LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Memberma ei tea millest see tuleb aga eile järgisin punkti pealt toidukava ja jõin umb 4 liitrit vett ja kaal oli 95 ja täna on 91 :S (käisin eile aeroobses ka , raskes)
LB
Membervõiksid mainida milleks sul seda vaja on aga muidu kui endale väga kahju tahad teha ja suudad suht ilma kokkukukkumiseta olla siis võid proovida negatiivse kaloraaziga tooteid syya ntx brokkoli ja teha aeroobset ntx käia jooksmas vms
siis kaal kukkub ludinal aga seda pmst lihaste arvelt kõigepealt ja ma arvan et see mõjutab ka seda et siis hoiab keha rasva palju kõvemini kinni kui siuke trauma talle teha
LB
Memberstrongmani videod on ülikõvad…. kunagi jõusaali alustades nägin telekast neid ja siis oli mingi maraton kuskilt spordikanalilt
LB
Memberminu teada rasvast täiesti loobuda ei tohiks…ma ise ei oska selle kohta eriti rääkida sest kasutan toidukava aga ma soovitan natuke otsingust selle toitumise kohta uurida siis saad enamvähem teada milline see õigete ainete kogus olema peaks päevas.
LB
Membermul on ka linaseemneõli selles tumedas vene pakendis, aga ma hoian kylmkapis seda juba mitmendat kuud ja pole minumeelest rääsund…täiesti selge läbipaistev nagu õli ikka.. kylmpressitud oliiviõliga oli nii et kui kylma panin muutus see selliseks tykjaks ja nagu kylmus tavaliselt kylmkapi temperatuuril.nyyd hoian seda kapis toatemperatuuril ja täitsa norm on.
LB
Membermuidu ma tõmbasin kunagi enne trenni omega3 tableti ja burneri tabletid alla ja väga vesiseks tõmbas päris kiiresti…ma arvan et ta mingit termo värki annab juurde aga see vist peaks vett ainult välja viima kehast rohkem mitte rasva põletama . parandage kui eksin, aga siis võib tunduda küll ju et rasv põleb kui vaatad ommikul et tänu vee arvelt on kaal langend …
LB
Membertegelikult kaklemine eriti hea asi yldse pole…vale laks kuhugile ja on nii endal kui teisel kellad…. eriti õhtuti kuskil mällerdades kaklemine….vigastused võivad ikka päris korralikud olla … kui veel täispeaga mingite nukkidega tõmblema hakata siis võib vabalt teise sandiks lyya ja ise trahvi saada või hullem vangi minna nii et pole mõtet sellisel lollusel imo.
LB
Memberno kui peale joomist ei taha seda piimhappe värki siis joo vett ohtralt enne magamaminekut …lahjendab veidike seda jama mis seal toimuma hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberseda ma mõtlengi et kuidagi ei saa yhendust…olen kirja saatnud jne .Ega keegi muidu ei tea kas Kiivikal hetkel mingit tegemist ei ole et ta nagu vastata ei saaks vms ?
LB
MemberTreener koostab sulle sinu soovidele vastava kava ning vastab edaspidi kõikidele küsimustele, mis sul ajapikku tekivad. Ühtlasi aitab ta seda kava täpselt nii kohendada, nagu sul vaja on ja sa ei maksa iga muudatuse eest uuesti 500 EEK. Seega ühekordne investeering.eem ma tahaks ka juba pikemat aega enda toitumiskava kohta tagasisidet(vaja muudatusi teha) aga ma ei tea kuhu kirjutama pean või kuhu ühendust võtma ?
LB
Memberhehe hea teema seda ala ma juba natue tunnen… ma soovitaks käsi kuidagi nii hoida et vastu nina kindlalt ei saaks sest siis võib verd hakata jooksma ja ei saa eriti hingata või pead tagapool hoidma…kõige parem oleks et kui suur oled siis lihtsalt otsa hypata vms aga noh eks kõik jälle olene olukorrast.kui ikka on vaja vastu anda siis ninna yks kõva laks ja vastu lõuga siis peaks vastasel pea ysna kumisema juba.
LB
MemberMul oli siuke naljakas asi kah et ei jõudnud isegi elueest punnides1 lõuatõmmet ära teha aga sinust erinevalt oli minu kaal mingi 40 50 kilo sust rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu soovitus oleks sulle et kui sul nagu kaal nii väike on siis tee jõukas just neid baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk ja jõutõmme, söö palju valku ja ära rämpsu väga söö.loomulikult tee ka muidu harjutusi aga põhirõhk just nendele harjutustele.Paari kuu pärast peaksid juba päris rahul olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=316 ja toitumiskavatoitumiskavaga tagasikaja suht raske saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui mingeid muudatusi on vaja teha vms)LB
Memberäkki käib liigne õlu ka selle liigse söömise alla ? ja kui nagu muu toitumine on korrast ära siis see õlts ikka head ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja veel, et kõigi ainevahetus on ka erinev
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> votLB
Membereem banaani küll ei soovitaks süüa…kerge süsiveiskulaks. Parem mingi õuna vms aga nendega ka mitte üle pingutada…kui tahad midagi hirmsalt näksida siis näksi porgandit, kaalikat jne neid võid pmst lõpmatuseni süüa
“>AutorPostitused