lehter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lehter
MemberKui 20 kordust ja 2 seeriat, siis näiteks 2×20
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toidulisandeid pole mõtet küll oma suva järgi võtta vaja, tõenäoliselt vajad esialgu ainult proteiini ja sedagi vaid vahetult peale trenni. Kui sa tellid toitumiskava, siis saad muul ajal kõik vajaliku proteiini toidust kätte. Kindlasti soovitan kava tellida, kuid pead ikka kindel olema, et sa hakkad pärast selle järgi ka toituma. Esialgu võib raskevõitu tunduda. Ise tellisin kava Marek kalmuse käest ja juba esimesel päeval oli tunda, kuidas kõht “mõnules”, enne tekkisid pidevalt gaasid, kõht oli tihti lahti suurest kogusest kohupiimast rosinatega, piimast, jogurtuist jne.
On ikka tunda, et nüüd söön kvaliteetset toitu.
Tõesti, kui ikka vähegi tõsisemad plaanid on kas lihaste kasvatamisega või jõu suurendamisega, siis õige toitumine peaks olema esimene asi, millest alustad.Ma ise tellisin ka Marekilt.
Ja mul samuti kõhuprobleemid lõppesid.. WC on ka kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kogused on täpselt parjad, tunned kõht on täpselt täis ja ei hakka ülesöömisest valutama jnejne.
Enesetunne paraneb ka kõvasti.
Treeningkava on ka supper.
Soovitan tellida, kellelt? see jääb su enda teha. Fitnessi omad kes kava koostavad, on kõik tuntud tegijad ja tunnevad asja… Usaldan neid kõiki.
Igastahes EDU!!
lehter
MemberPole vist mõtet pikalt vaidlema hakata, aga midagi ikka näitab.
Ega millegi muu numbri (raskuse) põhjal paremini ei saagi inimese üldfüüsilist vormi hinnata teda nägemata, minu arust parim number, mis mingitki aimu annab. Kui ikka hea raskuse üles surub, siis enam-vähem 90% tõenäosusega võib arvata, et rinnalihas ei ole ainuke tugev lihas tal (ok, ega ainult rinnalihas ka surumises ei osale), vaid on ka muid lihaseid treeninud. Kui täisealine keskmise pikkuse ja kaaluga mees surub 50-60 kg, siis ei ole alust arvata, et tal ilgelt tugev ja lihaseline keha oleks ja et ta eriti jõusaalis treeninud oleks.Einh.. Kui kutt tahab et talle kava tehakse, siis sel juhul pole sellest 55kg rinnalt kill abi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anh .. see selleks.
lehter
MemberAhjaa, rinnalt surun max 55kg ja alakeha treenida alguses ei soovi,kuna see on piisavalt tugev.Ette Tänades Ivar.
Njaa.. see 55 rinnalt max ei ole mingiks abiks muidu..
Rinnalt surumine ei näita midagi!!
lehter
MemberVäike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
aga missugune kava ja aine?
Kuna sa oled algaja, piisab sulle sellest kui hoiad kindlalt, rangelt toitumiskavast kinni..’
Need “AINED e. IMEROHUD” Ei pane lihast üleöö kasvama..
Sellest toitumiskavas on selline toit kust saad esijalgu koik vajaliku kätte..!
lehter
MemberPsst:D
177 Ja 75kg. täiesti normaalne ju, pole sa mingis alakaalus.
Ma ise 198 ja kaalun 110kg..
lehter
Member500 krooni kui korraga tellid.
Väga mõnusad kavad saad, ise alles tellisin, ja olen 100% tänulik et tellisin.
Vahet on tunda juba nädalaga, mitte kill välimiselt eriti, aga toitumisega juba enesetunne paraneb mitmeid kordi.
Nii et tasub tellida..
EDU!
lehter
MemberSa ei pea midagi maha copyma… söö toitu lihtsalt. Mina saan kulutada kuus max 1500 kr ja saan sellega hakkama, nagu mõned 3000.- Selle raha eest saan 200-230g valku, vitamiinrikkalt süsivesikuid, häid rasvu, o-3 ja o-6, küllastunud rasvu päevas. Vitamiine võtan veel lisaks ka. Vaevalt, et odavamalt üldse võimalik on… põhimõtteliselt kõige odavamad toidud. Kalaõlist pole mõtet unistadagi… kuid muudest toitudest saan kõik vajaliku, et seda kallist õli pole vajagi. Aga toimib hästi – areng aastaringi. Ei usu, et sul on asi toitainetes või pulbrites… pigem kehv treeningkava. Toidust ei usu, sest jõudu peaks muidu tulema ikka. Kui lihast ei tule, siis sööd vähe, kuid kui jõudu ka ei tule, siis asi treeningus.Mul samamoodi keskeltläbi 1500.- kuupeale, ja saan ideaalselt sellega hakkama.
Ja ei kurda oma toidu kohta, väga maitsev menüü, mõjub väga hästi tervisele kui ka kehale
lehter
MemberPallju Õnne igastahes!
Ma vaatan et paljud jalgpallurid on siin käima hakkanud
lehter
Memberselline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Väike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..
Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
lehter
MemberTõesti.
lehter
MemberTegelt mai arva et mul ötot palju on.. sest mul ikka mehe tunnused.. Hääl jäme— Selg ülalt lai.- õlad laienevad… Luihtalt olen 16 ja olin väiksestpeast vähe aktiivne.. Tulks lihtsalt rasv maha saada…
lehter
MemberMhm.-… Mida=??
lehter
Memberolen mees.. selleks ongi jama…
lehter
MemberOngi.. ma ei saa aru miks inimesed selle “peale 6 ei söö” uskuma hakkanud… täis lollus ju…
Õhtul, tund kaks enne magaminekut…. Õhtul kerget, väherasvast toitu…
MA ei tea, kui ma peale 6 ei sööks enam.. oleks 7 näljas ja piinleks tühjakõhuga teleka ees…
lehter
Memberselg on päris läbi ,jõusaali võin minna alles kevadel .esmaspäeval ja kolmapäeval käin ujulas aga mida teha reedel, mis harjutusi kodus saab teha hantlitega ja mis lihasgruppe ujula arendab.mu klassivennal on sama lugu.. arst tahtis tal isegi jooksise ära lõpetada… ta on mingi asi viltu kasvanud.. aga minu arust jooksmine ja ujumine teevad seljale, tervele kehale ainult head.. st kui ta ei tohi midagi teha ja akkab arvutis istuma siis läheb asi kindlasti hullemaks.. seljahaiged, tehke trenni, aga võimalikult väikse koormusega. seljale muidugi
AutorPostitused