LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Membervõi siis minu köest 35 kilone falco oma 1000 krooniga
LB
Membersee reloaded muidu väga naljakas polnud, aga lõpp saunas, selle peale hakkasin küll naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lõpp on 5+LB
MemberMinumeelest oli Poliquin see, kes väitis, et regulaarselt iga päev sama aeg käies on areng parem kui iga päev erinevatel aegadel käia. Samas ise käin kuskil pärast 14 või 15, ehk pärast lõunat.Täna käisin hommikul, sest vaba päev ja hommikune toidukord sisaldab palju süsikaid.Kui sulle endale sobib hommikune aeg, siis palun väga.
LB
Memberpäeva jooksul vb nii hull polegi ntx seeriateks jaotatult, aga kui 1400 jutti siis seda tahaks küll näha (arvatavasti väsiks vahepeal ära vaatamisest ajakulu tõttu)
LB
Memberkuidagi vähe näitas, aga vähemalt näitas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Reikop sai tegelikult korra kangi isegi üles tõstetud nii paar millimeetrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermuuseas kanni treenimine pidi ka põlvevalu vähendama.
LB
MemberThe abdominal muscles can be divided into two groups: the upper and the lower. The upper abdominal wall consists of four pairs of thin muscles arranged in layers connecting the rib cage with the pelvic girdle.ma arvan et rõhk on sõnal CAN BE
Membervaatan kindlalt.
LB
Memberkui põletik on siis peaks ju põletikuvastaseid geele ja tablette sööma, mitte ainult glükosamiini.Kaanid pidid ka põletikku ravima, aga ma arvan et see on selline ekstreemsus, mida ainult mina kasutan
Membermuidu mingis junkmeilis, mis mulle ameerika saidist tuleb, räägitakse viinamarjadest jne mille paned sügavkülma ja siis sööd kommi asemel.ma arvan et kooritud viina- või karusmari võib isegi täitsa hea olla niimoodi.Ühe korra panin viinamarja külma, aga unustasin need liiga kauaks sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega ise proovinud pole, aga võid ära proovida ja tagasisidet anda .LB
Membermulle tundub, et õige tehnikaga tehes isegi ravib selga.Aga loomulikult peab tehnika olema tõesti korras, muidu teeb seljale ainult halba.Stiff leg on seljale hullem kui tavaline,sest tavalises tõmbad rohkem jalgadega, stiff legis aga seljaga.
LB
Memberpäris täpne test oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vanus lähtuvalt elustiilist oli 18 ja olengi 18
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kirjas oli et 74 aastat veel elada, seega nüüd olen kuulikindel 74 aastat 
LB
Memberväike soovitus on küll : trenn+puhkus+toitumine= lihased
iga päev ei ole mõtet käia sest muidu on: trenn+toitumine-puhkus=ületreening ja lihaste kadu
LB
Membersirgete jalgadega good morning võtab palju rohkem selle koha läbi kui plokil, minumeelest.
LB
Memberrippumine võib aidata, või siis gripperitega niisama vabal ajal mängimine.
AutorPostitused