda peab rohkem verd pumpama.
leinekas
Memberkindlasti tuleb jälgida ka ,et sa liiga vähe ei tarbi,kuna minul hakkas kaal liiga suureks tõusma 130kg,
siis otsustasin kõiki soovitusi eirata ning pidada sellise 1700kcal dieeti.Esimesed päevad kaal langes
kiiresti ,kuid siis tuli pikk seisak.Asi muutus alles siis kui lisasin umbes 1000kcal juurde.Siis hakkas
kaal ka edasi langema.Jõu kaost ei taha rääkidagi
“> Nüüd taastun ise enda lollusest.leinekas
Membermnjaa kõik oleneb ka alkoholi kogusest, usun ,et kui tarbid sellise üks kuni kaks klaasi
cuba libret-rummkoolaga ,siis ei juhtu suurt midagi.Aga kui aus olla siis kunagi ammu sai
alkoholi ka rohkem tarbitud ning siis ei märganud küll ei lihase ning jõu kadu -kui siis ainult
suure pohmelliga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid olles juba mõnda aega lugenud artikleid alkoholi mõju kohta lihase-kasvule siis nüüd on juba psühholoogiline tõrge -alkofoobia
“>leinekas
Memberise endal ka sooviks rammumeest teha , nii palju ma tean ,et neid 200kg rehve,mis kasutatud ei anta niisama ära ,vaid need maksavad kuskil paarituhande krooni ringis.Kui sul just ei ole tuttavat ,kes kunagi mõne “vägevama” traktoriga sõitnud ning kes mõnest vanast rehvist lapsele liivakasti teinud ning kellel seda enam kahju ära pole anda,kuna lapsed suured.
leinekas
Membernoo ei ole sa asi nii hull midagi, ise 125 kg klubi mees ja teen sörkjooksu umbes 2-3xnädalas
ja korraga 3,5 km(oleneb jõusaali päevadest-siis jooksu ei tee)
, käsi püüan hoida üleval ning nende küljes veel täiendavad raskused.
Luustiku ja lihaste tugevus on ikkagi individuaalne, kui liigesed valutavad siis ei ole neid mõtet
koormata…..aga ma ei näe põhjust jooksmisest loobumiseks kui see vaevusi ei põhjusta…..
isegi sellise kaaluga võib jooksmisest fun ajaviide saada
AutorPostitused