LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
Membermis nendel jalgadel viga ? sellised sääred oleks just lühkadega jumala tuusad ju !
LB
MemberVõibolla eksin, aga minumeelest oli see Poliquin, kes ütles et lühikesed inimesed peaksid tegema rohkem neid põhiharjutusi nagu jõutõmme kükk (compound excersises) ja pikka kasvu inimesed rohkem isoleerivaid harjutusi (isolation excersises)
LB
MemberMina ükskord küll halvustasin! Üks vanamees tuli jõukasse ja tal polnud pükse jalas, ainult lillad trussikud ja need oli ka kuidagi kahtlaselt kulunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> istus iga masina peale kuhu sai ja eriti nagu midagi teha ei osanud, pärast oli veidike rõve tunne samade asjade peale istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberNo doping siis.sa ajad ikka eriti segast.Kreatiin on sul kehas muidu ka olemas ja saad seda toidust ka, minutaeda neeruhaigustega inimestel on kraetiini tase veel eriti kõrge, tahad öelda et keha laksib ise siis steroide lambist kui neerud haiged ? hari end veidike enne kui mingi kollast jura faktide pähe määrima hakkad.
LB
Memberkerge küsimus vahepeale, kui toitumiskava peaks olema kaalust alla võtmiseks aga iga oidukorraga on kõht nii täis et toitu sisse ei öähe ja valku on liiga palju kas siis peaks ise oma teadmiste järgi sealt toidukoguseid vähendama ?
LB
Memberpilte?
LB
Memberkas ma eksin või on see mingi 5 sama teema sinu poolt ? kas siiani pole keegi aidanud siis või mis toimub?
LB
Memberkaevamine, eriti kivisel pinnasel, on ka päris hea. Selg kõht käed kõik on korralikult läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Membermulle endale meeldib see laul
ma ei tea mis video või värk sellel on lihtsalt see laul meeldib, mingit pisarat mul ükski asi ei kisu, aga hea laul on ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2009 at 12:38 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #200853LB
Memberjeje ma ka just vaatasin et ma O ja O on päääris kobe seis ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit : vaatasin et Type O have a tendency to have low levels of thyroid hormone and unstable thyroid functions, which cause metabolic problems and weight gain.
suht minu kohta
juuni 5, 2009 at 2:33 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200325LB
Memberaga enne-pärast pildid ?
LB
Memberkas neid pille muidu müüakse lihtsalt apteegis käsiravimina või ikkagi retseptiga sest rasestumisvastased tabletid on ju tglt sterod, östrogeen???
LB
Membertäna hommikul tõmbasin 10 järjest, oleks vb rohkem ka suutnud a ma tahtsin näha kas 10 vähemalt suudan. Kaal hetkel 100 ja vanus 18 arstide jutu järgi rasvunud olen ka
LB
Memberoled kindel selles et 10-15 KM pikkuseid lõike ? ma mäletan kui ma kunagi jooksmas käisin jooksin ka suhteliselt kiire tempoga tund aega järjest ja mõtlesin ise ka et mingi 10 – 12 Km peaks olema (teesiltide järgi), kui aga 7.2 Km jooksule läksin olin lõpuks julmalt läbi ja need kilomeetrid tulid suhteliselt aeglaselt, samas poole tunniga jooksin selle maa…
LB
MemberKurat Joey, tekitasid uudishimu ja vaatasin ka seda dagestan massacre i ….. ütleme nii et suht haige et selliseid inimesi olemas on ja pean mainima et see oli tõsiselt RÕVE !!!!!!!!!!!!!!!!!
AutorPostitused