LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Memberpane otsingusse ma kunagi postitasin ylihea triitsepsi massikava
LB
Membermingid teised usklikud tyybid ajavad ka vist et 2012 pidi olema nö “pizdec”
LB
MemberUjulate mure: tabamatu sarisittuja või ehmunud laps?Lugege komme ka
LB
Membermõtekam on sama raha eest tervislikult toituda…. tavalisetl need asjad millel jah fitness on kirjas on madala rasvaprotsendiga a suhkrut täis vms
LB
MemberTe räägite siin osad et kohv mingi 1h enne trenni vms, aga proovige enne head korraliku aeroobset trenni yks kohv ära lajatada ja ma usun et siis küll enam keegi sellist lolli ideed välja ei paku…
LB
MemberMinu meelest on parim jook vesi peale metsikut trenni …lihtsalt jumaliku maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberkaupsist neid alla saja krooniseid hyppenööre kindlalt ei soovita kellegile….paras saast
LB
Membereinoh sellistel ahvidel pole jalgu vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nad turnivad igalpool järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberMina ise hakkasin neid küüslauguekstrakti kapsleid õhtuti võtma…veits väikest küüslauku krooksu tuleb vahetevahel aga parem kui see küüslaugu parmukas üle elamise
Membermine otsi youtubeist seal on palju neid igast kõhuka harjutusi aga kõige parem on lihtsalt nii teha et hoiad jalgu üleval ja siis samal ajal yritad kõhukaid teha või üritad keretõsteid sellest asendist teha
LB
MemberMa sain kõigest aru ;
aga pmst suht kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suvel võiks ka niimoodi sõpradega väljas jõudu teha saab kena päevituse ka ja ei pea koguaeg umbses jõukas istuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberma arvan et nendeks on kõiksugused jahu tooted nagu makaronid ja saiad leivad…neid võib süüa aga nendega pead tagasi hoidma … Tasuks süüa rohkesti valku sisaldavaid toite ja neid süüa mingi iga kolme tunni tagant….
LB
MemberNojah minu meelest oli ikkagi naljakas tüüp
Memberhaha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähemalt vunz oli ees 
LB
MemberMis teha, et mul aega ei ole :SKella 3-4
Lauatennis.
AutorPostitused