LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Memberhead valguallikad on nt tuunikala ja kanafilee. olen avastanud ka, et beef jerky´s (vinnutatud veiseliha), kuivatatud kalmaaris ning mitmetes sojatoodetes (nt sojajahu, sojahakkmass) on väga plaju valku. lisaks nt herned, kindlasti on võimalusi veelgi.kui ikka kenasti trennis käia ja toitumine mõistuse piires korras hoida, siis iseenesest… miks mitte toidulisandit proovida. valke on müügil ka selliseid, mida piimatalumatud saavad kasutada, seega siin takistust olla ei tohiks.
kreatiini kohta niiplaju, et olen kuulnud mitmel pool suhtumist, et toidulisanditest on mõttekad ainult proteiinid ja kreatiin, muu on lihtsalt kallis soga. eks see jää igaühe enda otsustada muidugi. kallis kreatiin pole, negatiivseid külgi ka nagu väga pole ning peaks olema igati lihtne ja lollikindel asi. kuid jällegi, soovitan endal asjaga enne tutvuda põhjalikult ja siis otsustada, kas sobib või mitte (eesmärkidega).
sojas on palju östrogeeni, aga samas kui teemaalgataja on naine, siis ei ole probleemi.
LB
Membermingi umbkeelne oled? Osad sõnad eesti keeles, osad inglise keeles, väga imelik, on ju eesti keeles täitsa olemas vasted neile. Teema juurde tulles ei kujuta mina ette nii sisukat trenni, harjutusi nagu liiga palju, aga samas kui igat harjutust teed 1 seeria siis on vast normaalne. Tee eeskükki kui tavalist ei saa teha, küll siis ka see tasakaal tavaküki jaoks tuleb.
PS! keegi kunagi postitas sellise artikli, väga sisukas minu arust kükk
LB
MemberKas keegi treenib üldse ainult isoleerivate harjutustega vms, kas kulturistid isegi seda teevad ?
LB
Member16:30 siis mina, Lauri
LB
MemberÕnne ja suuri tegusid, rauda ka loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja muid metalle tulevikku, vähe läikivamaid loodetavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberVastan siis ühe lausega. Rekruteeritakse rohkem lihaseid töösse.[rekru.teerima <55:-.teerida, -teerin> (sõduriks, nekrutiks) värbama ] Mida see lause siis täpsemalt tähendas?
LB
MemberEi tule üldse meelde, aga mingi kemikaal oli mida kas nende toitude soojendamiseks kasutati või nende valmistamisel vms, üsna kahjulik teine, aga ei leia üles hetkel mis nimi oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2010 at 8:18 e.l. in reply to: Oksjoni värvika ajaloo viimane võimalus-Whey Gold Standard 4,7kg #275280LB
Member.
LB
MemberPeanut butter on 25 eeku purk, ülimaitsev asi ja ka kasulik.
LB
MemberMina näiteks tahaks süüa oma toitumiskava järgi, aga pole raha selleks, pean ise midagi nuputama
LB
MemberTegelikult ei ole ju LIIGA vähe, ses suhtes, et kui liha väga pole, siis ju täiesti normaalne kaal. Eriti hea on, sest kui ta jaanuarist saali läheb, siis sellele 64 annab üpris kiiresti minumeelest massi koguda, aga nende kõhulihaste kohta niipalju, et sul arvatavasti pole lihasmassi sealgi ja pead natuke treenima neid massi lisades. Edu
detsember 16, 2009 at 11:46 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 16 detsembril Leucine NoBrandilt #242918LB
Member575
LB
Member600
LB
Member525
LB
MemberHaha vaata seal lehel allpool on mingi tüübi Jacki pilt, enne ja pärast.Kirjutab seal”i had reached a plateau on my weights and acai berries helped etc etc…” igatahes, seal kirjutas ka et se aitas ilma tema routinei muutmata, aga see tüüp enne polnud küll jõusaali elusees näinud, ja ega see after pilt ka väga andekas polnud.
AutorPostitused