LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Membersee on naine ju muuseas

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
LB
Membertahaks teada, et millal jõuks teha aeroobset. Toitumiskava on tellitud ja yritan j2rgida a kaal ei lange :S 3 n2dalat sama pysind juba… aga ma teengi ainult raskustrenni ja ma tahaks teha iglelt mingi 30 kuni 60 min aeroobset iga trenn aga ei tea enam millal teha kuna kõik tarkpead siin räägivad eri juttu, nii et spetsialistid pliis jagage valgust sel teemal.
LB
Membertellisin muidu ise toidukava aga ei suuda kuidagi vastu panna sellele liigsömisele … keegi oskab umbes öelda kaua aega läheb mao suuruse vähenemiseks vms ??
LB
Membernjaa peab mainima, et miski ei ületa lamades surumist
LB
MemberKui sul nii kaua aga lihased valusad on siis ma arvan, et mitte trenn pole viimasel piiril vaid venitamine pole just parim sõber äkki ?
LB
Memberinimene sureb maha siis ju
LB
MemberMida see jala alt ära raiumine õieti tähendab?kirvega raiud ära dumbass
LB
MemberMinumeelest on see imelik, et kulturismist ei kirjutata yldse ja nagu öeldi ükski ajakirjanduslik organ sel teemal artiklit teha ei taha, kuid sumo -meile täiesti võõras ja ebavajalik, sellest on lehes küll metsikult rohkem kraami kui kulturismist.vaadake ise siin Ekspressis oli just barutost ja praegu lugesin selle nädala lehti ja seal oli mingi suvaline sumkas mingi asahayama vms
LB
Memberhmmz ma mingi kunagi postitasin ka et tegin sellist dieeti a see rikkus kõik ära mul (suvel tegin ) kõik raske tööga savutatud lihased kadund ja nüüd on nagu uus akgus..3 kuud treenind ja nüüd pidevalt vigastused mistõttu pean koguaeg paar n2dalat trenni vahele jätma, praegugi rinnalihasel kerged rebendid.
LB
MemberTe aeroobset ka teete vahest?liiga paljugi…
LB
Membermul hüppenööriga hüpates hakkab pea nii hullult valutama et 3 päeva järjest valutab a seda ainult siis kui maksimum kiirusega hypata…eriti hüppenööri enam ei puuduta.
LB
Memberkurat kui ma peaks nii palju hapukapsast sööma, siis ma ei tea mis ma ette võtaks
arvatavasti hammustaks kedagi . aga 50g kanafileed see on väiksem kui see viil täisteraleiba ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberKas ma olen ainus, keda häirivad need mittemidagiütlevad ja absoluutselt informatsioonivabad pealkirjad a’la “tere”, “küsimus” vms???sellel siin polnud midagi viga ju…kui hiirega peale liigud on pisike alapealkiri ülekaal ju .:S
LB
Membervaata et sa kindalt ei hakka punnima vana rasusega millega enne tegid…isegi mitte vähe mdalamaga…alusta ikka üsna algusest.Mul endal oli ka nii et muidu tegin mingi 7 8 kuud ja siis suvel ei teind jõusaalis midagi vaid tegin metsikult aeroobset ja toitusin valest ja siis olid lihased suht läind.Igatahes nüüd mingi kuu aega tagasi oli trapetsivigastus ja täna oli rinnalihasevigastus, jsut tahtsin kraetiini hakata kasutama aga vot nüüd on nii et mingit kreatini siin pole ja 2 nädalat trenni ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberise tellisin ka toitumiskava…mul päris nii mdala kaloraaziga see pole küll aga kuidagi väga üksluine…kõik räägivad et kaua sellise kavaga vastu ei pea .
AutorPostitused