LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberAiii ma nii soovin et mul praegu 119 õlle külmas oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
Member450
LB
MemberSäär ja triitseps, ma arvan, võibolla tegelikult jalg üleüldse.
LB
Member325
LB
Memberma pidasin silmas siiski mitte abivahendite nagu lindid jms ja ka mitte oma kehakaalu kasutamist. Biitsepsitreeningu näiteks postitan lingiÄgedad käed küll, aga ta ju ei treeninud neid. Ta lihtsalt liigutas ja biitseps liikus, lihtsalt ta biitseps oli nii suur et oli näha, kuidas lihas kokku tõmbus.Biitsepsit arendab kõige paremini ilma varustuse ja asjadeta ikkagi lõuatõmme, proovisin täna ka seda ” teise käega kinni hoidmist ” käsivarre treeningus ja mina küll mingit efekti sellega ei saavutanud.Miks sa üldse täiesti ilma varustuseta muidu treenida tahad üldse ?
LB
MemberSaan ka septembris veredoonoriks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaua olen oodanud juba, ei teagi miks, aga tahaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahtsin mai alguses minna, aga kuna tüdruk oli märtsis tatoka teinud, siis pidin kuus kuud ootama.Eks näis siis palju minu tase on . Aga kuidas seda teada saab muidu ?Pärast aadrilaskmist öeldakse vms ?LB
MemberMa olen selles ekstreemmuutuste saatest näinud, et kasutatakse lihtsalt kummilinti vms, sest lihas arenebki tööd tehes, või täpsemini vastupanu osutades vms.
LB
MemberEnne kui seda testi teen, arvan juba ära, et Endo olen.
Edit: Endo-meso 1.58
LB
Member200
LB
MemberLämmastikutooted mõjuvad minumeelest päris hästi, kahjuks Nitrixit proovinud pole, küll aga teisi sarnaseid tooteid.Mul tekitas küll pumbaefekti ja vb oli mõttes ka asi kinni, aga tundus nagu iga kord kui kasutasin tuli jõudu juurde, ajutiselt, aga siiski.
juuli 23, 2009 at 7:28 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208686LB
MemberNALJA TEED? mina pakkusin ennem ja rohkem, sina pakud pärast ja vähe, tule taevas appi !jäää vait jobu, ma kirjutasin selle enne sinu postitust lihtsalt lugesin teisi teemasid ja jubamuutsin ära
juuli 23, 2009 at 7:25 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208682LB
Member.
LB
MemberLeidsin ka ükspäev sauna juurest sellise siili.Viskasin talle veits hakkliha, aga kaamerat tuua ei viitsind, muidu oleks endal ka sellised pildid,suht pull nägi välja kui kerra tõmbas ennast ja siis teistpidi pöörasin ta
MemberMa ei tea mida te vaatate, ma nägin et tal on ainult 1 sukk jalas
Membervaata siit paari eelmist teemat, aile postitas ka just täna mingis teemas selle lingi,põhimõtteliselt pead ainult ennast teatud kohtadest mõõtma ja siis need saadud tulemused sinna kalkuleerima ja saad enam-vähem vajaliku protsendi.
-
AutorPostitused