lehter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lehter
Memberoot aa kas siis selle kasutamisest on mingit lihast loota.. nagu kas see siis aitab ka midagi we.. kiirendab see lihaste arengut??
lehter
Memberaa mingilmääral aitab ikka kaasa ju?????
ma ka sellest aru ei saanud….
lehter
Memberkeegi on sellest midagi kuulnud-biolab megaprotein7 muscle pro7..
ostsin tena 750g potsiku…. aga kas seda tasub ka süüa…
sisaldab: anaboolseid kasvuagente: kroom, tsink, püridoksiin, riboflatiin, vit B-12, L-glutamiinhape.
Metabolismi aktivaatoreid: Foolhape, pantoneemhape, biotiin, koliin.
Lihaste võimekuse tõstjaid: Mangaan. kaalium, magneesium, kroom.
Energia lisajad ja ainevahetuse kiirendajad: kroom, teobromiin(kakao).
Antioksüdante: Beetakarotiin, vit e, seleen, vit c
Organismi puhastajad: Kiudained 10,2% tsüstiin.
Koostis:
Kõrgtehnoloogiline sojavalgukontsentraat- ja isolaat, lõssipulber, munavalge pulber (albumiin), glükoos, letsitiin, õietolm, looduslikud lõhna-ja maitseained, täiuslik vitamiinide-mineraalide-mikroelementide kompleks.
Annustamine: Atleetvõimlejad: 0,8 g kehakaalu kg.kohta 2-4 korda päevas, paremate (reljeef) tulemuste saavutamiseks madalakaloriliste söögikordade juurde, samuti vahepalaks enne trenni. Kestev valgu tarvitamine üle 2-4 g(toodet 3,2-6,5 g) kehakaalu kg. kohta p. ei ole soovitatav.
Raskejõustlikased tarvitavad 0,4-0,5g kg.kohta toidukordade juurde.
valgukontsentraat segatakse suurde klaasi rasvavaba piimaga, joogijogurtiga, vee voi muu joogiga, paremaks lahustuvuseks lasta seiste ja segada uuesti.(2 kuhjaga supilusikat-35G)
Toitainete sisaldus 100g kohta tootes:
Energiasisaldus 1365kj 325kcal
valke 62g
Süsivesikuid 25g suhkur 11,5g
Rasvu 2,4g
S.H küllastunud rasvhappeid 0,4g
Kiudaineid 10,2g
Naatriumi 1,2g
Proteiini aminohappeline koostis:
Histidiin 2,7g
Isoleutsiin 5,2g
Leutsiin 8,3g
Lüsiin 6,5g
Metioniin 1,7g
Fenüülalaniin 5,4g
Treoniin4,2g
Trüptofaan 1,4g
Valiin 5,5g
Alaniin 3,9g
Arginiin 7,4g
Aspargiinhape 10,6g
Tsüstiin 2,2g
Glutamiinhape 18,8g
Glütsiin 3,5g
Proliin 4,4g
Seriin 4,6g
Türosiin 3,7g
Vitamiiinid ja mineraalid
Vitamiinid A;D;E;C;B6:B12:
kaltsium, fosfar, kaalium, raud, tsink, vask, jood, seleen, naatrium, magneesium, kroom, Boorl.
Tiamiin B1
Riboflaviin B2
Niatsiin
Foolhape
Biotiin
…………………VAARIKA MAITSELINE:::DDD
Kas seda tasub manustada….????
MA ei saanud aru palju ma pean siis ühte annusesse panema seda pulbrit..(kaalun 100kg)
lehter
Membermis neist koige parem on??
lehter
MemberRapla säästumarketis saab selle sidruni ooma 12eeguga kätte:P
lehter
Memberaga see sidrun töötab ka muidu w,..
lehter
Memberaa kas sel vahet ka on kas see fat burner on sidruni oma voi mitte??
lehter
Membereino kuidas siis on parem… kas enne voi pärast hommikusööki:`????
lehter
Membertahaks jouda rohkem käteköverdusi teha.. aga ei tea kuidas saavutada oma tahet.-.
lehter
Memberkus coralclub asub… palju kuu ja liitumine maksab…
lehter
Membere. 1000 kogu trenn… 3x nädalas trenn teeb 3000, kuus 12 trenni , 3000×4=12000…
jääb vist ära:D
aga üheks trenniks peaks kellegi palkama saab näpunäiteid ja muud sellist…
aa kas ótt selle tunni sees mlle kavad ka teeb… siis oleks peris talutav see 1000 käia kui ta teeks selle eest toitumis ja treeningkava ka valmis:P
lehter
Memberto lehter:sulle anti nõu, parandati su eksimus postituses ja sa hakkad teist enam-vähem tauniks sõimama?
oma viga, et valesti kirjutasid. see ei anna veel põhjust vastajaid kelleksi sõimama.
vabaanduust siis nh
lehter
MemberIssand jumal mis küsimused. Küünarnukid küljel, või mujal see polegi oluline, vaid käe kõverdamine, et töötab biitseps – seda ju ikka oma silmaga näed ja ise tunned?Kust maalt sa oma kätt pöörata tahad? Käsi liigubki ju ainult küünarnukist? Või mõtlesid õlast? Õlad hoia ikka paigal, nagu ka randmed.
+
Kordused-seeriad on sul ka mõnusad, võtsid kuskilt kavast maha 3×8-12 aga panid puusse, sest see tähendab et 3 seeriat ja 8-12 kordust mitte vastupidi. Vähemalt ma arvan nii 99% et sa pole nii mõelnud 8-12×3
läks teisiti siis läks… aru saad ikka…
lehter
Membernormull…. akkan siis seda ülepea asja proovima.. tablette pole etkel.. ma olen haige ja gaase täis…
lehter
Memberpange see teema lukku.. abi on saadud
-
AutorPostitused