Leegi-H
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Leegi-H
MemberOled Sa näinud kunagi jämedate reitega maratonijooksjat?
Aga jalgrattureid on küll.
Ma tooks siin välja kiiruisutajate reied..

Leegi-H
MemberSee oleks pensionäride invasioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>saaks veel veidi pensioniiga tõsta ja töökäsi juurde, kes väga vanu pensionäre edasi üleval peaks..
Leegi-H
MemberLihtsalt üks tähelepanek, mis mul endal rattasõiduga on, on see, et kui sõita paljaste põlvedega, siis hakkavad põlved valutama.
On see tuulest või tra teab millest. Igaljuhul kaetud põlvedega seda jama ei ole.
Seda peab katsetama, ehk ongi lahendus murele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
MemberRaamatutes leiduv on Autorite tõlgendus kasutatud materjalist. See tõlgendus võib olla puudulik, täiesti vale või kasutatud materjal kehva. Kuid raamatus viidatud materjali pole teinekord alati nii lihtne ega mugav ise kontrollida.
Natuke mööda teema aga ma otsisin anatoomia õpikust tasakaaluanalüsaatorit. Aina lehitsen ja kirun, et miks siin control+f ei võiks olla. Teine pool tuletas vana asja meelde, et raamatutes on indeks taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rohkem teemasse: vaata enne raamatu kasutatud kirjandus üle, annab ka aimu isegi kui autori nimi ei pruugi.
Leegi-H
MemberInternetis on infot liiga palju ja osad lehed kiidavad üht asja teised väidavad ,et see sootuks vale..
Mul on küll kahju seda öelda aga mina ei saa enam ka nii uskuda, et “kui see on raamatus siis see peab tõsi olema”
Kirjastajad võtavad ka igasugu paska trükki ja seal on sul samamoodi eri seisukohad ja raamatud mis üksteist ümber lükkavad.
Kirjasõna on igal pool devalveerunud vahet pole, mis formaadis sa seda loed.
aprill 2, 2012 at 2:03 p.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #292064Leegi-H
MemberTihti tormatakse maci lõuna ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahel tormatakse veel sinna ja siis tuuakse toit tööle söömiseks, et kõik salatidieedil olevad preilid saaks vesistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leegi-H
MemberAGa kas neid peab olema 65
Neid ma ju täis sööma ei pea. Mis ma siis panen süsivesikud valgu arvele v
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa võtad oma protsente praegu oma planeeritud kaloraazi arvelt.
Kui sa sööd 1800 päevas siis 20% on 360 ja 15% on 270 seega üle jääb süüa 1170 aga kui sa neid täis ei söö nt oled söönud kokku 1500 (vähem siis sv arvelt) muutuvad sul kõik protsendid, seega sinu 360 kcal rasva muutub 1500 puhul hoopis 24%, 270st saab 18% ja ülejäänud 870 on 57%. seega sa oled söönud küll vähem süsivesikuid aga selle tulemusel on su valkude ja rasvade % paigast nihkunud.
Leegi-H
Membersaan aru et mul peaks olema 15% valku ja 20% rasva , millise toiduga seda kontrolli all nii hoida, ?
Siis jääb ju tervelt 65% süsivesikuid, palju pole?
Leegi-H
MemberSeal tuleks asi vastupidi keerata, et SINA võtad teise taldrikutäie samal ajal kui Aafrikas lapsed nälgivad:)
Ma olen neid selle lause peale alati lolli näoga vahtinud. Vist peaks uurima kuidas neid sponsordatavaid lapsi endale Aafrikast saab ja hakkama raha selle lause peale kasseerima, et mis sa mind nuumad näed siin on kontonumber, saad otse Aafrikas nälgivale lapsele saata.
Leegi-H
MemberMinul on emaliini pidi pea kõik naised ülekaalulised.
Külas käies tuleb enne kõht täis süüa, et saaks neid õlist nõretavaid toite rohkem vältida ja siis tuleb nahk paksuks ajada järgnevaks moraaliloenguks, et kasvav noor naine (24a) peab ikka korralikult sööma ja kas siis sulle meie toit ei maitse ja kuidas sa emale/tädile/jne ikka nii teed, et tuled külla ja süüa ei taha, kas sa ei armastagi mind enam?
ca aastaga olen 14kg alla võtnud 6 veel, et BMI ülapiiri jõuda (ja siis rassva% edasi jännata). Aga perekonda kisub vältima sest ma ei jaksa kuulata kuidas ma olen ikka nii kokku kuivanud ja ma suren ära kui ma sööma ei hakka. Pealegi Aafrikas lapsed nälgivad ja sina keeldud teist taldrikutäit söömast..
Seal võib mingi geneetiaka iva sees olla aga paljuski on see kinni peretraditsioonides, pereretseptides ja asjaolus, et inimesed kellel on raske muude sõnade/tegudega emotsiooni väljendada oskavad sedateha toidu kaudu.
Leegi-H
MemberKui hantleid pole, võta potid ja pannid appi. Või ma isegi ei tea, mida sa raskustena peale oma keharaskuse kasutada saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keharaskusega on ka huvitavaid harjutusi küllalt.
Pottide pannide asemel soovitan mingeid tangaineid purkides
MemberEi saa ma aru, miks naised oma mahlastest kannikatest lahti tahavad saada. Mida vedelam ja hüpplevam, seda parem

Kann peab ikka KANN olema
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nämmupepu.
Leegi-H
Memberšokolaadi hääst mõjust mõõduka tarvitamise puhul on ennegi juttu olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõjub leevendavalt kui stressad või muidu närviline olla või hirm nahas…. Loomulikult kui kilode kaupa süüa siis on kõht küll magusat täis aga organism toitmata ning näljas ja hakkab siis varusid tallele panema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks jälle see teema, et inimesed on erinevad. ja mõõdukusest kinni pidamisega kipub raskusi olema. Sageli antakse alla maitsemeele käsule ikka rohkem ja rohkem magusat manustada selle asemel et keha vajadusi kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja korralikku ning mitmekesist koduvalmistatud toitu süüa. Tuleb tahvel šoksi siis osta kui mitu sööjat on, et ei ole ta seal kapis ahvatlemas
MemberA mul ongi muide vasakul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nähtavasti on mul silmadega ka midagi viga.
Leegi-H
MemberMida pead silmas toitumise all? Olen kuulnud et saia söömine need tagumiku suureks. Aga mida veel?
Kas on toite, mida ei tohiks süüa?
Eiei. Saiakannide söömine pidi hoopis tüdrukutel rinnad kasvama panema.
-
AutorPostitused