LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 8:20 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241941
LB
Memberhaha, tehnikat seal küll eriti ei olnud, aga noh, ei ole kunagi nii suurt massi olnud, äkki ei saagi nii suure massiga väga korraliku tehnikat teha
LB
MemberKuna masu aeg ja raha eriti pole siis võtsime eile sõbraga Järve Selverist 10 saku lite kuna hind oli tõesti soodne mingi 8 kulli koos pandiga ja peab möönma et suur viga jõime kumbki ühe ära ja ülejäänud lihtsalt seisavad külmikus ei teagi mis nendega ette võtta:D peab nõustuma teistega et see õlu ei kõlba karup*rse ka mitte!!tõsi, see pole õlu
detsember 5, 2009 at 7:26 p.l. in reply to: Keha koostis, sisemise (elundite vahelise) rasva %. #240007LB
MemberTere!Lasin äsja endale treeningkava teha ja ühtlasi jõusaalis elektrooniliselt oma keha koostist mõõta.
Kaalu andmetes on kirjas, et struktuurrasva peaks olema naistel ca. 12% kogukaalust ja ülejäänud (teoreetiliselt liigne) rasvaprotsent peaks olema ca. 15% kogukaalust, kokku 27 %.
Sain rasva (elutähtis ehk struktuurrasv + ülejäänud nn depoorasv) osakaaluks kehas 23,9 %, sisemise rasva osakaal oli vaid 2%.
Kas on muretsemiseks põhjust? Kas ja kuidas elundite vahelist rasva juurde toota saab?
mul oli 0,5 vähem rasvaprotsent ja sisemine oli sama (ma mees muidu), aga enda kohta tean, et see peaks kindlalt vähem olema, samas neid masinaid ei tasu kõige õigemaks lugeda, tasuks ikka peeglist vaadata, kuidas endale tundub.Kõige tähtsam on ise endaga rahul olla.
detsember 4, 2009 at 4:16 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 4 detsembril Arginine NoBrandilt #239732LB
Member525
detsember 4, 2009 at 3:45 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 4 detsembril Arginine NoBrandilt #239729LB
Member500
LB
MemberMul on ka vaheteval niimoodi, aga ma arvan, et see on seotud uue korteriga. Siin oli kõva seenhallitus vms. ja ma ei kasutanud maski selle puhastamisel. Nüüd kopsus koriseb, nagu astmaatikul, või suitsetajal.
detsember 3, 2009 at 11:17 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 3 detsembril True Mass BSN ilt #239262LB
Member825
LB
MemberLäheb ! 1 FIT
detsember 1, 2009 at 6:17 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238729LB
Member525 siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2009 at 5:04 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238703LB
Member475
LB
MemberOleneb täiesti su eesmärkidest. Kehaehitaja rind
LB
MemberTere.mul selline küsimus et tegin trenni algaja kavaga müüd võtsin edasijõudnute kava jaotatud kaheks saan 3korda nädalas trenni teha ,kas nii võib teha et Esmaspäeval ülakeha ja Teisipäeval alakeha Kolmaäeval ülakeha ,ja siis ringiga algusesse et esmaspäeva alakeha kunas kolmapäeval tegin ülakeha kas teen õieti ? neljapäeval ja reede jooksenKui tehnika hea, siis soovitan võtta algajate vabaraskusega kava, aga siis pead kehal normaalselt puhata laskma, sest seal minumeelest kõik baasharjutused samal päeval
november 28, 2009 at 11:58 e.l. in reply to: Vene rammumees Mihhail Kokljajev sõitis purjuspäi inimese surnuks #237529LB
MemberVäga hull teema…
LB
MemberNatuke segane jutt… plokil raskust tuleb juurde aga AINULT 6 tükki jõuad tõmmata? No võta siis raskust vähemaks ja tõmba rohkem?Või võrdled plokitõmmet ja lõuatõmmet?
plokki lõuatõmmetega jah. Plokil tuleb raskust juurde, see plokk mis ongi lailihase jaoks, see mida paljud selja taha tõmbavad. Lõuatõmbed ise on siiani 6 juures, mõtlengi, kas teha edasi plokki, või hakata sundima neid lõuakaid, tehes negatiivseid ja kuidagi raskust juurde võttes vms?
AutorPostitused