legalfella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
legalfella
Membereesmärgiks on siis rasvaprotsendi vähendamine.1. teen 50 minutit jõusaali ja sinna otsa 40 minutit veloergomeetril. kas sellist asja kaks korda nädalas teha on okei või on emb-kumb pool treeningust liiga mahukas? märgiks juurde, et ilmselt hakkan suht sagedasti nüüd ka väljas kossu mängimas käima.
2. veloergomeetri juures selline küsimus, et miks pulss kõigub, kuigi intensiivsus/tempo ei muutu? minu vanuse järgi peaks pulss jääma vahemikku 118-138 ja vähemalt alguses ei ole sellel sagedusel pulsi hoidmine mingi probleem. aga siis aeg-ajalt see vajub allapoole, kuskile 110-117 kanti ja isegi tempo tõstmisel ei taha väga tõusta. osakb keegi seda kommeneerida? kas rasva on üldse võimalik põletada intensiivsusel, mis jääb alla 60% pulsimaksimumist?
okei, esimesele küsimusele leidsin ise vastuse. aga teist võiks keegi tõesti kommenteerida, kuna ei õnnestunud foorumitest väga konkreetset vastust leida.
legalfella
Member50 kcal, minu teadaoled kindel? arvestades, et 100 g suhkrut on 400 kcal, siis ei tahaks hästi uskuda, et teelusikas võtab peale 12,5 g
legalfella
MemberFred Antson on dieediperioodil ka rohelise tee ekstrakti soovitanud.ma olen mitmest foorumist lugenud, et see on kasulik, aga mida see endast täpselt kujutab ja kust seda saada.
ma kaldun arvama, et siin ei peeta silmas Liptoni rohelist teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>legalfella
MemberTead, kui sa seda caffe lattet jood vähemalt pool aastat ilma suhkruta, siis on üpris tõenäoline, et sellega harjub ilma suhkruta ära ja on täitsa maitsev, kuigi mõnusam ta suhkruga tõepoolest oleks…Mis aga puutub kohvijoomisesse dieedi ajal, või sellesse rangesse mitte joomisesse, siis on jah arvamusi mitmeid, kes panevad seda dieetiprogrammi sisse ja kes keelavad selle joomise kategooriliselt.. Teeb ikka pahuraks küll, et siis ei suudeta ÜHISELE otsusele jõuda, kas seda juua või mitte…
Ja ilmselt jääbki see küsimus nii nagu keegi ise parajasti selle teema kohta arvata tahab… Kuigi, pole ka paha veelkord kui ses teemas oma arvamusi avaldatakse
Miks siis ikkagi või miks mitte juua… Ahjaa… kui latte on ainuke luksus, mida sa dieedi ajal endale lubad, siis ma arvan, et see toimib lõõgastavalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mmm… caffe latte ON hea! 
isegi konservatiivselt mõeldes ei ole see vist ainus luksus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah, kui lattet jood, siis on sihuke tunne, et suus on pidu ja kõik on kutsutud.
legalfella
MemberSelle asemel, et lattet juua söö parem kofeiinitablette.hea mõte tegelt.
legalfella
Membertäiendaks trennineiu postitust, kuna see on natuke ebapiisav.
sissekirjutusel pole praegu jah enam mingit tähtsust, aga korteriomandi võõrandamise puhul tuleb sellest saadud tulult maksata tulumaksu, kui tegemist pole müüja peamise või alalise elukohaga. kusjuures tulumaksu tuleb maksta kogu summalt, sest pärimisel on asja soetamisväärtus null.
seda, kas tegemist tegemist on isiku peamise või alalise elukohana, otsustab maksuhaldur igal juhul eraldi sõltuvalt konkreetsetest asjaoludest.
Maksu-ja Tolliamet on kirjutanud sellel teemal ka väikese juhend-abimaterjali. Saadaval siin http://www.emta.ee/?id=1996
kui miskit arusaamatuks jääb, siis anna teada!
legalfella
MemberVõtsin ka vahepeal umbes 4-5 päeva mingit aloe vera ekstrakti õhtuti korgitäie. Pidavat tervisele väga kasulik olema. Aga nendest mõnest päevast ma seda rohkem lihtsalt ei suutnud tarbida, sest see maitse oli äärmiselt vastik, kui mitte öelda lausa räige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmus käib siin aeg-ajalt tundliku maitsemeelega sametkäppasid paika panemas stiilis “metsa see maitse, kui asi oma töö ära teeb”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi neid postitusi on naljakas lugeda, on tal muidugi õigus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>legalfella
Membertänud Agnes1h
legalfella
Memberei ole ise küll neid osalemise tingimusi lugenud ning selle osavõtumakse tagasisaamise õiguse üle otsustamine nõuaks väikest õiguslikku analüüsi. siiski tundub olevat kahtlane, et korraldajad jätavad osavõtumaksu täies ulatuses endale ka siis, kui maraton ära jääb. sest ärajäänud maratoni korraldamiskulud ei saa ju olla sama suured kui toimunud maratoni kulud. oleks ilmselt mõistlik maksta inimestele tagasi 50-75% osavõtumaksust (nendele, kes vastava avalduse esitavad), et tekiks tahtmine järgmine aasta jälle tulla. samas saaksid korraldajad oma kulusid katta selle summa osas, mida tagasi maksma ei pea või mida osalejad tagasi saada ei soovi. aga nagu varem öeldud, nõuaks konkreetsete õiguste väljaselgitamine pikemat analüüsi.
-
AutorPostitused