LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Membermismoodi sa kotti tagudes käed ära lõhud ja kedagi niisama tagudes ei lõhu siis w ? kotti tagudes saabki treenida käed jalad nii ära et nad ikka eriti katki ei lähe… jalaga ka ma arvan et kui kohe alguses kellegile kõvem laks äsada siis on endal suht sama valus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht koom maakoht siis( eelmise vastuse kohta)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah tavaliselt maakohas ju sellist suurt naistevalikut pole ja siis sellepärast maamehed lähevadki närvi ju kui linnamehed tulevad sinna naistele külla vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberheh ei ole seal revalis see venelase trenn nii hull midagi…see on kergem kui tavalised taipoksi trennid.Algajale väga normaalne sest ta õpetab tehnikat hästi.Ega mokk katki vms see tuleneb ikka sellest et kaitse pole piisavalt hea või rabeleb ise liialt
aga muidu täiesti algajana kindad ja hea oleks kui oleks jalakaitsmed sest siis ei löö teisele nii valusti ega ennast ei lõhu väga ära kuid need pole alguses nii tähtsad kui kindad.LB
Memberkas see kreatiin annab muidu nagu üleüldist vastupidavust näiteks aeroobsetel aladel ka juurde ?
jaanuar 29, 2008 at 5:33 p.l. in reply to: FIGHT GALA – Peamat¨ WKA Euroopa profi tiitlile (lisatud peamat¨i video) #138022LB
Membermis sellega ?? see oli ära juba ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermingi 25 kuni 28 krooni a 80g yhes pakis a sealt saab isu ikka väga täis …
LB
Memberma olen veel kuulnud et kükk ja sellised harjutused suruvad mingi kasvu kinni vms …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membereinoh see polegi eriline probleem lihtsalt tahtsin teada kumba moodi mõtekam on
LB
Memberaga miks mitte näiteks neid kanasnäkke(talleggi omad) neis on valku ju päris palju ja rasva mitte yldse nii palju ja sama on selle ameerika vinnutatud lihaga… mõlemad väga head minumeelest kuigi selles ameerika omas on neid rasvu natuke rohkem
jaanuar 13, 2008 at 1:24 p.l. in reply to: Rasvapõletus jättes toitumise ja jõusaalitreeningu samaks? #114777LB
Membermul põles kui mu toitumine ei olnud veel muutunud…ma tegin iga kord jõukas peale trenni 1h ratast aga mingi peale kuud aega lihtsalt eriti ei viitsi teha ikka niimoodi kui mingit asja ei ole millega vändates tegeleda vms
LB
MemberLB
Membernojah lootsin et iq on ikka yle 100 kui teada et iq tähendab intelligence quotient ja et peast arvutada oskan üsna hästi aga nojah 98
LB
MemberMinumeelest paljud räägivad ju seda juttu et pole lehmapiimaga tegelt harjund et alles mingi paartuhat aastat on seda kasutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga stockmani juures on migni pisike poster mis mulle koguaeg silma jääb kus oli mingi pilt piimapakist ja ainetest peal ja mingi netilehekylg oli ka seal suurelt milles rohkem juttu sel teemal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole aga kunagi viitsind seda netilehekylge meelde jätta
Memberkle isegi igas maapoes on dextrot seal suhkruasendajate juures myygil….
MemberOMG päris karm… miks seal kirjas ei ole mida see sisaldab?
AutorPostitused