LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberNo mõned tunnid päevast ikka viskan netti ära, aga tekib küsimus, kui palju on palju ? Ses suhtes, et mõni ütleb et tund palju, teine ütleb et 2 päeva järjest natsa palju.Oleneb indiviidist ja prioriteetidest vist .
LB
MemberNo jälle kõik nii negatiivselt kohe vastu, ma mõtlesin seda, et laulupeol mittekäinud ütlesid, et mõtetu aegunud üritus jne ja et võiks üldse lõpetada selle korraldamise, mis on suhteliselt debiilne mõte arvestades seda, et see meie kultuuri tähtsaim üritus on.Seal käinud on jah need inimesed, keda see nii väga ei mõjuta see ” haigus ” aga need kes ei ole käinud, need ju just külvavad seda vms.Lihtsalt et oma mõtet selgitada.ROhkem siis ei räägi sellest kui ” haiged ” inimesed ei luba mõtteid avaldada.
LB
MemberÜkskõiksus ja hoolimatus on küll jah, sest minumeelest on ka veitsa imelik ja vanamoeline kui keegi tuleb positiivselt, korraliku diktsiooniga sinuga midagi rääkima ja ei kasuta slängi.Levinud on ikka kõik ###### saata ja ainult endale keskenduda, aga seda väga muuta ei saa, sest isegi laulupidu, millega seda ravida yritatakse, ei mõju enam rahvale ja aina vähem inimesi sinna läheb.Samuti on kadunud hoolivus naabrite ja kogukonna vastu vms, aga mis teha, elu.
LB
Member50
LB
Memberjust nägin kuskil seda mida nälgiad peaksid teadma: kui syys liiga vähe, siis kaotad kaalu lihaste arvelt ja süda on lihas !!!
LB
MemberKas sa lased teha täiesti uue kava, st et maksad uuesti 500 selle eest vms ? Lihtsalt huvi pärast küsin kuidas see asi käib.
LB
MemberNjah, kõige kergem oleks kas kava või kiirust vahetada.
LB
Membersiinsed olijad vist teavad juba jahh seda, et fitness.ee on parim paik interneti vahendusel oma vormi teadvustamiseks, aga see rongi teema on küll veits mööda, paljudel halvad mälestused jne.
LB
Memberhaha väga proo, ma arvasingi et see masin paneb lihasmassi rasva arvele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberSee masin ja kehakaal 90 midagi siis ma pakun et umbes 16
juuli 1, 2009 at 7:01 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #205117LB
Memberpaistab, et hakkab teravamaks küll minema.
LB
Membertavaliselt söön paar muna ja paar leivaviilu kanasingiga ja kohvi piima suhkruga, täna asendasin munad pudruga ja palju rohkem energiat oli, samuti oli väsimustunne kadunud ja kõht püsis kauem täis.
LB
MemberKahjuks peab mainima, et rasva kaotamine pole sama kiire protsess kui juurde saamine.
LB
MemberMis tal käes oli mingi telekapult w ? Maisaaru miks ta seda endale ###### toppis ?!?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see oli kõige haigem video juures, aga suht fake tundus küll muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kustutasin just hiljuti ise wowi ära, igavaks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kokku mängisin 2 kuud )LB
MemberÕlu läheb rohkem kui viina, seega kangem alko mõtekam kuna peab sama laksu saamiseks vähem jooma. Vähemalt ma arvan nii, aga mul aju siiamaani kinni sellest, et üritan mõelda kumba moodi parem autoga sõida, kas kiirendada täiega gaas põhjas vajaliku kiiruseni ja siis edasi cruisida, või kiirendada aeglaselt aga kauem ? Mõlemal juhul ju kütusekülu tõuseb aga kiiremini 30l / 100 le ja aeglasemalt 20 :S
-
AutorPostitused