LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Member2 ja 2 on veel normaalne aga 5 järjest on jah natuke liig(been there, done that)
LB
Memberkus mis ?
LB
MemberTere jah ma arvan et ületreening on varsti su parim sõber aga muidu kui ära tahad tappa ennast siis 5 päeva trenni teha on päris hea eriti kui vahepeal väike suure intensiivsusega aeroobne on…(P.S. üks saladus sulle : lihas kasvab puhates)
LB
MemberKas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea….eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusnjaa mis tõestab mu pointi:D aga jah kui praegu sellise raskusega teed siis ma soovitan kui jõuad vaikselt kasvõi need 1,25sed veel otsa visata ja nii iga 2 või kolme nädala tagant pisikesi raskusi juurde panema siis peaks jõuid üles minema sest on ju suuremad raskused mängus
LB
MemberKas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea….eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusLB
MemberHaiged orikavennad:D klassivend ka koguaeg lihtsalt passib orikaid:D:D
LB
Memberheh ma tegin ka nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaks korda lausa et peale pisikest pausi läksin vanade raskustega tegema vms … alguses läks trapets siis rinnalihas 
LB
MemberMa arvan et sina oledki järgmine Rambo
mismõttes ma ei saa aru nagu…päris palju on neid imeloomi siin 14 aastaseid kes selliseid raskusi juba tõstavad ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberKõige tähtsam on et sa teeks erinevaid harjutusi sest tavaliselt teevad enamus kõhul ainult 1 või 2 erinevat harjutust…tee parem rohkem harjutusi ja vähem kordusi kui vastupidi
LB
Memberok mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> panin ka just telku tööleLB
Memberkas see aeg mitte pool minutit ei olnud
LB
Memberneed valentino käed rikuks ära jah
üks on praak lösss ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermul olid kõhu peal päris hullud rasvumisest täpselt mõlemal pool 4 tykki mingid pklikuid a nad olid nagu armid vms a noh nüüd on enamvähem koos kõtuga kadnund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermiks sa kohe rasva ära ei põleta ja siis lhasmassi ei hakka tegema ? mina enda kogemusest võin öelda et pärast on palju raskem rasva põletada kui lihast teha