Lefty
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lefty
MemberKuuldavasti pidi testosterooniga jamama, kuid vähesel määral. Nii et kui testosteroon täitsa kuival pole, ei tohiks vahet olla.
Minu soovitus on, et jäta maha.
Puhtalt huvi pärast küsin, et mille tõttu/miks peaks maha jätma?
Lefty
MemberTänud lingi eest. Väga põnev vaatamine.

Lefty
MemberTere! Videosid/pilte pole?
Tervist
nagu ühes postituses kirjutasin siis. Peaaegu oleks võinud teha pilte enne kõhugrippi jäämist aga nüüd peale kõhugrippi ja nohuperioodi on keskelt läbi kõik sama mis siia postitatud piltidel juba. Kuna isud peale kõhugrippi ja siin nohuperioodil on väga üleval olnud ja ka mitu korraliku nädalavahetust olnud siis olen natuke söönud rohkem mittevajalike asju kui muidu. Ma üldiselt ei keela endale midagi ja kõike mõistlikuse piirides aga kui on mingi haigus või nõrgem periood siis läheb magusat mõistlikuse piiridest mitu korda rohkem üle aga samas ma tunnen, et see on sellise perioodil ka vajalik mulle. Aga pehmemaks on teinud mind. Et kui peale tarkusehamba operatsiooni süüa eriti ei saanud ja läksin kergelt kuivemaks siis oleks pidanud pildid ära tegema nüüd ma arvan, et kui kunagi peaks miskit tulema siis 2-3 nädala pärast kui nohust lahti olen saanud äkki. Ja videosi pole ikka teinud, kuna pole mingeid rekordeid või märkimisväärseid asju proovinud. Ja äkki sellepärast ongi tempo hea olnud, et ei ole kulunud aega otsida kohta või asendit kuidas telefoni vms filmima sättida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi noh tegelt osalt võiks ju need pildid ka praegu ära teha, sest ise ei märkagi muutust ja oleks 2 pilti üksteise kõrvale saanud võrrelda aga ma ei usu, et ma leian sellist viitsimist lähiajal, et need ära teha.Lefty
MemberReedel peale trenni ei jõudnudki enam märku anda. Tunne ei olnud nii hea ja see valus koht andis ka tunda mõne harjutusega aga küki ja jõutõmbe sain tehtud ja ei tohi kurta ka palju.
28.02.2014
Jalg, alaselg, käsivars
1. Kükk: 8x60kg-kerge+5x70kg-kerge+5x80kg-keskmine+3×5 90kg-keskmine+6x80kg-keskmine+8x60kg-kerge
2. Jalapress: 4×5 200kg-raske
3. Väljaaste kükid: ei teinud
4. Jalgade kõverdamine kõhuli: 5x30kg-kerge+4×5 25kg-kerge
5. Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x60kg-kerge+6x80kg-keskmine+3×5 90kg-raske+8x60kg-kerge
6. Keretõsted: 4×8 20kg-kerge
7. Pöiasirutus masinal pikali: 4×8 200kg-raske
8. Pöiasirutus trenažööril istuli: 4×8 100kg-raske
9. Harki-kokku: ei teinud
10. Randmepainutus pealthaardega: 4×8 20kg-raske
11. Randmepainutus althaardega: 4×8 45kg-raske
Laupäeva õhtul sai korralikul sünnipäeval käidud. Viimane pits sai pühapäeva hommikul kell 6 võetud, et võib öelda, et terve pühapäev kulus kosumisele. Ja ilmselt veel tänagi natuke. Iseenesest sai pühapäeval päeval natuke magatud ja öösel oli ka uni hea, et endal väsimuse tunnet ei olnud. Küll aga ei ole nohust lahti saanud ja kuna see nii kaua ka on olnud ja mingil määral organismi ikka nõrgestanud siis mõtlesin teha täna natuke kergemalt ja triitsale tahtsin ka puhkust anda, et otseselt neid harjutusi ei teinud aga eks mingil moel sai ikka natuke. Rinnalt panin natuke juurde aga teistes harjutustes võtsin natuke maha ja osasi ei teinud üldse. Ise jäin rahule. Rinnalt ei olnud kavaski 3/4×5 100kg’ga teha, vaid proovisin kuidas jõudu oleks ja jäin väga rahule praegu. Järgmisel nädalal lootust teha korralik seeria. Aga kes teab võib-olla juba neljapäeval tuleb 3×5 ära, sest see nädal ei ole ujumist ja jõusaali ka samal päeval, et saab natuke paremini puhata.
03.03.2014
Rind, õlg, triitseps,biitseps
1. Lõuatõmbamine kitsalt althaardega: 5×6-raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-keskmine+6x80kg-keskmine+4x90kg-keskmine+2x95kg-keskmine+5-3-3-3 100kg-raske+5x90kg-raske+8x60kg-kerge
3. Arnoldi press: 3×8 14,5kg-raske
4. Pikali hantlitega lendamine: 3×8 9,5kg-raske
5. Hantlite surumine positiivse kaldega: 4×8 16kg-keskmine
6. Hantli ületõmme: ei teinud
7. Rööbaspuul surumine: ei teinud
8. Ploki alla tõmme: ei teinud
9. Scottpingil küünarvarte kõverdamine: 4×8 25kg-raske
10. Ploki üles tõmme: 8x50kg-raske+8x45kg-raske+8x40kg-keskmine+8x35kg-keskmine+5×8 30kg-keskmine
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine:30x+kandade puudutamine:30x+plank:1min+Põlved rinnani:30x – 4 ringi – raske ja veel ploki üles tõmmet: 3×8 50kg-raske
Homme jalg, eks vaatab jälle mismoodi ja mida. Väljaasteid ilmselt ei julge teha aga teistega saab vast hakkama. Võibolla teeb jalapäeva ka kergemalt aga samas olen kordusi nagunii alla võtnud. Eks vaatab kuidas tunne on. Mingi päev katsuma ikka aega leida ja kerged muutused ka sisse tooma. Mõne harjutuse äkki välja vahetama jne ja üldse natuke analüüsima. Täna saalis mõtlesin, et tegelt on ikkagi üsna hea tempoga hetkel läinud. Ja olenemata sellest, et siin on olnud erinevaid takistusi on raskused tegelikult ikka tõusnud. Et kui nüüd endale mingi uue kava välja nuputan siis enne seda äkki teha veel mõni ekstra puhkepäev kehale. Selles suhtes, et ptüi-ptüi-ptüi olen jõusaalis vigastusi vältinud senini ja ei tahaks ka sealt miskit juurde haakida. Ühe korra veel ptüi-ptüi-ptüi, et õlg on tegelt hästi vastu pidanud. Siin haigusega korra ujudes andis tunda aga üldiselt olen õnnestunud hoida. Ilmselt nendest rotator cuffi harjutustest ikka mingit tolku. Ega praegu vist siin midagi rohkem muljetada polegi. Jään homset jalapäeva ootama.
Lefty
MemberNõustun eelmisega, et siin peab ikka arstiga nõu pidama ja ta oskab paremini hinnata, mis olukorras selg on. Soovitavalt ja operatsioon ikka kõige viimaseks valikuks jätta, kuigi operatsioon pole keerukas siis riskid võivad ikkagi olla väga suured ja ei pruugi ka probleemi lahendada, et suruv tükk eemaldatakse aga ei ole mingit garantiid, et uuesti ei hakka. Korraliku tehnikaga neid antud harjutusi teha ja püüda liikuda nii palju kui võimalik mõistlikuse piirides ja proovida toimetada igapäevaseid asju. Aga nagu sai öeldud, et arst pildi ja uuringute järgi oskab kindlamalt öelda, mida tohib ja mida mitte.
Lefty
Member27.02.2014
Ülaselg, õlg, triitseps, biitseps
1. Lõuatõmbed pealt laia haardega: 3×10 -raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg—keskmine+3×5 95kg-raske+6x90kg-raske+8x80kg-raske
3. Hantlitõmme kõrvale mõlema käega: 4×8 24kg-keskmine
4. Lendamine kõrvale sirgete kätega: 4×8 9kg-raske
5. Lendamine ette hantlitega: 4×8 14,5kg-raske
6.Plokitõmme rinnale ülalt kitsa haardega: 4×8 85kg-raske
7. Plokitõmme rinnale eest laia haardega: 8x85kg-raske+3×8 80kg-raske
8. Kaela kõverdamine kõhuli : 4×12 10kg-keskmine
9. Rööbaspuul surumine: 4×15-raske
10. Prantsuse surumine hantliga istudes: 4×8 30kg-keskmine
(Tegin vahele: Küünarvarte kõverdamine: 8-6-5 30kg-raske)
11. Küünarvarte kõverdamine diagonaalis: 8-6-8 26kg-raske
12. Küünarvarte kõverdamine hantlitega: 5x26kg-raske+8x24kg-raske+8x22kg-raske+8x20kg-raske
Lõppu: Jalgade viibutamine 30x+Kandade puudutamine 30x+Plank: 1min+Põlved rinnani 30x – 4 ringi-raske ja kuna biitsa harjutuste aeg oli käsi läbi siis peale kõhtu jätkasin küünarvarte kõverdamist: 2×8 16kg-kerge+2×8 18kg-keskmine
Üldiselt võib rahule jääda, sest mõnes kohas raskus tõusis ja ka seeriaid sai tehtud rohkem kui tavaliselt aga kõikse parem ei olnud ka. Uni ja väsimus olid iseenesest okei. Eks nohu andis ikka tunda aga ka parem. Aga ei olnud sellist head tunnet sees täna, et lähen ja teen. Homme jalapäev, teen ilmselt natuke teistmoodi või jätan mõne harjutuse ära. Ei taha kubemelihast häirida, ehk järgmiseks nädalaks lubab rohkem. Nohust võiks ka lahti saada lõplikult järgmiseks nädalaks siis saaks äkki mõnusamalt tegutseda. Tegelt kui võrrelda numbreid siis on suht stabiilne seis ja ikka ülespoole läinud. Kuigi siin jaanuari keskelt mil uuesti käima hakkasin on olnud sellised üles alla trennid. Et tarkusehamba operatsiooni tõttu väike paus, sai juba tegutseda kui kõhugripp segas, sai uuesti tegutseda ja nüüd segas nohu, mitte küll täielikult aga oma töö ikka teeb. Eks näis mis järgmisena üllatab. See peaks ilmselt välja tulema järgmisel nädalal

Tegelikult vaatab üldse, et varsti kergeid muutusi jälle sisse tuua. Iseenesest kava töötab ideaalselt aga vaikselt tahaks vist juba vaheldust ja ennetada olukorda, et ei tööta enam:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult siin vahepeal korra oli juba selline seis, kus olin väga rahul ja mõtlesin, et võib-olla teeks mõne klõpsugi vormist aga nüüd siin gripid ja sünnipäevad on vormi pehmeks jälle teinud. Ja sünnipäevade hordid ei lõpe. Juba sellel nädalavahetusel üks tore teema sünnipäev ees. Eks ikka tuleb osa võtta ja täiega. Ma naudin sünnipäevasi ja seda melu ning kui inimene teeb mida naudib siis mida paremat saakski tahta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lefty
MemberVäga hea vaatamine. Võiks veelgi osasi tulla. Alguses arvasin ka ja lootsin, et eestlane astub ise ka ringi.
Lefty
MemberAjaviiteks oli täitsa hea vaatamine. Eriti meeldis see mõttekoht, et kui füüsiliselt enam ei jõua siis tuleb tahtega veel teha ja peale seda veel üks. Nii ma arvan ise ka, et kui isegi ei tule ilusti ära siis on proovitud ja üritatud ning teinekord saab natuke enam.
Lefty
Member26.02.2014
Jalg, alaselg, käsivars
1. Eeskükk: 8x60kg-keskmine+5x70kg-keskmine+3×5 80kg-rake+8x60kg-keskmine
2. Jalapress: 8-5-5-8 200kg-raske
3. Jalgade kõverdamine istuli: 5×5 65kg-raske
4. Väljaasted: 4×5 26kg poolikud- raske
5. Pöiasirutused masinal pikali: 8x250kg-kerge+3×8 290kg-raske
6. Pöiasirutused trenažööril istuli: 3×10 100kg-raske
7. Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x60kg-kerge+ 3×5 90kg-raske+8x60kg-kerge
8. Keretõsted: 3×10 20kg-kerge
9. Randme kõverdamine pealthaardes: 4×8 20kg-raske
10. Randme kõverdamine althaardes: 4×8 45kg-raske
Täna sai paremini välja puhatud aga nohu on ikka ulme. Saalis pidi ikka iga natukese aja tagant nuuskama. Trenniga ka rahule ei jäänud aga vähemalt on tehtud ja sellega võib rahule jääda. Jääksin koduseks siis tuleks lisaks nohule liiga sült tunne peale. See kubemest ära tõmbamine segas ikka piisavalt. Väljaasted ei saanud praktiliselt tehagi. Peab veits masseerima ja mingit kreemi asja peale panema. Pikale veninud juba. Kohe peale trenni sai ujulasse mindud ja korraliku tempoga jälle 60 otsa tehtud ehk 1,5km ja moe pärast sai üks veel otsa ka tehtud. Ujuma minnes oli küll tunne, et täna lähen oma tempoga ja vaatan palju jaksan. Ütlesin isegi sõbrale, et täna pead omas tempos vist laskma aga võta näpust. Teine noorus vist tuli sisse kuskilt ja väga libedalt läks. Hetkel kodus ja nuuskan pidevalt, kuid loodan, et homme tuleb vähe parem trenn.
Lefty
MemberAga kas sa said siis lõpuks asja korda?
Ei ole saanud. Jalatalla uuring on veel ees. Olen natuke seda edasi lükanud rahakoti tõttu. Ma hetkel jalgpalli ei mängi ja vabal ajal ei valuta aga kui ma kiiremini näiteks kõnnin siin juba annab korralikult tunda. Kui jalgpalli mängisin ja tuli siis mingi aeg valutas juba niisama ka ja katsudes oli jube valus. Sama lugu sellega ka, et aastaid tegelikult jooksnud ja aktiivne olnud pallialades ning jalgpalli ka enne mänginud kui pihta hakkas sai mängitud 3-4 aastat ja üks aasta lampi. Nüüd ongi kõik lootused veel jalatalla uuringutele pandud, sest ise ma näen küll, et hüppeliigesest jalg ära vajunud ja ka jalatsid kuluvad ühe külje pealt koguaeg. Probleem polegi sellest põletikust lahti saamises, vaid selle koguaeg uuesti tekkimisel.
Lefty
MemberJa kui ühtegi muud viga ei ole, siis võib põhjuseks olla ka see, et iga inimese keha ei ole loodud lihtsalt suurte koormuste talumiseks.
Täitsa nõus. Aga nii kaua kui on lootust kuskilt midagi leida tuleks see välja otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lefty
MemberVõin toetada sind sellega, et sa pole sellise asjaga üksi. Endal oli/on sama probleem ja tegelesin samuti jalgpalliga. Pihta hakkas ka vist kui sügise lõpus sai saalis trennis käidud siis vist põrutas ilmselt ära ja sealt hakkaski jama pihta. Sellest on paar aastat möödas. Jätsin talvise perioodi trennist vahele ja asi sai korda. Kevadel alguses kui muru peal pihta hakkas tuli kohe tagasi. Ja ma ei tormanud kohe täis trenni tegema, vaid aeglaselt harjutasin. Ja üleüldse tegelt kui see esimene “põrutus” tuli siis sellel perioodil või üldse kui liigatasemel sai mängitud oli koormus juba tükk aega väiksem olnud kui varem, kus sai hommikust õhtuni isegi asfaltplatsil palli taotud. Siis läks põhiliselt terve hooaeg tumedasse kohta, sest mängida ja trenni sai vähe tehtud. Koguaeg oli ja ei olnud. Peale seda sai spordiarstide juures käidud. Kompresssokid, põletikukreemid ja tabletid, samuti magne b6 – kõik sai ära proovitud. Isegi magnetravisse saadeti ja peale seda laser. Aga säär oli terve ainult see periood kui liikumine oli minimaalne ja jalgpalli trenn või miski muud ei teinud. Kohe kui hakkasin kiiremini kasvõi kõndima tuli tagasi. Ja nii see on hetkel kulgenud. Järgmine samm on mul jalatalla uuringule. Lampjalgsusest on asi väga kaugel aga endale tundub, et hüppeliigesest on jalg ära vajunud. Imselt selja pärast olen hakanud kuidagi teistmoodi äkki hoidnud ja nii ta on vaikselt moondunud, sest kui ma käin siis jalg läheb alati vastu maad nagu mingi telliskivi kukkuks.
Kuna sa oled ka peaaegu kõik need asjad ära proovinud nagu mina siis soovitaks ka otsida viga kuskilt mujalt kui ravida sääreluud koguaeg. Äkki on puus viltu, hüppeliiges ära vajunud, jalavõlv ära vajunud või mida iganes. Kuskil peab midagi olema, et põrutab rohkem või tuleb koguaeg tagasi kuigi puhkust andes läheb üle.
Lefty
MemberVäga vinge värk. Tore oli lugeda ja jõudu ja jaksu edaspidiseks. Kindlasti jään ootama uusi postitusi ja hoian silma peal.
Lefty
MemberOeh, ega ma siin pikalt vist ei kirjuta. Sünnipäev möödus üsna vingelt ja kestis minule ja paarile sõbrale nö kolm päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See aasta mõtlesin rahva poolest natuke tagasihoidlikuma teha ja tavapärase 60-70+ inimese asemel oli kuskil 20, kuid pidutsetud sai ikka sama võimsalt. Ainuke halb asi on see, et kuskilt haakisin väga korraliku nohu endale ja kurk on ka valus. Polegi sellist nohu väga kaua olnud. Kuna nädalavahetus venis püha tõttu ühe päeva pikemaks siis tegelt lootsin välja ka puhata aga noh ei saa kurta ka. Sõpradega on tore.25.02.2014
Rind, õlg, triitseps,biitseps
1. Lõuatõmbamine kitsalt althaardega: 10-9-6-5-raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-raske+5x90kg-raske+3×5 95kg-raske+5x90kg-raske+8x70kg-raske
3. Arnoldi press: 4×8 16kg- keskmine
4. Pikali hantlitega lendamine: 4×8 12,5kg-keskmine
5. Hantlite surumine positiivse kaldega: 8x20kg-keskmine+3×8 24kg-raske
6. Hantli ületõmme: 3×8 30kg-raske
7. Rööbaspuul surumine: 4×15-raske
8. Ploki alla tõmme: 4×8 65kg-raske
9. Scottpingil küünarvarte kõverdamine: 2×8 25kg-raske+8x20kg-keskmine
10. Ploki üles tõmme: 3×8 50kg-raske+5×8 30kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine:30x+kandade puudutamine:30x+plank:1min+Põlved rinnani:30x – 4 ringi – raske
Ega siin ka pika juttu pole otsa rääkida. Eks nohuga ole teine asi teha ja pikk nädalavahetus andis tunda, kuid tegelt oli üsna hea trenn numbrites. Ütleks nii, et tunne oli selline, et trenn läheb väga nihu. Eriti lõuatõmbeid tehes ma ei lootnud proovidagi 95kg täna aga tuli 3×5 ära. Kuigi lihased olid täna imelikud. Nagu poleks piisavalt soojaks saanud või midagi. Ei olnud nagu kanged aga teistmoodi kui muidu.
Homme jalapäev, kubemest annab ikka tunda mingi asi, eks näis homme. Ja peale trenni katsuks ujuma ka jõuda.
Lefty
Member21.02.2014
Jalg, alaselg, käsivars
1. Kükk: 8x75kg-keskmine+6x80kg-keskmine+4x85kg-keskmine+4x90kg-keskmine+3x95kg-raske+2x100kg-raske+1x105kg-raske
2. Jalapress: 4×5 200kg-raske
3. Väljaaste kükid: 4×5 26kg hantlitega-raske
4. Jalgade kõverdamine kõhuli: 2×5 35kg-raske+6x30kg-raske
5. Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x80kg-kerge+6x85kg-keskmine+5x90kg-keskmine+4x95kg-raske+3x100kg-raske+2x105kg-raske
6. Keretõsted: 3×10 20kg-keskmine
7. Pöiasirutus masinal pikali: 3×12 250kg-keskmine
8. Pöiasirutus trenažööril istuli: 3×10 100kg-keskmine
9. Harki-kokku: 3×5 70kg-keskmine
10. Randmepainutus pealthaardega: 4×8 9kg-raske
11. Randmepainutus althaardega: 4×8 45kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kiirelt natuke rinnaltsurumist: 8x60kg-kerge+8x80kg-kerge+5x90kg-keskmine+5x95kg-raske+3x100kg-raske, rööbaspuul surumist: 3×15-raske ja küünarvarte kõverdamist aeglaselt ja korralikult tunnetades: 3×8 18kg-raske
Nagu eelmine jalapäev sai eeskükiga proovitud siis seekord tavalise kükiga natuke mugavustoonist välja tulla, et järgmine kord teaksin mida peale panna. Ilma, et seljaga liiga teeks. Ja kubeme juurest andis ikka tunda mõne harjutuse puhul, ei saanud teha nii nagu tahtsin.
Kohe saalist ujulasse jalaraskustega ca 1km ja seal sai 1,5km ujutud korraliku tempoga.
Pean ütlema, et nii süsi ma pole juba paar aastat olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eilsest varem magamaminekust ei tulnud ikka midagi välja kuigi hommikul pidin varem ärkama. Und tuli kokku äkki 5 tundi või miskit. Uni oli lühike ja ka hommikusöök polnud ka korralik. Nüüd tegin tunnise uinaku ja katsun õhtuni lebotades olla. Homme jälle tegus päev ja sünnipäeva pidamine, et saab mõnusalt aega nautida. Ega midagi, olge mõnusad! 
-
AutorPostitused