Leegi-H
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leegi-H
MemberMul muidu juhtub ka ~kord kuus nõnda, et “magan” endale mingi kahtlase valu kuhugi, mis saadab mind siis kogu päeva vältel. Aga samas on see kadunud järgmiseks hommikuks sama müstiliselt nagu ka tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka nii.
täna kusjuures on täpselt sama lugu, mis sharonil ainult, et vasakul pool.
Kogemus ütleb, et homseks peaks korras olema.
Leegi-H
MemberMa käisin Tulbis mõned aastad tagasi. Jõusaal oli imepisike, seadmete valik sisuliselt olematu, seega peab päris leidlik olema, et kõik lihasgrupid läbi teha. Samas aga järjekordi ja ülerahvastatust ei mäleta.
Plussideks olid vähemalt tollal aga väga head rühmatreeningute treenerid, samuti lepinguvaba kuukaardi süsteem.
See oli aga mingi 4 aastat tagasi – mine uuri, kuidas praegu on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ruumi on Tublis vähe.
Leegi-H
MemberSelle raamatu algul on põhjalikult antud teemal juttu – http://pood.rahvaraa…oitumine/827078
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea, seda on igasugu raamatukogudes saada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Popp raamat, ainult üks on alles kõik muud väljas..
Leegi-H
MemberKas sa ringi sõidad objektidele oma autoga või mingi muu transport? Oma vahendiga võid sa ju ka mingi varustuse “kodus” treenimiseks muretseda
Leegi-H
Member5.Saunas käin isiklkult peale viimast treeningut nädalas ja sellest piisab täielikult.
Küsin teistpidi. Kord saunas on piisav aga kas 3-5 korda sauna nädalas (pigem aurusauna ja kuni 10min) on kahjulik?
Leegi-H
MemberMilline erinevus on treening- ja puhkepäeva toitumises ?
jälle hea lugemine, aga seda enam ei tea kuhu kogu see info peas enam ära peaks mahtuma.
Leegi-H
MemberSiin eespool oli teemaks ilus keha läbi fitnessi. Tahtsin öelda ehk seda, et ilusat, heas vormis keha võib omada ja hoida ka treeningsaalides käimata ja dieete pidamata. Heas vormis olemise aluseks on lihtsalt õige toitmine ja piisav füüsiline liigutamine.. Kas minu postitus ei sobinud siia alateemasse? Kui mitte siis vabandan ja võin paluda administraatoril postituse kustutada.
Pigem see, et “sünnitanud naine ei saagi kunagi enam nii hea keha kui tal enne oli”.
Seda juttu olen palju kuulnud.
Leegi-H
MemberKuid olen näinud saalis palju palju noori, kes käivad ja vehkelevad seal meeletu tahtejõuga “miljon” harjutust igale lihasgrupile nii et mull otsaees…
Tulemus on ületreening, motivatsiooni langus ja mõne kuupärast ei ole neid seal saalis enam üldse näha..
Algaja puhul kehtib lihtlabaselt reegel “Less is more!” e. lihas allub ja areneb nagunii väga hästi ka vaid baas +mõne lisa harjutusega, tähtis on tehnika / treeningu ülesehitus / maht / tunnetus selgeks saada, vältides ülekoormust/ületreeningut – siis võib-olla lootust olla, et treening jääbki aastateks kestma ning treenia suudab juba ise kava vastavalt arengule korrigeerima hakata.
Olen ise ka täpselt kõik need vead läbi teinud, aastaid tagasi mitu korda lõpetanud ja uuesti alustanud. Tagant järgi vaadates on selge miks see nii oli.
Seega võiks iga jõusaali liikmelisusega esiteks kaasneda baasteadmiste konsultatsioon ja soovitused?
Täpsemad kavad ja soovitused jäävad tasu alla.
Vahel kampaaniatena olen näinud, et tule liitu praegu meiega ja hinna sees on ka personaalne konsultatisoon. Ent see oleks ju kasulikum niikuinii kaasa anda, sest klient jääb nii kauemaks käima kui ta oskab ja saab aru mis ta teeb ja ei pettu asjas.
Leegi-H
MemberMa pole küll kolme või enama lapse ema kuid 2 tuleb ära ja ma pole oma 45 eluaasta jooksul sendi eestki trenni teinud kuid julgen lisada pildi või vähemalt lingi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uploaded with ImageShack.us
No näita naba ka, mis muidu narrid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
MemberEhk siit saad veidi mõtteid….
Mina küll sain.
Leegi-H
Memberehk lapsed pole vabandus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
MemberMillest te räägite siin, 16 aastased on juba narkomaanid, kohv või energiajook on nali selle kõrval. Pidudel pannakse alkoga segamini igasugu stimulaatoreid jne.
Aga kuskilt see peab algama ka.
Leegi-H
MemberKas sinu vanused joovad kohvi???
CoffeIn jms poed peaks järgmisena peale solaariume mingi vanusepiiri peale saama..
Varateismelised kaubanduskeskustes hängijad.. on caffeine..
Leegi-H
Member70% tume šokolaad on hea asi küll, aga see pole magus piimašoks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mmm.. aga kui ta tšilliga on siis pole võrrelda vajagi.
Leegi-H
MemberIse joon sellist teed: http://www.drinkingg…tea-loose-leaf/ tegemist on siis tee lehtedega. Maximas ja Selveris peaksid need müügil olema kui tekkis huvi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oioi see on ju super tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused