LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Memberma lähen koos naisega vaatama
LB
Membernetist saab 50 eeguga, aga hetkel veel kursis pole taimse kauba importimisega, tulevikus olen
november 9, 2009 at 6:10 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233440LB
Memberpäris hea Mikk, ei uskunud, et sul kaal nii alla võib minna sellise massiga. Edu võistlustel !
LB
Membertere probleem selline et hakkasin nyyd paar nädalat tagasi aktiivsemalt jöusaalis käima ja suudsin köhulihaseid tehes oma alaselga vigastada treeningkava on mul siit fitnessist vöetud ja toitumis kava ott kiivikaselt tellitud kava teen algajate kava ja viimane tren n kui tegin köhulihaseid löi alaselga valu.mis peaksin tegema?trennis edasi käima? vöi selga puhkama paar nädalat valu on kogu aeg ja eriti hommikul t6ustes! ostsin apteegist mingit geeli aga sellest ei ole erilist abi vötab valu kuskil pooleks tunniks ära ja siis jälle tagasi eile yritasin jooksmas käia aga selg ei ole absaluutselt lubanud jooksin 0,5 kilti ja rohkem valu ei luband!kindlalt lase puhata, ma ei lasknud, oli sarnane olukord ja kusagil pool aastat ei saanud midagi teha selle pärast. Kui lased korralikult puhata peaks jah paari nädalaga korda minema. Arsti juurest käi ka igaks juhuks läbi, soovitatavalt spetsialisti, sest perearstid väga aru ei saa mis seal viga on…
LB
MemberMinu arust on Kimbol väga palju potensiaali saada ultimate fighteriks.Tahaks samuti, et ta tagasi saaks.
Minu arvamuse kohaselt on ta natuke üle hinnatud tüüp…
LB
MemberSelline probleem siis, et teen harjutust nimega Selasirutajale keretõsted pukil ( lisaraskusega )…teen mingi 10-12 ära ja sis tunnen kuida süda klopib ja pulss on mingi 180 lähedal..ei tea, milles võib probleem olla, teiste harjutustega ei lähe nii..
või peaks väiksema raskuse võtma? kuigi jõuan küll..ja mul aiult mingi 20 kilone ketas käes
hingad ikka ? kui raskus liiga suur on vms ja hinge kinni hoiad koguaeg, siis kipub lendama jah päris kõrgele see pulss.
LB
Memberkõige looduslikum ja odavam peaks vist palderjani ekstrakti võtta, alla 10 eegu peaks pudel olema, rahustab, aitab paremini uinuda. Aga selle magamisega on jah raske, isegi kui tahaksid normaalsel ajal magama minna ei saa voodis üldse und enam. Selle vastu polegi muud midagi teha kui lihtsalt sundida end magama, lamada voodis, lõpuks ärkad lihtsalt lampi hommikul üles vms…
LB
MemberGoogelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mkm, liiga raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tahaks kohe otse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberäkki viitad mingeid artikleid vms ? tahaks teada mis asi üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberMillega sa mõõdad seda kogust mis on”palju”?. Ma ei viitsi vaielda mõttetult, aga kui soovitad, siis soovita seda millest ise aru ka saad.väga hästi arusaadav ju… rasvaprotsent on liiga kõrge, väidab ise, et sööb liiga palju ja siis on ju lihtne süüa veidike vähem, sest toitumise korrigeerimiseks läheb rohkem aega kui toidukoguse vähendamiseks.
november 3, 2009 at 3:19 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 3 novembril Fitness.ee randmetoega kindad. #232165LB
Member225
november 3, 2009 at 3:13 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #232163LB
Member19 olen ja 60kg trenn hetkel(suht vähe
) ise kaalun 85 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no siis on ju lihtne, raskust juurde … lihas võib ju toonusesse minna, kuna tööd teeb, kuid lihas pakseneb ainult suurema raskusega.
LB
MemberJärgmiseks on sellel laupäeval Eestimaa Rammumehe võistlused Tallinna spordihallis.palju pilet on ?
LB
MemberAinult seda cage rage xtreme channeli pealt. Ei viitsi netist vaatama hakata, aga kui keegi vaatab kuskil siis vaatan hea meelega.
LB
MemberÕpetlik artikkel tõesti.Kindlasti lugemiseks neile kes armastavad ise oma programme kokku panna,teadmata treeningu ülesehituse põhitõdesid.Omalt poolt lisaksin veel treeningu periodiseerimise.Üks raudne reeglel:kui aja jooksul ei suurene treeninguvahendi raskus,siis ei suurene ka lihasmass.Mida tugevam on treening,seda tihedamalt tuleks teha taastavaid tsükleid.Näiteks iga kolme tugeva treeningnädala järel teha üks kergem nädal(seeriate arv 60% tavalisest,intensiivsus mitte üle 70%m st. igas seerias jääb 3 kordust varuks).Teine variant:2 nädalat treenitakse 15 kordusega seerias(kõik harjutused),järgmised 2 nädalat 10 kordusega,siis 2 nädalat 6 kordusega,järgneb taastav nädal.Siis kordub kogu 7 nädalane tsükkel.Seeriate arv peaks jääma 6 nädala jooksul samaks st. töö maht(korduste summa) väheneb,aga töö raskus suureneb.sellest taastavas nädalast pole küll kuulnud varem, aga tundub loogiline.
AutorPostitused