Leegi-H
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leegi-H
MemberKui mina ei hakka ennast isoleerima vaktsineeritud inimestest, kui potentsiaalsetest nakkusallikatest???? Mis teil siis peaks viga olema?
Ohtlik ei ole mitte vaktsineerimata…vaid pigem vaktsineeritud…ja eriti, kes tarvitab ka antibiootikume.
…ja kui te vaktsineerimistesse nii kiivalt usute, siis te peaksite ju uskuma ka seda, et te olete siis kaitstud… nii, et mis siia puutuvad vaktsineerimata lapsed??
Või ei usu te äkki sisimas vaktsineerimiste efektiivsusesse?
Lihtsalt repliigi korras.
Näide:http://thechart.blogs.cnn.com/2010/10/22/a-baby-lost-to-whooping-cough/
Laps, kes on mõne vaktsiini jaoks veel liiga noor, peaks olema kaitstud läbi rahva üldvaktsineerituse. Ometi ei tea ma millised vanemad lapsed on tema läheduses liikvel.
Seega vanem, kes jätab lapse vaktsineerimata ei tee seda valikut ainult oma lapse eest vaid mõjutab sellega ka süütuid kõrvalseisjaid.
Mina isiklikult usun, et meditsiini areng on olnud tervisele, elueale ja kasvõi kultuurile kasulik ja edasiviiv. Kindlasti ei pea kõike ravima esimese variandina antibiootikumidega ning iga väikse murega jalamaid arsti juurde jooksma aga sellest arengust üldse loobuda? Aga see on minu isiklik arvamus ja usu teemal ei ole niikuinii mõtet vaielda.
Kreatsionismi pooldajatele võib ette sööta meeletult teaduslikke tõendeid evolutsioonist või maakera vanusest ning nad leiavad, et tegemist on ikka nende teelt eksitamiseks pandud peibutistega. Samuti võib vaktsiinivastane kummutada kõik teaduslikud tõendeid pidades neid vandenõuks ning autismiuuringuid teinud endiste arstide diskrediteeritud teadustööd on selle staatuse saanud samuti läbi suurkorporatsioonide vandenõude.
Lõpetan sel teemal sõnavõtu, sest see vaidlus on end minu jaoks ammendanud ning ei näe mõtet enam tuuleveskitega jännata.
Lõpetuseks küsimus, kas nõustute, et kuna peale kuke kiremist tõusis päike, siis põhjustas kukk kiremisega päiksetõusu?
Leegi-H
MemberKulturism ja bikini fitness on tõusmas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> varsti on bikini fitnessi vaatamine ja õllejoomine?
Leegi-H
MemberLeegi-H
MemberMina küsin, Kas sa teetanust ja lastehalvatust oleksid nõus põdema?
Üks seik tuli enda elust meelde – räägiti, et kui ma sündisin, siis juut oli poetanud pisara.
Ja see ei olnud rõõmupisar. 
Vaktsiinivastased teevad ise uurimustööd ja elavad selle järgi ja kui mina tahan last jälle raskete haiguste eest kaitsta tahaks teada kui palju nt on lasteaiarühmas vaktisneerimata lapsi. Aga kust sellist infot vabalt saab?
Leegi-H
MemberJa vähemalt pealinnas ei tohiks raha üksi olla takistuseks, mingi viisi ikka lieab, nt:
https://www.eesti.ee/est/teenused/kodanik/toetused_ja_sotsiaalabi_1/minu_lapsed_spordiklubides
Leegi-H
MemberAga sellega ma küll nõus ei ole, et sellised kehalise tunnid eriti efektiivsed olid. Eriti kui ei olnud paaristunnid. 15 min alguses ja 15 min lõpus käis üks jooksmine raja äärde ja raja äärest ära. Hea, kui siis 20 min sõita sai.
Veidi teisel teemal. Oli eile jalkatrenn ühe kooli võimlas. 12 inimest kohal. Ruumi jube vähe. Samas ma mäletan kehka tunde, kus 4 klassi olid korraga võimlas ca 25 inimest klassi kohta, mida kasulikku seal tegema mahtus küll enam pähe ei mahu. Niisama äärtes itsitamist oli rohkem kui võimlemist.
Leegi-H
MemberSellega meenus mulle lõbus seik, kuidas kirp suusalaagris matkale minnes juba esimesel laskumisel suutis siruli käia ja kotis olevast kodujuustust ja banaanist korraliku pudru teha. Seda ma ei mäleta, kas ta lõhkus ka laenatud suusakepi siis ära või oli see veel eraldi päeval

Hea oli, et esimesel laskumisel, oleks see hiljem juhtunud siis võinuks jäätunud banaan kehavigastusi tekitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
Member24.jaanuar 2013
Just lugesin Postimehest pikemat artiklit noorte suhtumisest sporti jne. Masendav. Väga masendav.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on nõme, et ei ole mingit rahalist piirmäära. Kui vanemad saavad uhket maasturit lubada siis ostku ka suusad ära aga kui leibkonna sissetulek on alla mingi piiri siis saab nt kooli poolt suusad laenuks, mis mingi toetusega on sinna varutud.
Mina kooli ajal vihkasin suusatamist meeletult, sest vanematel raha ei piisanud ja suusad sain kuskilt suguvusa käest ja saapad samamoodi. Aga eraldi.
Õhtul pimedas metsas üksi suusatada, sest ülejäänud klass on eest ära läinud on päris hirmus. Ja tohutult motivatsiooni alandav kui iga kümne tõuke tagant tuleb jälle paus teha ja saabas uuesti külge kinnitada. Ei usu, et õpetajale ka väga meeldib üksikut õpilast järgi oodata kui oleks võinud ammu koju minna.
Samas ülikooli suusalaager korraliku laenutatud varustusega oli teine teema. Kui mäest allatulekud välja arva oli suusatamine täitsa lõbus ja tore tegevus.
Leegi-H
MemberMõnel juhul nagu mumps võib vaktsineerimine olla negatiivne, vanemas eas põdemine pidavat märksa suuema riskiga olema kui lapsena.
(Mul on läbi põdemata
Leegi-H
MemberMis imemaale sa lendad, et Eestist kaasa võtma pead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige kindlam on kinnine pakk.
Uuri jah natuke, tõenäoliselt saad sihtkohast odavamalt uue
MemberSee oleks kena, inimkeeli kirjutada
MemberTalvel võtan igastahes D-d juurde ja lõpuotsapool ka folaate ja magneesiumi.
Leegi-H
MemberAhoi, mina siin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Postitan siis lõpuks ka kauaoodatud BEFORE ja AFTER pildid ja kuulutame need viimased siis ka uuteks BEFORE piltideks, et siit jälle edasi liikuda.

Diil oli, et mulle peab see särk selga minema, noh, ega ta ilus ei ole, aga käed lähevad varukatest nii läbi juba, et ei pitsita verd kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui Arnold selle särgi andis mulle, siis Ott hüüatas: “See särk talle küll kuidagi selga ei lähe!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No, läks enam-vähem juba:)Aastalõpp oli hullumeelne tööde osas ja ka nüüd aasta algus, mitte, et nüüd midagi paremini on, aga ma hakkan juba kohanema, inimene harjub kõigega. Enne olin harjunud kodus 4-5h päevas tööd tegema, nüüd teen kontoris 10-11
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal on hetkel olnud suht stabiilne, jõuludesöömaga sain 3kg juurde (ok, terve detsembriga siis), aga nüüd jaanuari esimeste nädalatega jälle ilusti maha see sama 3kg, niiet olen seal, kuhu ma teid jätsin septembris
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ennast uuesti kokku võtnud ja tegutsen nüüd edasi eesmärgi suunas.Mis uus eesmärk on?
Leegi-H
MemberNeed lapikud on hämmastavad
jaanuar 23, 2013 at 10:15 e.l. in reply to: Küsitlus minu uurimistööle kõikidele spordisõpradele #335482Leegi-H
Memberanna siis teada, mis hinde said
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused