LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberEga diagnoosi nii on raske panna, eks kas mingid sidemed või kinnitused on viga saanud, põhilne on nüüd koormust vähendada ja kui see ei peaks nädala jooksul üle minema soovitan spordiarsti juurde pöörduda. Leia harjutused kus valus ei ole, kasuta soojendus sidemeid kätel.Keegi mõnda spordiarsti teab kus vähem kui 2 kuu pikkused järjekorrad
LB
MemberMa ei tea mis värk on, toitumiskava järgin ja ikka on koguaeg õudne magusaisu, ma ainult magusat sööks kui võimalik oleks.Varem pole nii olnud just nüüd kui rasva korralikult põletama hakkasin ja toidukava järgima on NIIII hull magusaisu et hulluks võib minna ! praegu hakkas ka suu vett jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberKui sul Kaido on rohkem neid kavasi mida saata, siis võiksid mulle erinevaid jõumeeste kavasid saata, tahaks tegeleda, aga ei tea õigeid harjutusi ja asju.Igalpool ainult kulturistide kavad üleval.(meil on syphor131@hotmail.com)
LB
MemberVõibolla päris radikuliit pole, sest valu nagu väga ei kiirga, aga sooviks et keegi annaks linke ja soovitusi nn kergete seljaharjutuste jaoks. Düsbalanss on kohe kindlasti, aga pärast seljavigastust good morningut ja jõutõmmet kohe kindlasti ei hakka tegema.
detsember 5, 2008 at 9:10 e.l. in reply to: Oksjonil on täna (5 dets.) Proteiniide Elav legend “Proteiin No1” #173526LB
Memberno 5 FIT i
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberPäris aitab selline jooksmine niimoodi . Ma kevadel jooksin üle päeva niimoodi 1h järjest kiirendustega ja mingit vahet polnud.
LB
MemberPanin ise ka seda tähele, et kui võidad siis saad Vitjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei viitsind selle pärast küll uut teemat alustada aga suht äge trükikas.LB
MemberNojah panin mööda oma kavaga, sest korralik vats on ette tulnud ja ainult rasva näol ! Kuna praegune eesmärk oli rinnalt 100 ära suruda jõuludeks ja sain selle 3 nädalaga saavutatud, siis mõtlesin et teeks kuni kevadeni rasvapõletust. Häda aga selles et panin ise mingit megakava kokku lähtudes jutust siit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3123 ja siit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3128 . Nüüd aga probleem selles, et kas mul kaal langeb kui kaloridefitsiit on 430 Kcal, aga valku on 40 g rohkem kui optimaalne minu kehakaalu kohta. Sooviks veel teada, et kas keegi on sellist kava kasutanud vms ?
(ja moderaatorid kui saate siis võiksite ka teemanime muuta ntx lihtsalt toitumine vms )
oktoober 29, 2008 at 5:42 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170556LB
MemberKui palju on miinium palju on vaja tarbida süsivesikuid, valke ja rasvu päevas ? üritan ka mingit toidukava aretada,aga ei tea palju peaks igast asju tarbima.
LB
Membermassaaž peaks jah aitamaliigutama peab seda haiget lihast sest muidu pidavat see valu päris hulluks minema ja enam nii lihtsasti lahti ei saa
tõmbasin endal ka suve alguses selja ära, läks yle ja kuu hiljem tuli tagasi. uurisin selle kohta ja andsin kõigepealt 2 päeva rahu ja siis hakkasin seljaharjutusi tegema (http://www.youtube.com/watch?v=NFth3Fzc8io siin mõned harjutused millega alustasin ) mul oli põhjuseks liiga nõrk selg, nüüd teen pea 2x keharaskust jõutõmmet nii et jalgadega aitan minimaalselt kaasa ja seljaga pole enam mingeid probleeme
loodan, et saad korda oma selja
Oot sa tahad öelda, et selja edasitreenimine üöe valu võtab siis seljavalu ära ? sest mul on küll üsna sitt järgmien päev ja ka trenni ajal. piin on näiteks kõhulihaseid teha ja kui kükki teha rohkem kui 80 kiloga siis on terve ülejäänud trenni selg valus …
LB
Membermul ka alaselg valus, juba mingi 3ndat nädalat ja asi läks veidi paremaks kui tegin füsioteraapiat ja selag eriti ei kasutanud. Ujumine tegi ka paremaks. Muidu valu kui sellist enam polnudki, aga eile tegin kõhulihaseid plokil ja täna selg valus jälle. kükki,jõutõmmet ja selga üleüldse treenida ei saa, aga see eest rind ja
käed arenevad hästi.
LB
MemberOkei ma mõtlesin et hakkaks niimoodi toituma :
Hommik : 4 keedumuna, puder, kohv/tee piima ja suhkruga
2-3H hiljem : Lahja kohupiim piimaga
2-3H hiljem : Natuke riisi, kanafilee või tuunikala, toorsalat, oliiviõli
2H pärast sööki trenn ja kohea peale trenni valk+süsikad
2-3H hiljem viimase söögina kodujuust,omega-3, roheline tee
Paluks siis mingeid parandusi ja soovitusi kava kohta !
oktoober 26, 2008 at 11:19 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #170143LB
MemberVäga kõva ajakiri on, ostsin kohe ära ! Meeldib ja arvatavasti ostan edaspidigi. Hind on ainult veits krõbe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Memberhaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht naljakad tornikesed olid osadel . Need brasiilia mukitud mehikesed olid eriti ägedad 
LB
MemberSama küsimus mis eelmisel puusa kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui jalaga ringe õhus teha, siis lihtsalt käib kõva nõks iga kord kui ring teha.AutorPostitused