Skip to main content

leebesiiam

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Raskused Bodypumpi trennis #314725
    leebesiiam
    Member

Ise olen mõelnud, et mis mu trenni eesmärk on. Olles ringi vaadanud siin lehel, lugenud foorumit ning artikkleid. Ma nagu otseselt ei taha nii väga lihast kasvatada, vaid pigem seda voolida. Samas siin ringi vaadates olen aru saada, et ega lihas nii naljalt kasvada ei tohiks. No ja kui ma vaatan oma trennikaaslasi naisterahvaid, kel raskused aasta jooksul kõvasti kasvanud aga visuaalselt lihast pole, siis ma mõtlen, et kuidas kogu see keha ehituse süsteem ikkagi toimib. No mõnel neist võib lihas rasva all peidus olla ja osad kilod on raskustes juures tehnika hinnaga aga ikkagi.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #301536
    leebesiiam
    Member

+1 Archangel

leebesiiam
    Member

I Eesti athletic fitnessi karikavõistluste täielik protokoll.

Klikka pildile siis näed suurelt

Miks protokollis kirjas, et Esta Pilt 3.koht? Kas se on trykikurat?

in reply to: Treening 40-kraadises kuumuses #299887
    leebesiiam
    Member

Tean rääkida Lõuna-Itaaliast. Kui jooksmas käimise piirkonnaks on väiksemad teed, mis paiknevad näiteks viinamarjaistanduste ja tsitrusviljade puude vahel, siis seal võib sattuda pritsimislainele kui minna õhtupoolikul jooksma. Ning kindlasti peab prillid ette panema, sest nii kui päike oma intensiivuse kaotab elavnevad kõik putukad-mutukad. Suurte teede ääres Itaalias jooksmine on lihtsalt eluohtlik aga. Väiksemates piirkondades on august Itaalias see kuu kui spordiklubid kinni, muidu võivad nad väljast kehvakesed välja näha – mingites garaažides, aknaid pole jne. aga sisustus tip-top ja hind ok (4euri kord näiteks) Turismikesksutes teised hinnad ja samas kui olla rannas nende tasuliste alade juures, siis nendes enamasti on vähemalt 3 korda nädalas vahel lausa mitu korda päevas vesiaeroobikad jms juhendamised ja täitsa tasuta. Tasub silmad lahti hoida.

leebesiiam
    Member

Kui kooliarst sulle tundub sobiv inimene olevat, siis võid muidugi temaga rääkida.

Ja lugemiseks : http://www.muscle-fitness.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=115

Kuna avalik artikkel, siis loo peategelane linkimise pärast ei tohiks pahandada.

leebesiiam
    Member

Nagu ma sulle juba ühe teise teema all kirjutasin, siis oleks sul kindlasti vaja pidevat psühholoogilist nõustamist ja personaaltreenerit, kes on kursis sinu taustaga. Kord kuus perearsti juures käimisest ei piisa anoreksiaga toimetulekuks. Toitumishäire on haigus kogu eluks. Kas sul koolis ei ole psühholoogi?

leebesiiam
    Member

Õnnitlused võitjatele!

Ja huvitaks samuti, mille alusel lepingud jagati. Saan aru, et noori vaja toetada aga siis oleks võinud kasvõi nii Neemsalu kui Kuzmini toetada aga sellest Bikini kategooria võitja toetamisest ei saa samuti aru (ning Kuzmini eelistamisest Neemsalule)

Ei tunne isiklikult ühtegi osalejatest ega pole ala spetsiifikaga kursis aga seda enam sooviks paremini asju mõista.

leebesiiam
    Member

Anoreksia on väga tõsine haigus. Ideaalis peaks haigusega tegelemise psühholoogilisele poolele lisaks, kaasama ka personaaltreeneri, kes nõustaks treeningkava ja toitumise koha pealt. Kirjutad oma kaalu aga, ettekujutuse saamiseks, oleks vaja teada ka pikkust. Tõenäoliselt ei hakka su jalad mitte paksuks minema vaid sinna hakkab samuti lihas tekkima.

in reply to: Fitness.ee FITSHOP + mu lisakilod. Mure! #295083
    leebesiiam
    Member

Kodujuustu on Itaalias täiesti võimalik leida. Mine uuri nö- värske juustu lette lähemalt. Vähemalt sellistes suurtes marketites nagu Auchan või Lidl on olemas. Ja ricotta on meie nö tavalise kohupiima moodi. Auchanist ja Coopist võib leida ka tatrajahu.

in reply to: EI OSKA VALIDA #292099
    leebesiiam
    Member

Pidasid silmas vist siiski emapensioni, sest emapalgal ei ole soolist piirangut. Nimetus on tinglik. Kui last hakkab kasvatama vaid isa siis saab isa emapalka. Lisaks võib emaplaga saamist jagada – mingi aja saab ema ja mingi aja isa. Emapalk ja emapension on kaks eri asja.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)