lehter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lehter
Memberokei… tänud seda teada tahtsingi..
lehter
Memberj6an kill.. aga mitte palju:P
lehter
Membervb muudab aa läbi kohupiima ja jogurti eriti ei tunne seda kibedust..
lehter
Member
lehter
Memberei mlle ka.
lehter
Member1,5 tähendab kuud….
ma surun kangi 60kg kuskil 10 korda eks ja 3etteastet.. aa ka oleks targem võtta 50-55kg ja teha 15korda kui eesmärk on reljeefsus:O
lehter
Memberei tahax teada palju põkid wennad teevad.. aa palux ausaid vastuseid ,-
lehter
MemberOh peaks ka akkama kõhulihaseid tegema… aga kumb parem harjutus.. kui kann voodi äärel tüstan jalgu voi kui selili maas tõstan jalgu…
lehter
Memberei no mulle ei anta 300 et saaks endale menüü koostada, toitu saab ikka poest
lehter
MemberPöördu asjatundjate poole.Mõõduka tasu eest tehakse toitumiskava sulle ilusti valmis.tasu… 300 eeku maksab kiivka oma … 300 ma ei saa iialgi kokku…
lehter
Memberei viicimust mul on, aga asi selles et ma saan netti iga tunni tagant umbes ja olen 10minna max.. muidu on kool trenn ja ohtul ka jooksma + niisama ões sõpradega….
keegi ei peagi tasuta aitama, ma pole käskinud.. kes tahab see aitab… kill ma ise ka sopran siin foorumis aga öösel alles:_D
lehter
Membermul ei ole aega siin sirvida ja otsida kui ei taha aidata siis ole ültse tasa… pole vaja kommenteerida… eesmärk on rasvast lahti saada
lehter
Memberkui ma jooksen nii et.. algul hakkan sörkima tasa siis kuskil 10minna pärast panen 250-300m sprinti ja siis kiir kõndi ja siis uuesti sörki… kas nii kaob rasv ja kas nii on õige joosta
lehter
Memberkas nagu müsli asemel putru w.. soovitage putrusi voi mida ommikul järada
lehter
Memberk.. aga kui ma hommikul panen müslit ja klaas piima müsli keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energia 1330kj/314kcal
rasvad 3,4g
valgud 9g
süsivesikud 61,7g
päeval kalakotlette ja rosoljet ja klaas piima
õhtul pakk rasvata kohupiima + piima
toidukordade vahel puuvilju..
mlle sitaks maitsevad kakaoga teraviljahelbed keskmine toiteväärtus 100g kohta:valku 9,6g
süsivesikuid 76g
rasv 6g
energia väärtus 396kcal/1660 +1,5% piim
kuhu mahutada voi millega asendada… ja kas selline toitumis kava tasub ara
AutorPostitused