LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberA vitamiin aitab ju kiiremini pruunistuda… niisiis enne päevitamist söö paar porgandit
LB
Membermulle meeldis Dorian Yatesi NOX pump a noh seda eestisse enam ei saa vms …. Pean tõdema et metsik jõud oli sees, kes teab vb oli platseebo, aga mulle meeldis
polnd varem sellist raskust ntx jõutõmbes teinud ja üleüldse megakiire areng oli… pea ka surises mõnsalt trenni ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermina olen küll igalpool ainult vastupidiseid olukordi näinud, et turvad arvavad endast jõle hästi ja norivad ise ja ülbavad igal vabal võimalusel, sest neil just see õigus on vms aga noh see on ainult minu arvamus.
LB
Membereem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma just proovisin seda VEET kreemiga kõhtu puhastada…..väga gey tunne oli seda teha tglt….poes ka silmad maas ostsin seda
aga kõht on sama pehme nagu naisel ja see on jällegi imelik….muidu näeb vist veits parem välja aga ei tea kas uuesti teeks kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks näis kuidas olla on nüüd ! tänks muidu hea postituse eest agnesLB
MemberKaua umbes siis selle kreemitamisega ka nahk puhtaks jääb ? ja palju see maksab…mul vist kõige karvasem kõht maailmas ja mõtlesin selleks suveks puhtaks teha
LB
Memberäkki hakkas mingi spordialaga tegelema kus liiga suured lihased on segav faktor. Ma ei saa aru miks kohe niimoodi sõimama hakata vms kui inimene tahab pmst oma kehakuju muuta nagu enamus siin seda tahavad vms
LB
Memberma arvan et rasvavabale maitseta kohupiimale pole lisatud
LB
Membermingeid tulemusi ka juba on ?
LB
Memberok äge
aga jah , eile sõbra sünnipäeval osad moshisid
“> sitaks fun 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberno täitsa tore siis ju
LB
Membereinoh vaata mis toidulisandeid ta ka kasutab
NO shotgun ja NO superpump
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma millegi pärast arvan et ta kasutab mõlemat veel korraga….need aitavad päris korralikult minuteada.LB
Memberma ei tahaks elusees näha arnold oksmaa treeningvideot, ega midagi muud temaga seoses . Hea on, et mees Soomlasi kimbutama on läinud .
LB
MemberTahaks tulla oli plaanitud ka aga võibolla üks teine asi tuleb ette mis natuke tähtsam hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mmm nii et vaatab .(50/50)LB
Membersee sisaldab naatriumbensoaati mis on kõige kahjulikum säilitusaine vms:S
LB
MemberPäris hea näeb välja, huvitav kaua ta treeninud on juba ?
AutorPostitused