LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberNo tunduks siis loogiline, et kui tahad kogu selle 6h ka samat valgutaset veres hoida mis vadakuga oleks 2h, siis peab kaseiini võtma 3x rohkem. Kui keskmine inimene omastab korraga näiteks 35g vadakut nagu tavaliselt võetakse peale trenni, siis näiteks ennem mamagaminekut oleks ju sobilik võtta 105g kaseiini kuna imendub 3x pikema aja jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma millegi pärast arvan, et see nii lihtne pole. Ta ei imendu, aga ära seeditakse ikka… ega ta kõhtu ootama ei jää kuni imenduma hakkab, kogu sodiga välja.
LB
Memberkommentaarides oli selline video http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80745401/, ei lähe küll teemaga otseselt kokku, kuid naljakas.
LB
MemberMa tean niipalju, et lailihas teeb tööd siis kui toimub liigutus ülevalt alla. Loomulikult on lihase kasvuks vaja ka midagi, mis teeks liigutuse raskemaks.
LB
Memberkumb algajate kava paremini sobiks sis alustuseks kas see esimene või teine?(tööriistade alt)Või kas nii et oleks parem kui vaheldumisi teha esimest ja teist?
tee alguses nt. paar kuud ühte neist kavadest ja siis võta see vabaraskustega kava, see tõmbab päris läbi.
LB
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma ei oskagi kohe midagi öelda

Põhimõtteliselt kulturistid ! Võtke jalatreening kavast välja , jalad arenevad ju ise järgi (i)
ma ütlesin selle kohta nii, et ikka päris kurejalad ei saa olla kui on n.ö. suur ja võimas ülakeha, loomulikult sümmeetriliseks arenguks on jalaharjutused vajalikud, kuid ei saa olla kriipsusid Johny Bravo ülakehal
LB
MemberSelg korras juba?ei tea, eile oli jumala hea ja täna jälle selline valus, just voodis olles on selline imelik, selle pärast mõtlesingi, et teen siis Otsuse raamatu järgi ja jätan sela koormavad harjutused välja. Teen selle järgi selja nõrkuse korral nii paar kuud, ja siis vaatab, kas jälle lükata kompleksharjutused sisse tagasi. Kulturismis peaks saama ju hakkama ka ilma baasharjutusteta. Ja küki kohta niipalju, et parem jätan kavast välja, kui et teen edasi ja varsti ei saa üldse enam kõndida.
LB
MemberMa mõtlesin, et jätan jõutõmbe ja küki mõneks ajaks täitsa kavast välja, aga millega asendada, et oleks täisväärtuslik trenn ? Ise mõtlesin, et näiteks äkki pukil seljasirutused raskusega ja siis sellel masinal mis teeb erector spinae -d, küki kohta aga mõtlesin vb hack kükki, sest mul reied eest üle arenenud, aga tagant ei ole nagu üldse.
LB
MemberKui mehel ikkagi suur lihastes ülakeha, siis ikka jalad ei saa olla nagu pulgad või nagu makaronid! Näeb ju inetu välja kui suur lihastes massiivne keha ja siis makaronijalad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma mainiks väikese tõsiasja, et kui ülakeha on suur ja lihastes, siis paratamatult ju jalad arenevad iseenesest järgi, kuna jalad peavad seda suurt, rasket keha üleval hoidma. Pidevalt pinge peal. Samamoodi on ülekaalulistel inimestel, neil on tavaliselt peki all juba päris korralikud jalalihased välja arenenud.
LB
Membersarnane thread greenu omaga Trapplesauce
LB
MemberMa saan nüüd aru, et jalgade treenimise teema pärast naljateema, see on küll veits lamp jah. Keha peab ikka üldiselt tugev olema, sest iga kett on nii tugev kui tema nõrgim lüli, eks.
LB
MemberMinu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas pean siis tgema nii et nt võtan sellise raskuse mis ma jõuan üles lükata 10 korda ,ja siis nt võtan raskused maha ja teen 9 korda ja siis 8korda ;)ja kas se kehtib kõigiga nii?ära võta maha, pane pigem juurde just…
LB
Memberno offence, aga ka see on mingi naljateema?miks ta naljateema peaks olema?
LB
MemberOkei käisin jõukas, praegu on ülihea tunne.Imelik asi on see, et kükki üldse ei jõudnud teha :S alustasin 50 kiloga sellega tegin 12 ära, siis 60 samuti 12 ja 70 kiloga jõudsin ainult 7 korda teha.Selline tunne on nagu ei oskaks korralikult kükkida, kuigi peaks nagu õige tehnika olema.Üldse imelik, peaks olema, et kükk kõige tugevam, siis jõutõmme ja siis rind. Mul on täpselt vastupidi hetkel,nii et ma ei tea ma tegin masinatega erinevaid jala ja kanni asju. Küsiks, et mida tegema peaks, et kükki saaks tugevamaks teha, samuti oli selline tunne, et selga ei jõua sirgena hoida kui kükist üles tõusen :S
LB
MemberMis linnas oled muidu?Yks väga hea variant on vesiv6imlemine, haigekassa poolt tasutav.
Suunab taastusraviarst-tema juurde saad perearsti juurest.
ja erinevalt yldistest eelarvamustest väga toimiv asi.
Tallinnas pmst. eks ma küsin siis perearstilt kui järgmine kord lähen, arvatavasti siis kui neuroloogi juurde lähen, sest need mõlemad samas kohas.
LB
Member6igesti teed et asja uuridehk leiad t-nation.comist midagi? mingi back problems ja hernitations ja lordosis, kyphosis otsis6nadega.. kahjuks seal ysna tehniline jutt..
ammu uuritud need kohad juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul sai aasta täis oktoobris nüüd seljavalu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused