LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberSiis on ilmselgelt vara sest sul pole ju mingit seisakut vms mul tekkis esimene seisak alles peale poolt aastat käimist….
LB
Membermis selles halba on kui lihast läheb “ pärast tagasi ei saa teha w ?
LB
Memberma arvan et sa tee paar nädalat randmeid ka ja siis vaata kas ikka valutab…mu sõpradel kõigil oli nii igatahes .Ma vean Kihla et sa ei jõua eriti ka kõige väiksema kangiga randmeid eiti teha.
LB
Membernu mida imet sa sellest toitumiskavast tellisid kui nagunii hakkad ise tegevust aretama, mingite VÕIKARITE ja muu saastaga.. ma teen sulle ise kava…tasuta…hommikul maotäis krõpsu ja kokkat, nüüd veel veits……..et ikka puudu ei jääks ja siis ikka veel ja veel………seal oligi pmst kirjas et hommikul 5 munavalget 2 munakollast puder ja leib singiga ja kohv või tee nii et ma ei saa kyll aru kus siin enda isetegevus on..ma lihtsalt koondasin natuke sealt oma idees
LB
MemberSelja harjutused teevad kõik mingil määral trapetsit vms ja õlaharjutused nagu selja tagant surumine jne … mul vähemalt on nii .Lõuatõmbed laia haardega jne
LB
MemberMul muidu toidukava ka tellitud, aga seal vist liiga palju süsikaid vms…
Kuidas muidu oleks kui ma sööks hommikul mingi 5 munavalget ja mingi võikari ja siis mingi 3 tunni p2rast yhe lataka rasvavaba kohupiima ja siis j2lle 3 tunni p2rastm ingi kanafilee ja salat ja siis 3 tunni p2rast valgusheik ja siis jäle 3 tunni prast kodujuust tomati ja kurgiga ??
detsember 25, 2007 at 9:07 p.l. in reply to: lihaskasvu aeglustumine ületreenituse tagajärjel !? #135356LB
Memberma hakkan praegu ka tegema 3 korda n2dalas surumist sest ma j2lle algstaadiumis tagasi aga muidu ma sain ka sitaks kiiresti niimoodi algues juurde rinna tugevust kuigi siis ma ei teadnu midagi sellest et mitu korda soovitatav ja värki.Ma mõtlesin koguaeg sellele et varem inimesed kogueag ju iga päev tassisid asju ja tõstsid igast sitta eks miks me sisi ni nõrgad peaks olema ! Parem ikka 24/7 minumeelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberSain kingituseks XL suuruses kindad. Isegi kui randme kõvasti kinni tõmban siis käel on väga palju liikumisruumi. Kas see peabki nii olema või on kindad mulle suured?need peavad ikka nii olema et käed on randmest kinni nii et kardan et liiga suured
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermul endal oli ka sama asi, arst ytles et paar nädalat mitte mingit trenni teha ülakehale ja siis paraneb täielikult ära nii et head puhkust siis:D Pühad ka niguinii- pole vaja rapsida.
LB
MemberVäga tõsi.Oskan nüüd lausa omast käest seda öelda.Nüüd on aasta töis saanud sellest ajast kui iseg alustasin nö õlleka kaotamist.Alguses ma ei uskunud et ma üldse kunagi mingit tulemust näen vms, aga vot nüüd lausa pool suurusest läinud, kuigi ma jõin ikka õlu edasi ja sõin valimatult
LB
Memberokeei saan aru tänks vastamast… rinnad annavad tunda kyll et korralikult vatti on saanud.
LB
Memberei tea kas just ylekoormus kuna ma just puhkasin 2 päeva … ja vel kreatiin ka all mis peaks kiirendama seda taastumist ju :S aga ma tegin selle artikli j2rgi ka et selg oli ylevalpool vms ja käed küünardest laiali.
LB
MemberMul eelmine trenn kui rinda tegin hakkasid õlad valutama ja kuidagi väga läbi läksid vms. varem mitte kunagi pole olnud sellist asja ja ma suht 1 aasta käinud jõukas. Keegi teab mis võis olla viga vms et õlad niimoodi valutama hakasid ? trennituju kadus täiesti ära nii …