Leegi-H
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leegi-H
MemberMingid lihased on mul siiski kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuidas ma siis vähendan rasva% kui ma niikuinii ei tarbi rasva, siis loogiliselt mõeldes peakski see vähenema.. ?Ma proovisin ka kunagi seda loogikat, et kui rasva ei söö peaks see ju vähenema, tulemus oli see et 1/4 kaotatust oli lihas ja see oli samas koguaeg trenni tehes.
Varu natuke kannatust, siin foorumis läheb veidi aega enne kui helgemad pead online tulevad ja sulle vastavad.
Aga minu poolikute füsioloogia õpingute põhjal: süsivesikute ületarbimisel paneb keha ülekulu tallele rasvana. On olemas ka “head” rasvad, mida keha siiski vajab nt vitamiinide lahustamiseks seega päris välja neid ikka jätta ei saa.
Leegi-H
MemberAga teema enda kohta tahtsin rääkida, et kahjuks on see dieet päris popiks läinud, juba kahel käel võib lugeda inimesi, keda olen näinud seda jälgimas või alustamist plaanimas.
Leegi-H
MemberKui sind huvitavad autod, oled autojuht või rallimees siis kas sulle sobiks selline suhtumine, et Ah, mul mehaanik ütles, et mu auto mootorit lükkavad pisikesed päkapikud, kes joovad bensiini. Just nii mootor töötabki. .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma alles kuulsin, et kalorid on tegelikult väikesed elukad, kes mul kapis elavad ja riideid väiksemaks õmblevad.
Leegi-H
MemberMa tahaks seda veel proovida nii, et või asemel on kookosrasv.
Leegi-H
MemberMeeletult hea salat
http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=10387
Aga kallis teine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi oskab idanditele sobivat asendust pakkuda?
Leegi-H
MemberMida oleks siis õhtuti parem süüa kartuli asemel? Tatart, riisi?
Asenda süsivesik valguga.
Leegi-H
MemberRohelist teed saab külmal kujul kah juua, iseasi kui effektiivne see siis on. Ise käin puldeliga igalpool ringi, kus sees siis roheline tee külmal kujul siis. Õhtu valmis teha, ja külmkappi panna super luks, eriti hea suvel juua. Ja ma loodan, et Sa ei mõtle rohelise tee all neid liptoni teekotte.
See on hea mõte, tuleb kasutusele võtta. Jahutaks veel enne maha ja paar jääkuubikut siis sisse ja termosesse.
Ja kas sina mõtled rohleise tee all lehtedest tehtut või pulbrist?
märts 27, 2012 at 6:34 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #153798Leegi-H
Memberet kohe nii mitu võeti maha.. aga noh palju õnne!
Leegi-H
MemberJa jääbki küsimus, mille järgi me inimese adekvaatsust hindame, kui mitte ta tulemuse järgi? Hariduse järgi – ilmselt mitte. No eks siis jääb üle hinnata selle järgi, kui palju viiteid tuua suudab..
Nagu haridustöötajate puhul teistpidi võttes. Adekvaatne on see, keda teised palju viitavad.
Leegi-H
MemberSain täna mune ja otsustasin need järgi proovida.
Ainult kookose asendan ingveri ja vaniljega.
Leegi-H
MemberKuidas alustada jooksutrenni?
Leidsin sealt edasi lingile liikudes huvitava jalatesti, mille järgi jalatsit valida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
MemberMul tekkis huvi, et mitme tõmbe järel sa üldse hingad?
Äkki sa väsitad end sellega, et liiga palju rapsid seda pead üldse välja.
Minu enda põhiviga oli pead tõstes jsut see, et ma teda külje peale samas ka tõstsin ja tekitasin kaelale pinget kui tegelikult oleksin pidanud lihtsalt pöörama ilma lisatõstmiseta.
Ja teine asi oli löögil käte liiga vara üles tõstmine, ehk libisemist jäi vähemaks kuna käsi ei saanud maksimaalselt kiirust juurde tekitada ja siis väsib ka kiiremini ära.
märts 26, 2012 at 12:43 p.l. in reply to: Sotsiaalsed treeningujälgimisteenused nutitelefonidele #155048Leegi-H
MemberEndomondo
Leegi-H
MemberSamas mingi süsikatega spordijook võiks seda olukorda justkui vähendada küll, kui see tuleb elektrolüütide või glükogeeni vähesusest.
Peab proovima, mul sama jama.
märts 26, 2012 at 10:12 e.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #155412Leegi-H
MemberTeine variant on see, et koostatud toitumiskava tegelikkuses nägi küll mingit hulka süsivesikuid ette, mis on ka igati loogiline, aga kui ikka lehes (vist oli Õhtuleht, mis ka ei üllata) ütleb inimene, et sööb muna, kodujuustu, liha jms, ja kartulid-tatar-riis-leib-sai on täiesti keelatud, siis minu jaoks kõlab see küll nagu Atkins. Just nagu Leegi eespool ütles, et võik siis ju Roberti koostatud menüüsoovitused kuskil edasi anda, mitte lasta inimestel oma peaga järgi tegema hakata.
Kui menüü avalikuks teha, kes siis koolituste eest maksab?
-
AutorPostitused