LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Memberp6hiline on lailihas,seda lihast saabki k6ige paremini l6uat6mbega edasi arendada;)laia haardega eks ? ja kas pea ette või taha tõmmates ? sest ette jõuan mingi 5 kuni 10 teha a taha max 3.
LB
Memberma saan siis aru et pmst. dieedi ajal pole mõtetgi kreatiini poole vaadata jah ? ( väike offtopic kyssa ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei viitsind mõttetult uut teemat teha: miks vadakukoks haisema hakkab kui seda paar päeva sheikeris hoida ? )LB
Membermingit tulemust ka näidata on? kordusi nii palju ju?kas mitte vähekordusi ei ole suured lihased?
toitumine on paigast ära hetkel siis sellepärast vist näidata ei ole, küll aga on tunda . jõuan palju rohkem kõhulihastele teha ja tugevama löögi ka kõhtu võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma ei tee keretõsteid nii et kõhukad pidevalt pinges on.Lihtsalt nagu istessetõus ja siis korra toetund maha ja kohe järgmine, jalgadega aga kyll järjest, alguses on raske a sellega harjub ära siis on kerge.LB
MemberKui tahan kaalust alla võtta ja jälgin oma toitumist siis kas kuivatatud banaane võib süüa? Paki peal pole ka suurt midagi kirjas sisalduse kohta. AitähNeed on suht kaloripommid jah, ise lugesin ykskord sealt pakilt…kui banaani tahad syya siis söö parem värsket juba, aga sellega ka ära liialda…rohkem ikka köögivilju
LB
MemberKas ma peaks venitama enne või pärast trenni….ma kardan peale trenni venitada sest keegi oli rääkinud näiteks et kui kõhulihaseid peale nende tegemist venitada siis nad ei tule mitte kuubikud vaid sirged lihtsalt vms ja siis ma mõtlesin et äkki on ylejäänud kehaga samamoodi et venitad ja siis lihas ei kasva…äkki oskab keegi rääkida midagi selle kohta sest otsinguga ei leidnud .
LB
Member” data-cite=”
” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”14307″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>Mida soovitatate alustuseks ja mis massilisajaid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alustuseks ikka algajate kava ja massilisajaks palju toitu (eat big to get big )
LB
Memberillustratsioonid olid küll megad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd sain kõigest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga minumeelest teeb kõhulihaseid selline seeria paremini et jalad on seina peal teed 50 kuni 75 keretõstet ja siis vut vut käbe jalatõsteid tegema ja neid sirgete jalgadega nii kõrgele kui suudad 25 korda ja nimoodi puhkamata 3 seeriat siis on ikka väga läbi kõhulihased.LB
Memberennem, ennem, ennemennem=pigem!!!
sa tahtsid ikka enne vist kirjutada!
issand miks niimoodi norida kui midagi tarka pole öelda ? Mina ei julge enam üldse aeroobilist teha, sest kõik räägivad erinevat juttu: enne mitte teha et siis ei saa jõutrenni teha ja sis teine räägib et pärast mitte teha et siis põletab lihast…võta siis näpust
LB
MemberMina käin RevalSpordis ja teiste kohtade hindasid kahjuks ei tea.ma juba arvutasin mingi suvalise interneti asjaga. tahtsin võimalikult kiiresti seda toitumiskava ära tellida . ei tea kas õige a ytles et 24.
LB
Memberma tahaks teada kus tallinnas saab nädalavahetusel mõõta, sest mul pole aega nädala sees seal telliskivis käia, aga tahaks toitumiskava tellida ja seal rasvaprotsenti vaja anda… :S
LB
Memberhttp://www.bodybuilding.com/fun/iovate1.htm
see on parim kava, aga võibolla osadele natuke liiga koormav .
LB
MemberKüsige kasutaja Mindfreak käest rohkem abi vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tema õpetas mind. Ise tegin igapäev 10×3 ja tulemus oli poole kuuga supper.ototot sa teed siis 10 seeriat ja 3 kordust või vastupidi?
LB
Memberaga kas see harjutus pole mitte sama mis rippes jalgade tõstmine ?? või on see maaslamades parem..ise teen rippes et kui maaslamades parem on sis hakkan niimoodi tegema….keegi kes teab võiks öelda kumb effektiivsem
LB
Membernõu ma sulle nende asjade kohta ei oska anda a tahtsin aitäh öelda hea lingi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hakkan ka kasutamaLB
Memberma sain ka oma probleemile vastuse…tuli välja et olen trapetsi ära tõmmand…peab puhkama nädalakese siis korras, ülakeha ei tohi sel ajal treenida
-
AutorPostitused